yazıma nasıl başlıyacağımı bilmiyorum. biraz mektup gibi oldu ama neyse. ben bu siteyi temmuz da buldum. temmuzdan buyanada elimden geldiği kadar aktif olmaya çalıştım. sınava 3 eylülde girip geçme başarımı ilk paylaştıgım yer burası oldu. ben burayı gerçekten bir aile gibi gördüm ve elimden ne gelirse sahiplenmeye çalıştım. peki sınavım bittikten sonra siteyle alakamı kestim mi? hayır daha cok ilgilenmeye başladım. sitemiz hacklenmesine rağmen tekrar dirilip daha canlı bir şekilde ayağa kaldırıldı sevgili uğur ve burcu arkadaşlarımız vasıtasıyla. su anda 1 ayımız dolmak üzere yeni sitemizde ve 250 üyeye ulastık. bu günlük 9 üyeye tekabul ediyor. cok büyük bir başarı oldu. ve devamıda gelecek.
fakat sitemizde 250 üye olmasına rağmen aktiflik çok aşırı şekilde az. 250 üyenin sadece bir kısmı yaklaşık 15 kişi sitede birşeyler yapmaya çalışıyor. ben herkez yapsın demiyorum. fakat yapılan bu emeklere karşılık vermek inan zor birşey değil. sadece bir teşekkür etmek dahi ellerine sağlık demek dahi emek veren kişiye güç verir birşeyler verdiğini düşünüp daha bi gayretle devam eder eklemelerine. eğer yapılmazsa gerçekten emek verenlerin şevki kırıldığını ben hissediyorum.
bu sitede ne uğur a ait ne başka birine bu site eşlerinden ayrılmış biran önce kavuşmayı bekleyen ve onlara kavuşmak için koyulandikenli yollarda bu dikenlerden en az hasarla kurtulmaya çalışanların birleşip aile olduğu bir site. tabi uğur a özel bitr teşekkür etmek lazım bizlere hazırladı malzemeyi bizlerde o malzemeyi pişirip yedik. herkez birşeyler kaptı bu siteden. Ama herkez bilirki aile içi dayanışma çok önemlidir.
burada bişeyler vermeye çalışan tüm arkadaşlar bir maddi karşılık karşılığı yapmıyor. 10 veya 20 tane mesaj atarsan bu kadar para veya şu bu yok burda. herkes Allah Rızası için birilerine birşeyler verebilirmiyim diye çaba gösteriyor.
ve sitenin tüm üyelerinden istenen sadece bir şey fazla ağır olan bir şey değil.
TEŞEKKÜR EDERİZ veya ELLERİNE SAĞLIK sadece bu arkadaşlar destek olalım siteye katkıda bulunan arkadaşlara ve özellikle EMEĞE SAYGI DUYALIM LÜTFEN iyi yada kötü olsun
herkesten özür dilerim belki çok uzun ve sitem dolu ama sitem değil herkesin istediği fakat dile getirmediği bir konuyu paylaşmak istedim
herkese kolay gelsin
LÜTFEN OKUYALIM NEDEN TEŞEKKÜR ÇOK GÖRÜLÜYOR
fatih yazın gerçekten beni üzdü neden üzdü elimden bişey gelmediği için üzdü ben sizin yazıları okudukça moral buluyorum siteye girerek kendimi daha rahat hissediyorum bende bişeyler yapmayı çok isterdim ama sana daha öncede söylediğim gibi çok fazla anlamıyorum bu pc den.dediğin gibi sadece teşekkür edebiliyorum.ama bu yazın bana inan ki güç verdi ve çok haklısın gerçeketen bende bundan sonra bişeyler yapmak istiyorum.öğrenicem bu pc yi.emeği geçen herkese gerçekten ama gerçekten tşk ederim.
Aslinda sitem yapilacak cok sey var ama... Insanlarin birsey ogrenmesi beni teselli ettiginden sesimide cikarmiyorum...
Biliyosunuz onceki sitenin kapanmasi bir yana emekler bir yana.. Bende maddi yonden zarara ugradim... Sitede reklamlar var ama tiklayan yok :((( Tiklayinca kaybiniz olurmu?? Bakin bugun en az bu sitede 4000 sayfa acildi 5 kere sponsor reklama tiklanmis :( Onemli olan cok tiklama degil.. Gunde 1 veya 2 yeter !!!!
Dahada bisey demiyorum :(
Herkese kolay gele... Umarim kisa zamanda eslerinize kavusursunuz. Tesellim budur. Bu yuzdende bu siteyi geri actim....
Biliyosunuz onceki sitenin kapanmasi bir yana emekler bir yana.. Bende maddi yonden zarara ugradim... Sitede reklamlar var ama tiklayan yok :((( Tiklayinca kaybiniz olurmu?? Bakin bugun en az bu sitede 4000 sayfa acildi 5 kere sponsor reklama tiklanmis :( Onemli olan cok tiklama degil.. Gunde 1 veya 2 yeter !!!!
Dahada bisey demiyorum :(
Herkese kolay gele... Umarim kisa zamanda eslerinize kavusursunuz. Tesellim budur. Bu yuzdende bu siteyi geri actim....
Haklisiniz katiliyorum size bu konuda Lutfen biraz daha duyarli olalim emege saygi duyalim lutfen..
uğur doğru söylüyorsun kardeşim ama bilinçlenmiz lazım inan bişey yaparken sevinerek yapmak varken niye morallerimiz bozulsun. ben inan zevkle yaptığım birşey bu siteye bişeyler katmak. msg 30 kere görüntüleniyor cvb veren yok anlıyorum ki iyi olmadı bazen silmeyi düşünüyorum siteden yazdığım konuyu. uğurun dediği çok doğru her giren siteye bir kere reklamlara tıklaması yeterli gör sayfayı kapat bizim 1 dk mızıalır. gezme önemli değil o sitede. buna maddi destekte sağlarız.
kolay gelsin herkese
uğur başlığı portal alabilirmisin?
kolay gelsin herkese
uğur başlığı portal alabilirmisin?
evet arkadaşlar yerden göğe kadar haklısınız ne diyelim artık :roll:
bende bu konuda sizlerle hem fikirim..!
bu konuyu Ugur ile bi kaca defa konustum, sen yapmiyosun birak ben bi duyuru yapayim demistim ama zorla olmaz, yanlis anlasiliriz diye engel olmustu..! Fatih benim dusundugum bu konuyu dile getirdigin icin tesekkurler..!
insallah bunu okuyan arkadaslarimiz birazda olsun bizi anlar ve amacimiza ulasiriz..!
herkese kolay gele
bu konuyu Ugur ile bi kaca defa konustum, sen yapmiyosun birak ben bi duyuru yapayim demistim ama zorla olmaz, yanlis anlasiliriz diye engel olmustu..! Fatih benim dusundugum bu konuyu dile getirdigin icin tesekkurler..!
insallah bunu okuyan arkadaslarimiz birazda olsun bizi anlar ve amacimiza ulasiriz..!
herkese kolay gele
evet bende hak veriyorum..
bende önceki sitede baya aktiftim şu süreç içersinde bazıaksaklıklar oldu diyelim bende baya pasif kaldım..
gidişim suskun olmuştu ama dönüşüm muhteşem olacak uğur abi aşk hikayeleri sitesini de unuttuğumu sanma yeni arayışlar içersindeyim..
herkeze sevgiler..
bende önceki sitede baya aktiftim şu süreç içersinde bazıaksaklıklar oldu diyelim bende baya pasif kaldım..
gidişim suskun olmuştu ama dönüşüm muhteşem olacak uğur abi aşk hikayeleri sitesini de unuttuğumu sanma yeni arayışlar içersindeyim..
herkeze sevgiler..
mrb arkadaşlar.düşüncreleriniz güzel.ve haklısınız ama elinden bir şey gelemeyen çok kişi var ve bunlardan biri de benım.bu siteyi ilk bulduğumdaa kendi kendime keşke ben de bir şeyler yapabıllsem dıye duşunmuştum.ama malesef hiç bir şey bilmiyorum ve onun için de yardım edemiyorum.yanı yararlı olamıyorum ancak yararlanabiliyorum.ama elimden gelenı de yapmaya çalışacağım
Merhaba. Aslında sitem etmeniz çok doğal..Şunu söylemek isterim ki siteye kayıt olduğumdan beri bir çok şey öğrendim.. Hatta buradan Ossiii arkadaşıma özellikle teşekkür etmek istiyorum.. Belki kendim bişeyler katamıyorum.. Ama sizin verdiğiniz her bilgiyi değerlendiriyorum.. Emeğinize ve bilginize sağlık.. ÇOk teşekkürler hepinize...
Yapilacak cok sey var bence....
En azindan gunde 1 kelime eklemeye calisin....
Bi baslik altinda herkes kelime ve turkcesini eklesin...
http://hollandaca.youprog.com/viewtopic.php?f=2&t=459&p=1843#p1843
Diger bir alternatif. Sponsor reklamlarla destek olmak...
En azindan gunde 1 kelime eklemeye calisin....
Bi baslik altinda herkes kelime ve turkcesini eklesin...
http://hollandaca.youprog.com/viewtopic.php?f=2&t=459&p=1843#p1843
Diger bir alternatif. Sponsor reklamlarla destek olmak...
bencede arkadasimiz cok hakli uzun zammdir yogunluktan dolayi girememistim ama bundan sonra ins bir aksilik olmazsa bende siteye destek verenlerdenim elleriniz dert gormesin
selam arkadaslar
bu duyrunun amaci, illaki biseyler paylasin degil , tabiki elinizden gelirse yaparsiniz ama elinizden bisey gelmiyorsa, reklamlara tiklayin, Ugur'un sundugu alternetife katilin, kendinizi tanitin, hollandaca dersler altinda (DIT BEN IK) basligina hollandaca kendinizi tanitin vs vs..!
sitede anlamsiz, bos mesaj yazip kalabalikliga, goz kirliligine gerek yok..!
kolay gele
bu duyrunun amaci, illaki biseyler paylasin degil , tabiki elinizden gelirse yaparsiniz ama elinizden bisey gelmiyorsa, reklamlara tiklayin, Ugur'un sundugu alternetife katilin, kendinizi tanitin, hollandaca dersler altinda (DIT BEN IK) basligina hollandaca kendinizi tanitin vs vs..!
sitede anlamsiz, bos mesaj yazip kalabalikliga, goz kirliligine gerek yok..!
kolay gele
selam arkadaşlar bendede bir yoğunluk alıp başını gidiyor.eeeeee sıkıştınız tabi yoğunluğu bahane ediyorsunuz demeyin valla gercekten öle ama elimden geleni yaparım emin olun :lol:
valla arkadaşlarne diyeceğimi bilmiyorum yerden göğe kadar haklısınız inşallah elimizden gelenleri yapmaya çalışır sitemizi dimdik ayakta tutmayı başarırız sevgiler...
guzel bir konuya deginmissin fatih kardesim . ayni sekilde bende sinavi haziranda gectim ve gectigim halde hala buradayim . neden elimden gelen bisey varsa bende biseyler katabileyim diye. hic degilse bizim gibi el yordamiyla kor misali bilgileri aramak zorunda kalmasin kimse diye. cunku ben ciddi bu konuda cok zorlandim . burada ve diger baska bir sitede aktif olarak elime ne gectiyse paylasmaya calistim . cunku amac ayni sevdiklerimize kavusmak . en ufak bir katkimiz olsa nolucakki hayir duasindan baska kazancimiz olmicak .
ancak ugur abiminde degindigi bir konu var su suponsor isi . diger siteden dolayi maddi cezada aldi ugur abi duyurmustu . en azindan o maddi kaybini azda olsa telaffi edebilmek icin bu suponsorlari devreye sokmak gerek . baska sitelerde gormustum belki bu sistemi uygulamaya koyabiliriz . download yapilan dosyalari gorebilmek icin suponsora tiklamayi mecbur eden siteler var . tiklaninca downolad adresleri cikiyor ortaya . bence bunu bir denemekte fayda var ugur abi . site girisindeki bagis bolumunu ben anlamadigim icin bisey diyemiyorum o konuda ama suponsorlari aktive edebiliriz .
adini bildigim bilmedigim bu sitede emegi gecen herkese tesekkur ederim
allah yar ve yardimciniz olsun .
ancak ugur abiminde degindigi bir konu var su suponsor isi . diger siteden dolayi maddi cezada aldi ugur abi duyurmustu . en azindan o maddi kaybini azda olsa telaffi edebilmek icin bu suponsorlari devreye sokmak gerek . baska sitelerde gormustum belki bu sistemi uygulamaya koyabiliriz . download yapilan dosyalari gorebilmek icin suponsora tiklamayi mecbur eden siteler var . tiklaninca downolad adresleri cikiyor ortaya . bence bunu bir denemekte fayda var ugur abi . site girisindeki bagis bolumunu ben anlamadigim icin bisey diyemiyorum o konuda ama suponsorlari aktive edebiliriz .
adini bildigim bilmedigim bu sitede emegi gecen herkese tesekkur ederim
allah yar ve yardimciniz olsun .
O tur mecburiyete girmeye gerek yok....
Bu is gonul isi. Zorlama yok...
Ilk girisdeki isee.. Paypal hesabi.. Bilenler vardir paypali.. oraya tiklayip paypal hesabinizdan bagisda bulunuyorsunuz....
Kolay gele...
Bu is gonul isi. Zorlama yok...
Ilk girisdeki isee.. Paypal hesabi.. Bilenler vardir paypali.. oraya tiklayip paypal hesabinizdan bagisda bulunuyorsunuz....
Kolay gele...
valla ben bu paypal konusunu ilk giriste okudugumda aaaa guzel olmus dedim ama benim paypal im yok mesela ve sşstm hakkindada tam bri fikrim yok paypal dan para kazananlar oldugunu duymustum tekrar bagis sisteminde kullanilmak uzere . ama bu konuda bir kurs acsaniz diyorum .
bide ugur abi benmi goremiyorum acaba belki benim gibi goremeyen arkadaslarda vardir hem kendi adima hm onlarin adina sorayim , sormak ayip degil sozune siginarak . nerde bu bizim tiklayacagimiz sponsorlarin linkleri . ara ara bulamiyorum ya sizin niklerin altindami yaziyor acaba . bi aciklik getirin lutfen bu sponsor linklerine. elimize yapismaz iki tik da bizden gitse dimi . tsk ler
bide ugur abi benmi goremiyorum acaba belki benim gibi goremeyen arkadaslarda vardir hem kendi adima hm onlarin adina sorayim , sormak ayip degil sozune siginarak . nerde bu bizim tiklayacagimiz sponsorlarin linkleri . ara ara bulamiyorum ya sizin niklerin altindami yaziyor acaba . bi aciklik getirin lutfen bu sponsor linklerine. elimize yapismaz iki tik da bizden gitse dimi . tsk ler
arkadaslar valla elımnden gelenı yapmaya calsıyorum ıns bı faydamız oluyordur herzaman bu bılgıler ıcın tesekkur edılmelı ve etmelıyız hepmız bırbırımız ıcın burdayız demııı.
tüm emegi geçenlerin eline saglık Allah hepinizden razı olsun çok güzel bi site çok yardımcı oluyorsunuz nitekim ben çalışan biriyim ancak akşamları girebiliyorum yazılanları okuyor bazen yorumlar yapıyorum hoşuma giden bişey olursa sizlerle paylaşıyorum.tekrar tekrar tşkler.rabbim yardımcınız olsun.
slm arkadaslar bu konuda sonuna kadar haklisiniz en sizin sayenizde sinavi gectim sinavdan sonra birkac kez yazdim tesekkur ettim ama hepsi bu bundan dolayi cok ozur diliyorum daha aktif olmaya calisacagim herkese tekrar tesekkurler...
merhabalar...daha onceki kendini tanit bolumundede belirttigim gibi bende eski uyelerdenim sitekin coktugunu bilmiyordum ufoss tan aldigim mail ile ogrendim.ben sinava girmedim cunku belcikaya geldim bu arada siteye tekrar uye olduktan sonra belirttigim gibi sadece on bilgim olsun diye daha onceki siteyi tesaduf bulmustum ve burcunun derslerine mumkun ldugu kadar katldim vede kendini tanitma bolumunde yazdigim gibi buraya gelince 3 eylul 2007 de okula baslayinca burcudan ve tum sitedene bayaa seyler ogrendigimi anladim ve kendini tanitma bolumunde gereken tesekkuru yapmistim fakat simdiye kadar hep sizden birseyler ogrendim okulda ilk kez ogrendigim siteyi ayni gun gelip burada paaylastim ve ogrendikcede paylasmaya devam edecegim bu arda tekrar emegi gecen herkese sonsuz tesekkurler.paylasmaya devam........
fatih kardeşim gerçekten de çok güsel yazmışsın..sana sonuna kadar katılıorum..yani biz bu sitede çok şey öğrendik..bunu inkar edemeyiz..ama sadece okuyup da gitmek olmaz bence..çünki yani herkes okuyup gitse,paylaşım yapmasaydı bugün bizde bişiler öğrenemezdik..o yüzden herkes bişiler yapmalı..ama zorla deil,gönülden..bu çok önemli gerçekten..bazen bi tşk basit gibi algılansada aslında çok şeyi anlatır..çok yazmak demek çok şey anlatmak demek deil kii..iki kelimeyle de gayet güsel anlatılabilinir..sitede emeği geçen herkesten Allah bin kere razı olsun..
evet arkadaslar gercekten bu sitede emegi gecen herkesten Allah razı olsun ve emegi gecen herkese ayrı ayrı tesekkur ediyorum.ben sitede cok aktif olmasamda(işimden dolayı) yinede vakit buldukca paylaşılan bilgilerden faydalanmaya çalısıyorum.vede cok faydasını görüyorum.herkese tekrar tesekkürler.BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ÇOGALIR!!! he bu arada 7 nisanda sınava girecem umarım başarılı olurum. banada yeşil yakışır hani =-)
Sonuna kadar haklısınız arkadaşlar,kusura bakmayın gerçekten Hakkınız ödenmez.Allah razı olsun.İnşallah güzel paylaşımlarda bulunucaz. :oops:
Sonuna kadar haklısınız arkadaşlar,kusura bakmayın gerçekten Hakkınız ödenmez.Allah razı olsun.İnşallah güzel paylaşımlarda bulunucaz. :oops:
SLM arkadaşlar bütün arkadaşlarımın yazısını okudum çok üzüldüm yani gerçektende şahsen benim yaptığım siteye giriyorum arkadaşların yazdıklarını okuyorum beni ilgilendiren bir şey varsa cevap veriyorum yoksa çıkıyorum.arkadaşlar ben bilgisayarın besinden anlamam ama bu siteyide karıştırırken buldum ve çok sevdim ortamı çok sevdim,faydalı olmam için ne yapmam gerek bunu bile bilmiyorum bilgisayarla uğraşmadığım için.ne yapmamız gerekiyorsa seve seve yaparız bukadar emek verilmiş buraya hemde hepimiz faydalanıyoruz iyiki gündeme getirdiniz böyle birşeyi çok teşekkür ediyorum ve çok özür diliyorum bütün kalbimle emeği geçenlerden gerçekten anlamadığım için faydalı olamadım arkadaşlar.GÜLÜM
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol