Arkadaslar vize sureci ve sonrasi elbetteki zor bir durum ve sabir istiyen bir bekleyis.Elimizden geldikte burada tum sorulara cevap vermeye ve herkese yardim etmeye calisiyoruz ancak sizinde hassasiyet gostermeniz gerekmektedir.
1;Ayni konu ile ilgili birden fazla baslik acmayiniz,
2;Acilan basliklarin isimlerine gore yardim talebinde yada fikir paylasimi yapiniz,
3;Belirli basliklari sadece konulari paylasmakta ve yardim etmekte kullanalim(sohbet seklinde olmamasi rica olur).
4;Konu acarken ilk once diger basliklari kontrol ediniz.Mutlaka diger basliklar arasinda size yardimci olacak bilgiler vardir.
Lutfen bunlara dikkat edelimmm
Kolay gelsin,iyi calismalar
LUTFEN OKUYUN ( konu basliklari ve ayrisim )
evet haklısın ya şekerpınarı benimde var acele yazan düzeltmek istiyorum ancak nerden yapılıyo bulamadım yön gösterirmisin lütfen..
merhaba ben mehmet . ANTALYADAN 20,01,2008 de hollandadaydım.. esim hollanda vatandası..
ben turıstlık vıze ıle gittim hollandaya. ve biz belcikaya belcikanın oturum prosodorlerını ogrenmek ıcın gıttık... belediyedeki yetkili bizden oncelıkle belcıkadan ev tutmamızı ıstedı ve kira kontratı ıstedı en az 1 yıllık olması gerekcesıyle... ve esımın 1 ay ıcerısınde bi is bulmasıgerektıgını soyledı...
ve bız de dedıkkkı tamam bu sure ıcerısınde ıs bulduk dıyelım sonrakı ıstedıgınız evrak nedır ..
ve bızden ıstedıgı evrak esımın calıstıgı sırkette aıt conrant ıstedı yanı esımın en az 6 aylık bır conrant ı olması lazzımmıs.. diyelım bunuda ıbraz ettık dedım... bu sure ıcıresınde ben ne olacagım . yanı benım turkıyeye gıtmem gereklımı dedım... HAYIR GEREK YOK BIZE SIZDEN ISTEDIKLERIMIZ ONEMLI 2 EWRAK WAR ONLARI IBRAZ EDIN SIZIN AİLEBİRLESİMİ BASVURUNUZU BURDAN ICERI ALABILIRIZ. DEDİLER.. VE BENDE DEDIMKI BENIM 30 GUNLUK VISEM KALDI BI SORUN OLUMU . HAYIR KESINLIKLE OLMAZ DEDILER. yanı visum bıtsede bı sorun cıkmaz basvurunuz war ıcerıde o sonuclana na kadar burda kalabılırsınız dedıler. ama ben turkıyedeyım suan ASKERIM sıze sormak ıstedıgım beledıyenın dedıklerı dogrumu yanı ben pek ınanmadım .. belcıkada sartlar bukadar kolaymı??? sorumla ılgılenırsenız cok sewınırım... mehmet . bu ARADA HERKESE HAYIRLI BAYRAMLAR
ben turıstlık vıze ıle gittim hollandaya. ve biz belcikaya belcikanın oturum prosodorlerını ogrenmek ıcın gıttık... belediyedeki yetkili bizden oncelıkle belcıkadan ev tutmamızı ıstedı ve kira kontratı ıstedı en az 1 yıllık olması gerekcesıyle... ve esımın 1 ay ıcerısınde bi is bulmasıgerektıgını soyledı...
ve bız de dedıkkkı tamam bu sure ıcerısınde ıs bulduk dıyelım sonrakı ıstedıgınız evrak nedır ..
ve bızden ıstedıgı evrak esımın calıstıgı sırkette aıt conrant ıstedı yanı esımın en az 6 aylık bır conrant ı olması lazzımmıs.. diyelım bunuda ıbraz ettık dedım... bu sure ıcıresınde ben ne olacagım . yanı benım turkıyeye gıtmem gereklımı dedım... HAYIR GEREK YOK BIZE SIZDEN ISTEDIKLERIMIZ ONEMLI 2 EWRAK WAR ONLARI IBRAZ EDIN SIZIN AİLEBİRLESİMİ BASVURUNUZU BURDAN ICERI ALABILIRIZ. DEDİLER.. VE BENDE DEDIMKI BENIM 30 GUNLUK VISEM KALDI BI SORUN OLUMU . HAYIR KESINLIKLE OLMAZ DEDILER. yanı visum bıtsede bı sorun cıkmaz basvurunuz war ıcerıde o sonuclana na kadar burda kalabılırsınız dedıler. ama ben turkıyedeyım suan ASKERIM sıze sormak ıstedıgım beledıyenın dedıklerı dogrumu yanı ben pek ınanmadım .. belcıkada sartlar bukadar kolaymı??? sorumla ılgılenırsenız cok sewınırım... mehmet . bu ARADA HERKESE HAYIRLI BAYRAMLAR
ARKADASIM EGER TR YE GERI DONDUYSEN MALESEFKI O HAKKINI KAYBETTIN GERI DONECEGIN ZAMAN SITEMIZIN DIGER BOLUMLERINDEKI BAHSEDILEN EVRAKLAR SENIN ICINDE GECERLI OLACAK YANI AILE BIRLESIK BASVURUSU YAPACAKSIN.aNCAK SOYLE BIR DURUM VAR EGERKI SEN BELCIKADA OLDUGUN SURE ICINDE BASVURU YAPMISSAN ZATEN KONSOLOSLUK SANA ULASACAKTIR YADA ESIN BELCIKANIN BELEDIYESINDEN SENIN ICIN OGRENEBILIR GIDISATIN DURUMUNU AYNI ZAMANDA YABANCILAR DAIRESI ILEDE IRTIBATA GIRMELI..Sanada hayirli bayramlar kolay gelsin...
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol