merhaba arkadaşlar, ben belçika vizesi için başvurmuştum. Turistik vize için başvurdum ve 18 gün kalmayı planlıyorum. Şu an tam 5 hafta oldu ve hala bekliyorum. uçak biletide 3 gün sonra. biraz panik olmuş durumdayım ne yapmam gerekiyor? iksyi aradım dosyanız karar için brüksele gönderilmiş diyorlar başka bir şey demiyorlar.
lütfen yardım!!! ( turistik vizeye basvurdum )
Merhaba gregarov,
umarım en kısa zamanda vizeni alırsın.Başvuru tarihini belirtmemişsin,belçika kons.luk açıklamalarında 3 yada
4 hafta içerisinde sonuç gelecek diyor.
İKS Brüksele gönderildi diyorsa brükselin telefon numaralar ve mail adresleri ;
PROCESSING THE APPLICATION
In some cases, the visa application procedure may take a long time so you should submit your application as early as possible. For a short stay, you should normally apply for your visa three to four weeks prior to departure. When the application is complete, it is sent in some instances to the Immigration Service at Federal Public Service Home Affairs in Belgium, which decides whether or not a visa may be issued (Chaussée d'Anvers 59B Antwerpsesteenweg, B-1000 Brussels, Tel.: +32 (0)2 793.80.00, Fax: +32 02/274.66.91, helpdesk.dvzoe@dofi.fgov.be).
buda web adresi : http://diplomatie.belgium.be/en/services/travel_to_belgium/visa_for_belgium/short_stay/tourist_visit/index.jsp
umarım en kısa zamanda vizeni alırsın.Başvuru tarihini belirtmemişsin,belçika kons.luk açıklamalarında 3 yada
4 hafta içerisinde sonuç gelecek diyor.
İKS Brüksele gönderildi diyorsa brükselin telefon numaralar ve mail adresleri ;
PROCESSING THE APPLICATION
In some cases, the visa application procedure may take a long time so you should submit your application as early as possible. For a short stay, you should normally apply for your visa three to four weeks prior to departure. When the application is complete, it is sent in some instances to the Immigration Service at Federal Public Service Home Affairs in Belgium, which decides whether or not a visa may be issued (Chaussée d'Anvers 59B Antwerpsesteenweg, B-1000 Brussels, Tel.: +32 (0)2 793.80.00, Fax: +32 02/274.66.91, helpdesk.dvzoe@dofi.fgov.be).
buda web adresi : http://diplomatie.belgium.be/en/services/travel_to_belgium/visa_for_belgium/short_stay/tourist_visit/index.jsp
27 sinde iksye başvurmuştum, iks dofi.fgov.be sitesinden kontrol edebilirsin demişti o sitede consultation visa kısmına girip istanbulu seçip dosya numaramı giriyorum. fakat bunu diyor: Le fait que votre commande de recherche ne donne pas de résultats, peut être la conséquence des circonstances suivantes :
-vous avez introduit des données incorrectes
bu yüzden tam başvuru tarihini söyleyemiorum. acaba uçak biletini açığa aldırıp hostel rezervasyonunu iptal etsem mi? çünkü vize yrn çıksa bile pasaportun brükselden gelmesi 1 günden fazla sürecektir tahminimce
bu yüzden tam başvuru tarihini söyleyemiorum. acaba uçak biletini açığa aldırıp hostel rezervasyonunu iptal etsem mi? çünkü vize yrn çıksa bile pasaportun brükselden gelmesi 1 günden fazla sürecektir tahminimce
27 sinde iksye başvurmuştum, iks dofi.fgov.be sitesinden kontrol edebilirsin demişti o sitede consultation visa kısmına girip istanbulu seçip dosya numaramı giriyorum. fakat bunu diyor: Le fait que votre commande de recherche ne donne pas de résultats, peut être la conséquence des circonstances suivantes :
Gregarov yukarıda yazdığın ; Le fait que votre commande de recherche ne donne pas de résultats, peut être la conséquence des circonstances suivantes :
fransızca bir cümle ve anlamıda ;
Gerçek arama komutu işe yaramazsa, aşağıdaki koşulların sonucu olabilir;
Yanlış veri girdiniz..
İptal kararı senin bileceğin bir düşünce.
pasaportun belçikada değil istanbul konsolosluğundadır. iKS yi tekrar arayıp sor belkide dosya numaranı yanlış verdiler.
bugün iksyi defalarca arayınca sonunda konsolosluğu arayıp iksnin bu konuda bir bilgisi olmadığını söleyin ve durumun aciliyetinden bahsedin dediler. bende öyle yaptım istanbuldaki konsoloslukta dosyalarımın brükselde olduğunu, onların sisteminin nası çalıştığını bilmediğini ve beklememden başka yapcak bişi olmadığını söylediler. 3 gün sora uçak biletim var büyük ihtimal açığa aldıracağım; çünkü yarın vize çıksa bile forumda diğer başlıklarda okuduğuma göre pasaportu 1 günde göndermeleri zor. Herkese teşekkür ederim tavsiyesi olan varsa yazsın lütfen
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol