arkadaşlar ben vize başvurusunda bulundum.eşim belçika vatandaşı evrakları teslim ettim 1ay kadar oldu.fakat eşime belçikadan görüşme talep etmişler ağustos 20sine gün vermişler.böyle bir durumla karşılaşan arkadaş var mı veya vizemle ilgili problem mi var?iksden bakıyorum pasport işlemde diyor.lütfen yardımcı olursanız sevinirimm.
LÜTFEN YARDIMMMM.AYNI OLAY BAŞINA GELEN ARKADAŞ VAR MI?
ali kardeş öncelikle aramıza hoşgeldin. eşin belçika vatandaşı olduğu için normalde vizeni kolaylıkla alırsın. eşini mulakata çağırabilirler bu normal. eşinin yada senin daha önce evliliğiniz filan varsa bundan dolayı olabilir. birde şuna dikkat edin sen konsoloslukta sorulan sorulara ne cevap verdiysen eşinle bunları konuşun onada aynı soruları sorabilirler farklı cevaplar verirseniz anlaşmalı evlilik diye düşüneblirler. ama çok zorlayamazlar eşin belçika vatandaşı olduğu için... endişeye kapılma biraz sabret çıkar vizen...
ata bilgin kardeş öncelikle cvbın için tşkr ederm.haziranın başında başvuru yaptım.1 hafta sonra mülakata çağırdılar beni.mülakatta sadece yazılıydı sözlü değil.aradan bir ay geçti ve eşimi çağırmışlar belediyeden görüşmek için mülakat sanırım.ilk evliliğimiz onunda benmde.neden böyle bişey olduki birde eşim mülakata girdikten sonra ne kadar zaman içinde çıkar tahmini?valla moralim falan bozuldu kardeş.
kardeşim moralini bozma eşin belçika vatandaşı olduğu için vermeme gibi bir şansları yok mutlaka verecekler vizeni. eşi belçika vatandaşı olanları pek bekletmiyorlar birkaç haftada hatta birkaç günde vizesi çıkıyor eşi belçika vatandaşı olanların, sen hiç moralini bozma biraz sabret. dofiyi arayın ve durumunuzu sorun... inşallah çok kısa zamanda vizeni alacaksın ve sende boşuna bu kadar endişelenmişim diyeceksin allahın izniyle...
ata bilgin kardeş valla evrakları verdim 1 ay oldu ondan sonrada 1buçuk ay sonrasına gün veriyolar eşime görüşmek için anlamadım gitti nasıl oluyor eşim gelcek bu hafta giderken onunla beraber gitmek istiyordm nasip artık o gitcek yine ben beklicem inş en kısa sürede çıkar :(
ali003 kardes yaz sezonu ve ramazan araya gırdıgı ıcın ıslerı bıraz agırdan alıyolar.cunku ıks yı ıntrnetten ayrıntılı arastırırsan,kendılerı dıyo noelde yazın ramazanda yılbasınd ıslemler yavaslayabılır dıye.benım esım turk vatandası benım 14 hafta oldu nerdeyse maıl attım 17 hafta ortalama sure demısler.allahım tum bekleyenlerın yardımcısı olsun.hemen acılen cıkartsın rabbım vızelerını herkesın.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol