Eşimin süresiz kontratı var çalıştığı iş yerinde ancak maaşı yetmiyor. O yuzden ek kontrat göstericez 12 aylık . Benim sorum şu olacak MVV başvurusu yapmak için en az 3 ay beklememiz gerekirmi yoksa ek kontratının başladığı terihten sonra baş vuru yapsak olurmu. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler ( bu arada sınava girmeme az kaldı ama ben onu kazandım sayıyorum ::) asıl sorunlar sınavdan sonra başlıyor anlaşılan. Allah hepimizn yardımcısı olsun .
MAAŞ İLE İLGİLİ LUTFEN YARDIM
Eşimin süresiz kontratı var çalıştığı iş yerinde ancak maaşı yetmiyor. O yuzden ek kontrat göstericez 12 aylık . Benim sorum şu olacak MVV başvurusu yapmak için en az 3 ay beklememiz gerekirmi yoksa ek kontratının başladığı terihten sonra baş vuru yapsak olurmu. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler ( bu arada sınava girmeme az kaldı ama ben onu kazandım sayıyorum ::) asıl sorunlar sınavdan sonra başlıyor anlaşılan. Allah hepimizn yardımcısı olsun .
Degerli Kardes.
her zaman hangi bolgeden siniz hollanda ve is gelir esinizin maasi net kadarmis onuda net belirtiniz!!!!
bu bolgede iseniz....(gelderland)A28 Otoban uzeri......1 km..istasyon yani civari....centrum..
WTE Working team Ermelo
Uitzendbureau(Ozel isbulma Ofisi)
S.acar gs=0613134118 is tel=0341 752295&D.safak gsm 0613134119
http://www.workingteamermelo.nl
info@workingteamermelo.nl
net ind- isdedigi maas limiti..yeni yasaya gore maas limiti yukselebilir.....!!!
1495,99 uzerinde maas net olmasi gerekir(tatil parasi icinde)......net hafdada 38.saat birinci isde ,en az gerekli...iki is yeride calisiyor ise..o zaman maasi net azama net 850.00 ise iyi olur.ne kadar birinci maasi ne hafdada 38,saat ustundemi calisiyor? ikiinci is yeride en az 4 saat mi 8 saat mi gunluk hafdada hac satlik is bu ..buna dikkat ediniz!!
en son ikinci is yerinden 4 ,ayligi aliyor iken kontrati o gun hazirlatim verirsiniz ind..ye..mvv aile birlesimi icin muracaat edersiniz!aylik gelirler ind-baktiginda uww registratie berichte vergide gozukmelidir(saglik sigorta primleri)issizlik hastalik odenegi primleri is verenlerin bv altinda...
not soruluyor gercek calisip calismadigi.. evraklari saglam muhasebeci yapsin..turk is verenler buna dikat edsinler.maas veririp gerekli vegi ve saglik issizlik hastalik primleri Oedenmis olsun.....GAk-Uww Registratiebericht,isderler ona gore!!en son 5 yillik calismis oldugunuz yillar burda yazilidiR...en az son 5 yillik calismisligi bakarlar-ind- egerki yeni girmis ise..bir yil calismis olup halen calisiyor kontratli ve ileriside
Acik calisiyor olmasi gerekir(issiz oldugunuzda esinizin sizlere bakabilmesi icin)..her iki kontratli isde maas geliriniz ile banka hesabiniza giren aylik ayni olmali uyari elden alinan yada bir kerde odenmeyip birinci 15.sinde ise tum aylik geliriniz ayni gunde yarim yarim aylik uaerini doldur ma gelir olmaz..is veren ornegin.. 1500.00 oduyor ise binbesyuz olmali.ikinci is de sabit duzenli Ornegin..(850.00 ise sekizyuzelli olmalidir...odeniyor olmali..yarim yarim para cikarma gecersizdir!!
Arkadşım öncelikle yardımın için teşekkürler. Eşimin maaşı 1293 euro haftada 40 saat çalışıyor. Ek kontratı ilede aylık 200 euro extra gelir gözükecek. Toplam 1493 euro aylık olacak yani tatil parası hariç. Sence bu durumda bir sorun olurmu baş vurmak için bekleyelimmi bir kaç ay yoksa hemen başvursak olurmu. Ayrıca eşim 5 yıldır aynı yerde çalışıyor bununda bir artısı olurmu sence . şimdiden çok teşekkürler.
arkadaşım benim eşim önceden okuyordu düğün yaptıktan sonra okulu durdur ve bu arada 3 yıla yakın bir işte çalışıyordu fakat maaşı yetersizdi onun için yeni bir iş bulduk ve orda da süresiz kontrat yapıldı ve ind nin istediği rakamın üzerinde şuan maaşı ama ind en az üç aylık maaş bodrosu istediği için başvuru yapamıyoruz sende biraz sabert 3 ayı doldurduktan sonra başvuru yap.
SAYGILARIMLA
askerprens
SAYGILARIMLA
askerprens
Arkadşım öncelikle yardımın için teşekkürler. Eşimin maaşı 1293 euro haftada 40 saat çalışıyor. Ek kontratı ilede aylık 200 euro extra gelir gözükecek. Toplam 1493 euro aylık olacak yani tatil parası hariç. Sence bu durumda bir sorun olurmu baş vurmak için bekleyelimmi bir kaç ay yoksa hemen başvursak olurmu. Ayrıca eşim 5 yıldır aynı yerde çalışıyor bununda bir artısı olurmu sence . şimdiden çok teşekkürler.
tatil parai ile 1495. 99 cent....uzerindeki maas yeterli..olabilir...........................lakin bu aylik kontratinizda belirtilmeli, almis oldugunuz son 5ci ayda ind ye muracaat edersiniz Eger ise yeni girmis ise..IND Esinizin son 5 yillik calismis olduguna bakar.UWW Registratiebericht..le..
,aya kadarki Aylik kaitlariniz(maas)..................esiniz 24,yasina girmis ise maas yukselmesi hakki dogar.IND acisindan Elinizdeki maasla muracaat edebilirsiniz!!!Kolay gelsin............Esinizin maasi sabit olarak odeniyor gozukmeli..1293+200=ayni-Ay- gunde odenmeli..Dir ok....
iki Ayri parca parca odeme sorun olabilir..........
yardımın için çok teşekkürler arkadaşım. Yardımlarına daha ihtiyacımız olacak sık sık rahatsız ederiz seni :)
Benim maasim 1482 net,bu parayi her ay net bankama geliyor..yani bu maas tatil parasa haric degilmi? Yani ben maas kriterine uyuyorum boylece..?
Benim maasim 1482 net,bu parayi her ay net bankama geliyor..yani bu maas tatil parasa haric degilmi? Yani ben maas kriterine uyuyorum boylece..?
evet guzel olur devamli bu maas limitiniz net ise...tatil parasi haric......
evet guzel olur devamli bu maas limitiniz net ise...tatil parasi haric......
Evet net olarak hesabima her ay bu para geliyor..Tatil parasida tabi yazaylarda geliyor...yani basvurumda maasim yeterlimi??
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol