Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

MAAŞ BODROSU

Yorum için giriş yap 4 mesaj · 3.492 görüntülenme
ARKADAŞLAR BEN SINAVI 14 ARALIKTA KAZANDIM EŞİMDE 21 ARALIK TA CONRAKTLI İŞE GİRDİ MART AYINA KADAR BEKLEMEMİZ GEREKİYORMU 3 AYLIK MAAŞ BODRUSU İÇİN YOKSA 1 YILLIK MAAŞ BODROSU YETERLİMİİ BAZI ARKADAŞLAR 3 AY BEKLEMEYE GEREK OLMADIĞINI SADECE 1 YILLIK CONTRAKT VE NEKADAR MAAŞ ALDIĞIMI BİLDİRİR KAĞIR ODA CONTRAKTA VAR ZATEN ACİL YARDIMMM

Uyari= Yazilarinizi kucuk harflerle yazmaya ozen gosteriniz.
arkadaşım 3 ay bekleyeceksin yan i biz bekledik 3 ay ayrıca 1 yıllık maaş bodrosu değil 1 yıllık kontrat lazım istekden itibaren.ama yanlış bilgilendirmeyeyim ben sana arkadaşlar yardımcı olacaklardır.kolay gelsin.allah yardımcınız osun arkadaşım..
slm arkadaşım süresiz kontratın olduğu zaman son 3 aylık maaş bodrosu istiyorlar bekle sabret ben bekliyorum allah yardımcın olsun bu aradada belediyeye falan nikahınızı bildirin bunları aradan çıkartın.

SAYGILARIMLA

askerprens
selam reisbey bak arkadaşım bizde tam istek yapcamız sıra eşimin işiyle ilgili bi sorun oldu ki kendi işiydi hemen başka bi iş buldu ve normal işçi olarak işe başladı üstelik başladığı yer tanıdık tı ve vast kontrat diyorlarya onuda yapmıştı ama bizde 3 aylık maaş bodromuzu beklledik ve çok şükür isteğimizi yaptık ben de 3 aylık maaş bodrosu gerekli diye biliyorum ama yinede emin değilim sadece başımdan geçen olayı anlattım bilgine kolay gelsin inş olur rabbim inş bizlerin de yardımcısı olurda biran önce alrız vizemizi aminnn...

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol