Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

MAAŞ BORDROSUUU

Yorum için giriş yap 2 mesaj · 2.253 görüntülenme
slm arkadaşlar bugün bir yazı okudum burda deniliyorki 4 ay maaşını aldıktan sonra başvuru yapabilirsiniz diye ve kafama takıldı beni aydınlarıtsanız sevinirim 3. aylığını aldıktan hemen sonra başvuru yapamazmıyız ? Eşim 17 10 2007 de iş başı yaptı ve 17 01 2008 de 3 ay tam doluyor ama biz şubatın ilk haftası başvuru yaparız diye planlıyoruz yoksa yanılıyormuyuz arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Tşk.

SAYGILARIMLA

askerprens
askerprens yazdı:
slm arkadaşlar bugün bir yazı okudum burda deniliyorki 4 ay maaşını aldıktan sonra başvuru yapabilirsiniz diye ve kafama takıldı beni aydınlarıtsanız sevinirim 3. aylığını aldıktan hemen sonra başvuru yapamazmıyız ? Eşim 17 10 2007 de iş başı yaptı ve 17 01 2008 de 3 ay tam doluyor ama biz şubatın ilk haftası başvuru yaparız diye planlıyoruz yoksa yanılıyormuyuz arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Tşk.

SAYGILARIMLA

askerprens

Elinize Aylik bordrosu ile banka(maas girdi belgesi esinizin)hesabina ayni gunde her ikisini yollayabiliyormusunuz?onemli olan gelen maas ile maasi aldiginiza(IND- kanununa uymaniz).....!Elinizde ise tabii iyi Sonuc Alirsiniz!!!

Degerli insanlarimiza diyorum her zaman once iyi calisiniz(tum belgeler hazir olunca is verenden is kontrati/kadrolu is belgesi)ile murcat ettiginizde zaman,IS KONTRATINI?KATROLU IS ISLEMLERINI YAPINIZ) Sure kayipiniz olmaz. Boylece IND?iks.com..Hizli vize isleminiz Elinize ulasir!!!Boylece kisa yoldan mutlulugunuza Holanda''ya gelisiniz,,kavusur sunuz!!

http://www.ind.nl

http://www.iks.com............

o zaman kendi bilginize gore ind-ye mvv murcatini onceden yapiniz,eger bir yillik kontrat suresini dusunuyor iseniz.

yinede bir yil kontrati sonrasi calisiyor olmaniz gerekir!!yada onceden en az 3 yada 5 yil calismis olmaniz gerekir...issizlik parasi alabilmesi icin esinizin...!!!ind izlenimi bu......

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol