Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

MAAŞ degisikligi ve sitemi

Yorum için giriş yap 3 mesaj · 2.472 görüntülenme
arkadaşlar eşim işini değiştiriyor.fakat yeni işyerindeki maaş sistemi biraz farklı açıkçası bende bundan birşey anlamadım.eski işyerinde aylık netto 1550 alıyordu.şimdi ise 4 hafta sistemi üzerinden maar alıyor yaklaşık 1413 netto fakat bildiğiniz gibi ınd 1442 netto istiyor(per mand).Benim sorum 4 haftalık maaş sistemine göre bu 1442 olan limitin düşmesi gerekmezmi?? bilgilendirirseniz çok sevinirim...
aytac yazdı:
arkadaşlar eşim işini değiştiriyor.fakat yeni işyerindeki maaş sistemi biraz farklı açıkçası bende bundan birşey anlamadım.eski işyerinde aylık netto 1550 alıyordu.şimdi ise 4 hafta sistemi üzerinden maar alıyor yaklaşık 1413 netto fakat bildiğiniz gibi ınd 1442 netto istiyor(per mand).Benim sorum 4 haftalık maaş sistemine göre bu 1442 olan limitin düşmesi gerekmezmi?? bilgilendirirseniz çok sevinirim...

Yilda bir verilen tatil parasini eklerseniz isdenilen maas limitini Dolduruyorsa

kurtarmis sayilir, €1.512,34 €1.441,26 ..........tatil parasi ile....icinde olursa lakin sizde ise 30 euro eksik gozukuyor bilginize !!!

is yerinde ek maasi doldurmanizi(odeyereken az 1441,26 cent uzerinde olmasini saglayiniz!!

uyari calisma saati hafdada en az 38 saat uzerinde 40,, gibi olmali buna dikat ediniz!

http://www.ind.nl/nl/algemeen/begrippen/Tabel_normbedragen.asp

Tabel netto normbedragen voldoende inkomen

Gezinsvorming

Wml-norm (120%) per maand Per maand exclusief vakantiegeld

Echtparen en ongehuwd samenwonenden

€1.512,34 €1.441,26

Gezinshereniging en andere procedures

Wwb-norm per maand Per maand exclusief vakantiegeld

Echtparen of ongehuwd samenwonenden €1.260,28 € 1.201,05

Alleenstaande ouders € 882,20 € 840,74

Alleenstaanden € 630,14 € 600,52

Visum Kort Verblijf Wwb-norm per maand Per maand exclusief vakantiegeld

€1.260,28 € 1.201,05

Bovenstaande bedragen zijn geldig vanaf 1 januari 2008.

Wml = Wet minimumloon en minimumvakantiebijslag

Wwb = Wet werk en bijstand

Meer informatie op http://www.szw.nl

Normbedragen voor verblijf als Student Normbedragen Wet Studiefinanciering per maand

Per maand inclusief les- of collegeld Per maand exclusief les- of collegegeld

Voorbereidend jaar € 634,92

Studenten die deelnemen aan het Socrates/Erasmusprogramma € 634,92

Middelbaar beroepsonderwijs € 707,92 € 626,67

Hoger beroepsonderwijs/ Wetenschappelijk onderwijs € 763,09 € 634,92

De normbedragen voor studie zijn geldig tot 1 augustus 2008.

Meer informatie op http://www.ib-groep.nl

De normbedragen in het kader van de Wet werk en bijstand (Wwb) worden ieder jaar op 1 januari en 1 juli door de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid herzien en gepubliceerd in de Staatscourant. Omdat de IND uitgaat van de normbedragen van de Wwb dient u er rekening mee te houden dat de normbedragen op 1 januari en 1 juli wijzigen. De IND zal de nieuwe normbedragen zo spoedig mogelijk, nadat deze bekend zijn gemaakt, op de website vermelden.

kolay gelsin,

size tavsiyem.......

avukat nezdinde bunu aile birlesimini baslatiniz!!!utrecht bolgesinde basarili avukat var!!!

Peters Advokaten

postbus 13017

3507 LA utrecht

kruiststraat 307

3851 GK

utrecht

tel030-2718855

fax 030-2716672

Eger turk uyruklu basarili(Avukat) isderseniz onu da eklerim....

utrecht bolgesinde basarili bu konudadanismanlar var....

Diger bolgelerde de bu forumdada bulunuyordur bakiniz!!!
arkadasim paylastigin bilgiler icin tesekür ederim.fakat esim ind ile görüsmüs bu konu hakkinda.bir problem olmaz demisler cünkü esimin maasini permand degil 4weken üzerinden aliyor.türk avukat hakkinda bilgilendirirsen sevinirim

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol