Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

MAAŞ BODROSU İLE İLGİLİ YARDIM LÜTFEN

Yorum için giriş yap 13 mesaj · 4.176 görüntülenme
e slm arkadaşlar size gene bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirm.

eşim 17 10 2007 de işe başladı ve mvv başvurus için 3 aylık maaş bodrosu istiyorlarya 17 01 2008 tarihinde tam üç aylık çalışmış olacak ve biz bu tarihten sonra işlemlere başlayabilirmiyiz. Yoksa şubat başındamı başvuru yapabiliriz. Bu konuda aydınlatırsanız beni sevinirm şimdiden teşekkür ediyorum arkadaşlar.

SAYGILARIMLA

askerprens
Selam

Calistigi aylarin 3. bodrosu gelir gelmez islemlere basliyabilirsiniz.

ALLAH kolaylik versin insallah
teşekkürler arkadaşım aydınlattığın için
selam arkadasım durumunu anlıyorum cunku bende ıse yenı basladım ve bas vurdugum tarıhten ıtıbaren aldım kontratımı kontratta sorun yok ama bendende 1 aylık maaş bodrosu ve ayrıca vergı daıresınden elektronık posta ıletısını ıstedıler yanı maaş bodromu verdım 1 aylık ama suandada ıste benden vergı daıresındekı evragı ıstıyorlar paranın yatıp yatmadıqına emın olmak ıcın onuda suan ıcın alamıyorum yanı 12.cı ayın baslarına verebılırız dedıler bende calısmıs olduqum ısyerınden sadece maas bodromu aldım ve vergı daıresı ıcınde patronuma bır mektup yazdırdım yanında calıstıgıma dair yanı ama bılmıyorum ne olacak fakat evraklar tam olmayınc vıze ıslerıne baslamıyorlarmıs boyle bır sacmalık gormedım yanı hıc eksıgım yok suanda sadece vergı daıresınden alınacak olan kagıda bakıyor ıs hayılısı olsun hepımız ıcın
arkadaşım o konuda çoğu kişinin hala aklı karışık sitede güzelce bir arama yapılsa soruların cevabını bulabilirsiniz.beklemenize gerek yok eğerki bir yıllık kontrat aldıysa geciktiniz dahada olmaz.umarım bir yıldan daha fazladır.bir yıllık kontrat aldınmı işe başlamadan isteği yapın fotokopileri gönderin maaş kağıdının ve kotratın inşallah yardımcı olmuşumdur.
1 seneligi al ... 1 ay dolunca bodrunu gonder .... 3 ayi bekleme hollandaya gelmek sandiginizdan da zor degil sadece konsoloslugu acin ve konuusun ... Bu kadar
darısıbasima yazdı:
1 seneligi al ... 1 ay dolunca bodrunu gonder .... 3 ayi bekleme hollandaya gelmek sandiginizdan da zor degil sadece konsoloslugu acin ve konuusun ... Bu kadar

arkadaşım bir ayın dolmasınada gerek yok o zaman kontratın süresi 11 aylık kalıyor geriye biz bir yıllık aldık ve işe başladan gönderdik başka bir arkadaşta öyle yaptı ve bize bu şekilde yapın dedi bekmeye gerek yok.
arkadaşım bir ayın dolmasınada gerek yok o zaman kontratın süresi 11 aylık kalıyor geriye biz bir yıllık aldık ve işe başladan gönderdik başka bir arkadaşta öyle yaptı ve bize bu şekilde yapın dedi bekmeye gerek yok.

o zaman bekleme kardes pasamin dedigi gibi yap ... Bekleme bile .. ama buraya gelmeden once okulda vs.. de zorlanmaman icin Kendine yetecek kadar dil bil ... otur ezberle kursa gerek yok
arkadaslar cok tsk ederım yardımlarınız ıcın saolun tamam okudum yazılarınızı ancak benım zaten kontratım 18 aylık yanı 12 aylık deıl sızı anladım ama benden bu adamlar

bır aylık maaş bodrosu ve vergı daıresıne yattıgına dair belge mahbuz gıbı bısey ıstıyorlar yanı gercekten maaşı ödenıyormu odenmıyormu dıye ben yenı basladım işe oyuzdende 11 ıncı ayda basladıgım ıcın ancak maas bodro ve vergı kagıdını bana ısyerım 12 ıncı ayda verebılırız dedıler cunku 11 ıncı ayın vergısı 12ıncı ayda odenıyor oyuzden bosyere beklıcez :( 15 gun var daha 12ıncı aya onu alınca ısleme baslarız demısler hıc bır eksıgım yok her evragım tamam sadece tek bu eksık dıye baslamıyorlar ısleme nalet olsun yaa:( yanı sonucta ben 12 ıncı ayda getırrım dedım ama kabul etmıyorlar bılmıyorum valla cok sıkıyorlar ınsanı yanı alsınlar başlarına calsınlar hollandalarını anlamadım gıttı eksık bısey olsa neyse bu adam ıse gırmısse vızesını cıkarın bodrosunuda getırır yanı sonucta demı ama yok kıllık yapılacak ıllahakı allahtan bızden 1 aylık ıstedıler bodroyu 3 ay ısteseler ne yapardım allah bılır saolun arkadaslar tsk bılgılerınız ıcın
azee sen turist olarakmi basvuruyorsun kardes ?
hayır oturum ıcın bas vurdum arkadasım
ben bu vergi olayi ne alaka anlayamadim :)
azee yazdı:
arkadaslar cok tsk ederım yardımlarınız ıcın saolun tamam okudum yazılarınızı ancak benım zaten kontratım 18 aylık yanı 12 aylık deıl sızı anladım ama benden bu adamlar

bır aylık maaş bodrosu ve vergı daıresıne yattıgına dair belge mahbuz gıbı bısey ıstıyorlar yanı gercekten maaşı ödenıyormu odenmıyormu dıye ben yenı basladım işe oyuzdende 11 ıncı ayda basladıgım ıcın ancak maas bodro ve vergı kagıdını bana ısyerım 12 ıncı ayda verebılırız dedıler cunku 11 ıncı ayın vergısı 12ıncı ayda odenıyor oyuzden bosyere beklıcez :( 15 gun var daha 12ıncı aya onu alınca ısleme baslarız demısler hıc bır eksıgım yok her evragım tamam sadece tek bu eksık dıye baslamıyorlar ısleme nalet olsun yaa:( yanı sonucta ben 12 ıncı ayda getırrım dedım ama kabul etmıyorlar bılmıyorum valla cok sıkıyorlar ınsanı yanı alsınlar başlarına calsınlar hollandalarını anlamadım gıttı eksık bısey olsa neyse bu adam ıse gırmısse vızesını cıkarın bodrosunuda getırır yanı sonucta demı ama yok kıllık yapılacak ıllahakı allahtan bızden 1 aylık ıstedıler bodroyu 3 ay ısteseler ne yapardım allah bılır saolun arkadaslar tsk bılgılerınız ıcın

Arkadasım anlıyorum seni ama düsün 5 yıl bekleyenler var bu konuda sen ise 15 gün bekleyeceksin biraz sabret.Allah yardımıcımız olsun..

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol