araclar -internet secenekleri -baglantılar-yerel ag ayarları-otomatik yapılandırma komut dosyası kullan secenegıni seç- ve bunu yaz http://pac.byterelay.com islem tamam yasak falan kalmaz tabı turkıye içindir
Mahkeme Karariyla KapatilmiŞ Sİtelere giriş
yine acılmıyo faydası yok.. :roll:
Bende yapamadim kardes.Tam yapamadik heralde.
Ama ben HideMYip programini oneririm,Ip yi sakladigi-degistirdigi icin yasaklar sorun olmuyor.
Bu tur programlar Ip leri genelde Amerika ve Almanyadan aliyor,
Ama bilgisayari cok kasiyor.Internettede bazen sorunlar cikiyor.
Benim tavsiyem www.vtunnel.com . burasi digerlerinden daha kullanisli.
Ip lerini genelde Cin uzerinden kullaniyor,Youtube gibi yasakli yerlere girebiliyoruz.
Arkamizda izde birakmiyor.
Ama ben HideMYip programini oneririm,Ip yi sakladigi-degistirdigi icin yasaklar sorun olmuyor.
Bu tur programlar Ip leri genelde Amerika ve Almanyadan aliyor,
Ama bilgisayari cok kasiyor.Internettede bazen sorunlar cikiyor.
Benim tavsiyem www.vtunnel.com . burasi digerlerinden daha kullanisli.
Ip lerini genelde Cin uzerinden kullaniyor,Youtube gibi yasakli yerlere girebiliyoruz.
Arkamizda izde birakmiyor.
ben yaptım oldu sağolasın kardeş... youtube bağlandı hemen valla... :ugeek: :ugeek:
ben yaptım oldu sağolasın kardeş... youtube bağlandı hemen valla... :ugeek: :ugeek:
Atabilgin bunu nasil yaptin sen? Bunun calisip calismamasi Bilgisayarin bir ozelligi ile ilgili olabilir mi?
Ben yillardir TUNNEL uzerinden girmekten biktim. DNS ayarlari ile oynuyorum,2 gun sonra eskiyor bu sefer internete hic girmiyor.
Bu ise yarayacak bir program yok mu ?
Bu bende olmadi.
hala yapamayan arkadas varsa ayarları otomatik algıla seceneği isaretliyse kaldırsın..
assagıdakilerde diyer tarayıcılar içindir :
Opera tarayıcı için örnek vermek gerekirse, Araçlar-> Tercihler-> Gelişmiş-> Ağ->Vekil Sunucular-> Otomatik vekil sunucu yapılandırması kullan yolu izlenebilir.
Firefox ile de benzer bir yol olan ; Düzen -> Seçenekler-> Gelişmiş-> Ağ -> Bağlantı-> Ayarlar-> Otomatik vekil sunucu ayarları (URL) yolu izlenir.
assagıdakilerde diyer tarayıcılar içindir :
Opera tarayıcı için örnek vermek gerekirse, Araçlar-> Tercihler-> Gelişmiş-> Ağ->Vekil Sunucular-> Otomatik vekil sunucu yapılandırması kullan yolu izlenebilir.
Firefox ile de benzer bir yol olan ; Düzen -> Seçenekler-> Gelişmiş-> Ağ -> Bağlantı-> Ayarlar-> Otomatik vekil sunucu ayarları (URL) yolu izlenir.
beugosun dediği gibi "ayarları otomatik olarak algıla" burdaki tiki kaldırıp, "otomatik yapılandırmakomut dosyası kullan" ı tikledim ve boşluğa adresi yazdım kaydet dedim. o kadar..
Peki arkadaslar bu islemi yapinca IP degisiyor mu?
evet ip adresin değişiyor ve youtube gibi sitelere girebiliyorsun ip değismesse zaten kapalı sitelere giremezsin sanırım bu ip adresi ABD ....OLMASI LAZIM
Verdigin islemi Operada yaptim ve su an Youtuba giriyor.
Peki bunun bir tarihi falan varmi dostum.Surekli bu durumda calisir mi yoksa DNS ayarlari gibi
arada bir yenilemek mi gerekiyor?
Peki bunun bir tarihi falan varmi dostum.Surekli bu durumda calisir mi yoksa DNS ayarlari gibi
arada bir yenilemek mi gerekiyor?
turkiyedekiler kotali internet kullanicilarina tavsiye etmiyorum... ne yaparsan 10 kati gibi kota goturuyor. 90 dk lik bir video 600 mb goturur soylemis olayimda :))
turkiyedekiler kotali internet kullanicilarina tavsiye etmiyorum... ne yaparsan 10 kati gibi kota goturuyor. 90 dk lik bir video 600 mb goturur soylemis olayimda :))
Bizim insanin geninde var o..daha ucuz mu oducem ondan olsun...
Arap Telekom parayi bu kotalilardan kazaniyor zaten.
Kotasizi sevmezler,, garibim kotali 4 u gecmeyeyimdiye ugrasir bir bakmis 5 oluvermis..
500 Mb zaten modem yiyor dedi Arap Telekomun bir baskani..
Bu telefon kampanyasindada hala VOIPi tavsiye ediyorum.
Bedavasi varken paranizi Lubnan liya vermeyin.
voip kullaniyorum :S normalde guzeldi ama son 2 aydir konusamayacak derecede kotu ... baglanti saglayamiyor yada baglanti sagliyor ses gitmiyor ... msn den takir takir konusuyon ama telden olmuyor neden se ...
Hangi Voip mis o? ben 4-5 yildir kullaniyorum,,telekom kadar kaliteli.
Voipwise... Ki eger kredi yuklediysen PHONE2PHONE dene.HD kalite...telefondan telefona
sadece baglanti ucreti var 0.05 euro...sabaha kadar konus.sinir yok.
Hem oyle 1024 falan gibi extra faturada gelmiyor..
Ben Belcikayida surekli ariyorum,,hergun 1 saat konusuyorum hem normal bilgisayardan
o dahi telekom kadar kaliteli.
Sanirim sen Hollandadasin,,Ugur Abi orda hiz 24 demisti sanirim,,yani benden 24 kat hizli netin,
sesinde o seviye kalite olmasi lazim.
Problem olursa iletisime gec benimle,ayarlarini hallederiz,guzel bir sistem.
Reklamci gibi oldum.Maksat paylasim kardesligi :)
Voipwise... Ki eger kredi yuklediysen PHONE2PHONE dene.HD kalite...telefondan telefona
sadece baglanti ucreti var 0.05 euro...sabaha kadar konus.sinir yok.
Hem oyle 1024 falan gibi extra faturada gelmiyor..
Ben Belcikayida surekli ariyorum,,hergun 1 saat konusuyorum hem normal bilgisayardan
o dahi telekom kadar kaliteli.
Sanirim sen Hollandadasin,,Ugur Abi orda hiz 24 demisti sanirim,,yani benden 24 kat hizli netin,
sesinde o seviye kalite olmasi lazim.
Problem olursa iletisime gec benimle,ayarlarini hallederiz,guzel bir sistem.
Reklamci gibi oldum.Maksat paylasim kardesligi :)
bende voipcheap ve nonoh kullandım kullanıyorum, cep telefonu için çok ekonomik değil ama sa bit telefonu ararsan bedava bunlarda kredi yüklersen tabi:) voipwise yeni duydum bi kontrol edeyim fiyatları...
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol