Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

MBO diploma Türkiyede hangi bölümün diplomasi oluyor ?

Yorum için giriş yap 2 mesaj · 2.587 görüntülenme
Merhaba arkadaslar..

Ben bu sene Mbo niv 2 yaptim diploma aldim seneye 3/4 yapmak istiyorum

Aslinda calisip nisanlimi getirmek isterim ama niv 2 diplomasiyla is bulmam cok zor olacak.. Biliyorum bir seneye yakin is aramakla mesgul olacagim..Bu 1 senemi bos gecirmek istemiorum Simdi size sorum seneye niv 3/4 yaparsam MBO diplomami alacagim bu diploma ile trde is bulma imkanim ne kadar olur ve diplomam hangi bölümün diplomasi olur.. :roll: Sizce i$emi bakiyim yoksa 2 sene daha okuyup niv 3/4 mi bitireyim napiyim yardim edin

Doluya koyuyorum almiyor bosa koyuyorum dolmuyorr off :cry:

Aslinda ben okuyup niv 3/4 yapip trde yasamak istiyorum ama nisanlim hic orali bile olmuyorrrrrr

Bu arada okudugum bölüm muhasebe/sekreterlik/recepsiyonist/telefonist..
Isder Turkiyede Isder Avrupada Is bulma imkaniniz munkun.Oncelikle Demir halkban Bankalarda,Tr Konsolosluklarinda,Ofislerde Firmalarda Ucak Bilet Satis Merkezlerinde ,

cv yazarak yada Is bulma kurumlarinda acik duvar isci eleman arayanlarin lisdesi bulunuyor(Arbeidsbureua) Ozel is bulma ofislerinde(uitzendbureua)Buyuk Oto alim Satis Galerilerinde.....

Is ariyorsaniz calisma kabiliyetinizle bulmak munkundur!!!

Turkiyede Diplomanizla Yabanci Sirketlerde Uzman Egitimli Telefon Sekreterligi icin Is Bulma Imkaniniz var isderseniz Ulkemizin Buyuk Firmalarinda Yazili Internet uzeri Basvuru Yapabilirsiniz!!

Turkiyede bu konuda Super Gazete Isci Eleman Arayan Fabrikator(Sirketler)bulunuyor!!

Devlet Dairelerinde Calismak isdiyorsaniz Avrupadaki Diplomalarda Denklik Devlet memurlugu imtihanlari Yapanci Dillerde var!!Hangi Dilde Basariniz varsa O Sekilde Basvuru Yapabilirsiniz!!

Universite Basvuru Merkezlerinde...............!!Anadolu Liselerinde(milli Egitim Bakanliginda)Sizler icin internet uzerinden DENLIKSORUNLARI icin Bilgi Verilmekdedir!!!

English for KPDS Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı'na Hazırlık MEDA PUBLİCATİONS Ahmet A. Ekşioğlu

Bu linkde bazi Yurd disindan gelenlerle ilgile..............!!!

http://www.kitapyurdu.com/arama/default.asp?stype=4&session=43304937587208115142&LogID=&type=list&anahtar=yabanci+dil&populer=0&aramasekli=1&exactly=ON&satis=2&x2=0&ara.x=23&ara.y=11

Mesleginizde Basarili Yarinlar Dilegiyle!!!!

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol