Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

merhaba arkadaşlar

Yorum için giriş yap 3 mesaj · 2.046 görüntülenme
merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak ben sınavı geçtim eşim nlden başvuru yaptı belgeler falan hepsi tam sorun çıkmadı yani sonra 830 euro yatırmamız için yazı geldi onuda yatırdık bende konsoloslugu arayıp vizemin çıkıp çıkmadıgını sordum çıktı dediler şimdi 17 eylüle randevu aldım belgelerimi falan götüreceğim acaba vizem ne zaman onaylanır yani gitme işi ne zaman kesinleşir ben 5 gün içinde verdiklerini duymuştum ama emin değilim bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.bide hangi tür vizeyi seçmeliyim?

herkese çok teşekkür ederim şimdiden Allah herkesin yardımcısı olsun.....
Iyi aksamlar Limon kardes vizen once cikmis hayirli olsun... Bence bu kadar cok dusunmene gerek yok herkes olmasi gerektigibi gibi olacak bir cok kisinin vizesi senelr aliyor senin yerinde olsam sevinirdim.. Ikincisi ise vizen cikmissa randevundan o gunse verirler cunku bana ve cogu kisiye oyle oldu... Hadi kolay gelsin Seninde Allah yar ve yardcimcin olsun
limonnn06 yazdı:
merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak ben sınavı geçtim eşim nlden başvuru yaptı belgeler falan hepsi tam sorun çıkmadı yani sonra 830 euro yatırmamız için yazı geldi onuda yatırdık bende konsoloslugu arayıp vizemin çıkıp çıkmadıgını sordum çıktı dediler şimdi 17 eylüle randevu aldım belgelerimi falan götüreceğim acaba vizem ne zaman onaylanır yani gitme işi ne zaman kesinleşir ben 5 gün içinde verdiklerini duymuştum ama emin değilim bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.bide hangi tür vizeyi seçmeliyim?

herkese çok teşekkür ederim şimdiden Allah herkesin yardımcısı olsun.....

tebrikler arkdsm gozunaydin walla ilk defa bu vizem cikti haberini senin kadar sakin veren birini gordum,,,herkes bagira bagira yazio(bende dahil buna) sen sadece slm arkdslar basligini atmissin sasirdim,,, :roll: geerci herkesde bi sok yaratiyo ve bu sok un etkisiyle cogumzu sevinememistik bile vizelerimiz ciktiginda,neyse tekrar hayirli ugurlu olsun arkdsm,,,rabbim yeni yasantinizda kolayliklar versin,,,vizeniz onaylanmis zaten ki size randevu vermisler gidip pasaportunuzu vericeksiniz konsolosluga ve bikac gun icinde adresinize postalikcaklar vizeyi yapistirip,,pasaprtunu hemen ogun alanlarda varmis ama genelde kargoyla yolluyolar,,,hangi vize turunu secme konusuna gelince size 2 tip vizenin de aciklamasini yapim secim sizin sonucta hangisi size uyarsa onu secersiniz,,,

3 aylik vize:bununla hollandaya geldiginizde 3 ay icinde tr ye yada baska ulkelere giris cikis yapabilirsiniz,,kartinizi alana kadar,yada tr den araba ile cikma gibi bi dusunceniz varsa 3 aylik secmeniz gerekirki arabayla gececeginiz ulkeler vizede problem yapmasinlar,,,

6 aylik vize;ise bununla hollandaya geldiginizde OTURUM KARTINIZI ALANA KADAR nl disina cikamazsiniz,cunku tek girislidir,ve bu vize turuyle arabayla gelme sansinizda olmaz gelmeye kalksanizda diger gececeginiz ulkelerde sizden vize isticektir o ulkelerin vizelerinide almak zorunda kalirsiniz,yani ucakla gelmelisiniz bu vize turunde,,,iste boyle umarim aciklayici olmustur,,,kolay gelsin arkdsm,,,

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol