Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Merhaba Arkadaşlar ( tilburgda internetcafe - ucuz gorusmek

Yorum için giriş yap 9 mesaj · 3.620 görüntülenme
Hani derler ya

İNSAN KADERİNDEN ÖTEYE GİDEMEZMİS

VE KISMETTE NE VARSA O OLURMUS

bende ne yaptıysam ne kadar uzak durmaya calıstıysam da

kader bu ya ve kısmet buya sevdiğim insan bana onlarca kilometre uzaga düştü

Şimdi onla daha yakın olabilmek görüsebilmek icin arastırmalar yaparken bu formu buldum

umarım kalıcı ve paylasımcı olabilirim

simdi sizden ricam su

benimle bildiklerinizi paylasabilirmisiniz

öncelikli sorunumuz görüsme

Daha ucuza nasıl konusabiliriz

Yada simdi aileside bilmiyor zaman lazım bunun icin

Tilburg tarafında oturuyor

oralarda gidip girebilecegi bir internet kafe var mı

yardımcı olursanız minnettar olurum

okadar cok sorunla boğusmak zorunda kalıyoruz ki

sevmenin bedeli ancak bu kadar ağır olur

ama

ADINI KALBİME ASTIM BİRKERE

ÖMRÜMÜ YOLUNA ADADIM BİR KERE

yardımlarınızı esirgemeyin lütfen
anladığım kadar aranızda resmi bir bağlantı evlilik yada nişanlılık gibi bir durum söz konusu değil benim onerim en rahatı evden gorüşmek gerçi evinizde internet olması lazım bu durumda

neyse allah kolaylık versin
Teşekkürler arkadasım
arkadaşlar pekçok kimsenin haberi vardır mutlaka ama ben yine de bilmeyenler olabilir diye yazmak istiyorum. hollandadaki arkadaşlar, voipwise programını indirip, 10 euroluk kredi alırsanız, türkiyedeki sabit telefonları bedava arayabiliyorsunuz. cep telefonlarını ararsanız dakikası 15 cent.
mevsimsiz kar ustteki arkads dogru soylemis bak benim esimde hollandadayken tilburgde oturuodu.sana soyle acikliim ben.sen bi VOIPWISE i indir,digerlerinden ziyade bunu indir cunku bikac voip var .10 euro yukle kartla yada western yada nasil istersen.NL mobile arama fiyati 0.150 dir dakikasi,kaliteli degildir fakat yinede cok uzuca anlasabilirsiniz.landline yani ev bedava her seferinde 59 dk konusur 59. dkkada kapatr tekrar ararsn bu beles.sistemi kendin ogrenirsin kullana kullana.yada diger yonten daha guzel,mesela bizim izyerindede babamgil 2 yildir kullaniyo telekoma inat PHONE2PHONE ,,voipwise in uzerinde yazar phone2phone.bende esimle oyle gorusuyorm.0.05 cent baglanti ucreti sabahlara kadar bikana usanana sarj bitene kelimeler tukenene kadar konus.hemde telefondan telefona bu sistem ve ses mukemmeldir.faturaya yansimaz kesinlikle.baglnirken sadece 0.05 cent duser hesabindan baska dusmez.karsidanda dusmez.ama cebi ararsan mesela evden cebi arattin senden 0.15 karsi cepten 0.7 cent duser her dakka.kiz arkadsina bi msj atarsin aricam diye alir telefonu odasina basar kilidi.tmm iste.tabi senin evde net varsa.evde net yoksada bi arkadsin senin yerinede yapabilir :) mesela ben istanbuldaki dayima ankaradaki halami aratiyorm beles konusuyolar.belki diger arkadslar biliyodr,bilmeyenlere tavsiye.turkcell ve telekomdan bikanlara en guzel yol budur.

2. wireles li bi cebi olan ve wirelessi olan yada wireless olan biyerede gidebilir.cepten internet uzerinden beles arama yapabilirsin,ses kalitesi yuksek degil fakat headphone kullanirsan sorun yok,,karsidaki sesi cok saglam duyarsin ve konusursun.isteyene programi yollarim.ma wirelessli bi telefon sart,cunku internet uzerinden ariyoruz,ben parkta otururken ariodum esimi.ama en guzeli phone2phone ses mukemmel.insallah yardimci olabilmisimdr.karisik bisey olursa ozelden sor sen aciklarim sana.
arkadaslar böyle yardımlarınızı görmek beni cok mutlu etti

inanın öğrenmem gereken okadar cok sey var ki

Sıfırdan bir ülkeyi tanıyorum resmen

Ama suan bizim icin en önemli sorun görüsme

şükranlarımı sunuyorum yardım eden arkadaslara :geek:
dostum biz karsiliksiz da yardim ederiz ya. nevilen@hotmail.com ekle sen ben sana herseyine yardimci olucam.icin rahat olsun kardesim.
cok sağol arkadasım ama inan yapılan

hic bir iyilik karsılıksız kalmazmıs bu dünyada

Kimisi sorulara cevap vermeye cekinirken bu tavrın beni cok onure etti

teşekkür ederim :ugeek:
dostum ben senın msn eklıyorum.. bu konuda benımde cok sıkıntım var :(

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol