Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

merhaba arkidaslar ( turkisdandan geldim )

Yorum için giriş yap 13 mesaj · 5.520 görüntülenme
merhaba arkidaslar

ben yeni uyeyim.adim gulendam.hollanda da yasiyorum .serki turkistandan geldim.gokturkum yeni uygur turk.turkcem pek iyi diyil .bir sure turkiyede kaldim o zaman orendim .ve bu arada hollandaya tasimdim . su an oturmam cikdi.okulu yeni basladim.daha 10 gun felan oldu .enternetden arasterma yaparken bu siteni buldum ve cok hosuma gitdi cok guzel seylerni paylasyorsiniz.bende katilmak istiyorum ve sizlerden hollandace orenmek istiyorum .

saygilar...
Hosgeldin arkadasim.

Eminim bu site sayesinde hepimizin ogrendigi gibi bir cok sey ogrenecek ; kendini daha cok gelistireceksin ayni zamanda egleneceksindee.. Sana simdiden basarilar dilerim.

Hersey gonlunce Guzel ve ozel olsun.

Sevgiler.
hosgeldin arkdsm sitemize,,,,
gulendam yazdı:
merhaba arkidaslar

ben yeni uyeyim.adim gulendam.hollanda da yasiyorum .serki turkistandan geldim.gokturkum yeni uygur turk.turkcem pek iyi diyil .bir sure turkiyede kaldim o zaman orendim .ve bu arada hollandaya tasimdim . su an oturmam cikdi.okulu yeni basladim.daha 10 gun felan oldu .enternetden arasterma yaparken bu siteni buldum ve cok hosuma gitdi cok guzel seylerni paylasyorsiniz.bende katilmak istiyorum ve sizlerden hollandace orenmek istiyorum .

saygilar...

Aramiza hosgeldin arkadasim.
gulendam yazdı:
merhaba arkidaslar

saygilar...

forum dilöğren ailesine hoşgeldiniz Gülendam..
gulendam yazdı:
merhaba arkidaslar

saygilar...

hoşgeldin aramıza..

Aramıza hoşgeldin arkadasım.inşAllah en kısa sürede ögrenirsin.

Selam ve Dua ile.

Rabbim yar ve yardımcınız olsun .
arkadaşım aramıza hoşgeldin. hollandacayı hep beraber öğreneceğiz inşallah....
hoşgeldin aramıza..
Dilogren Ailesine hosgeldin....
Hosgeldin

''Turkistan'' :) Cok guzel.Ama haritalarda bakmayalim hic.Boyle bir ulke yok.

Turkistan Yeseviden hatiradir.Ideolajidir.Avrupadaki Turkleride kapsar,Cinin batisi Uygurlarida.

Bazen butun Asyaya Turkistan denir.

Lenin'in; ''Turkistan,turkler diyari..bizim olmali'' diye bir cumleside var.

Turkmenistan uyruklu bir dunya vatandasinin sanirim.

Ama aramizda fark yok,''guzel olan hersey bize kardestir''

Kalici,katilimci olman dilegi ile.

Sevgi ile..
hosgeldin gokturk
hosgeldın arkadasım ıns tez zamnda hollandacayı hep beraber ogrenmek nasıp olur

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol