Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

mmv basvurusu

Yorum için giriş yap 4 mesaj · 1.386 görüntülenme
MERHABALAR ...

sonunda sınav işini hallettim ve sıra geldi en uğrstırıcı kısıma...

benim su an 3 aylık turıstık vızem var ve kız arkadasımın yanına gidecegim ve mvv basvurusunu ordan yapacagız samen wonen olarak su an evlilik düsünmuyoruz kısmetse seneye ....benim sorum su: nufus müdürlüğünden orjinal uluslar arası doğum kayıt örneği ve orjınal aile toplum belgesi vede evlenme ehlıyet belgesi aldım ve bunları apostil yaptırdım yanlız aile toplum belgesini yeminli tercumana tercume ettirdikten sonramı apostilletmem lazımdı bilmiyorum çunku okuduguma gore yeminli tercumana tercume ettirilmis ve valilik veya dıs ısleri bakanlıgından tasdik edilmiş aile toplum belgesi yazıyor.bu konuda bılgılendırırsenız sevınırım SEVİNİRİM İKİNCİ SORUM İSE:eger işlemler ve surec cabuk ilerlerse ve gelin vizenizi ankaradan alın derlerse hemen geri turkıyeye gelmelımılıyım. yoksa turıstık vizem bittikten sonrada turkıyeye dondugumde alabilirmiyim

ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER
beugos yazdı:
MERHABALAR ...

sonunda sınav işini hallettim ve sıra geldi en uğrstırıcı kısıma...

benim su an 3 aylık turıstık vızem var ve kız arkadasımın yanına gidecegim ve mvv basvurusunu ordan yapacagız samen wonen olarak su an evlilik düsünmuyoruz kısmetse seneye ....benim sorum su: nufus müdürlüğünden orjinal uluslar arası doğum kayıt örneği ve orjınal aile toplum belgesi vede evlenme ehlıyet belgesi aldım ve bunları apostil yaptırdım yanlız aile toplum belgesini yeminli tercumana tercume ettirdikten sonramı apostilletmem lazımdı bilmiyorum çunku okuduguma gore yeminli tercumana tercume ettirilmis ve valilik veya dıs ısleri bakanlıgından tasdik edilmiş aile toplum belgesi yazıyor.bu konuda bılgılendırırsenız sevınırım SEVİNİRİM İKİNCİ SORUM İSE:eger işlemler ve surec cabuk ilerlerse ve gelin vizenizi ankaradan alın derlerse hemen geri turkıyeye gelmelımılıyım. yoksa turıstık vizem bittikten sonrada turkıyeye dondugumde alabilirmiyim

ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER

yeminli tercümana gittiğinde onlara bu belge tercüme edilip sonra apostil olucak dedinmi yapıyorlar.nufüs müdürşüğünde apostil olmıcak.eğer tercüme deniliyorsa tercümeye yapan yer bağlı olduğu yere apostil yaptırıyor.istanbuldamı oturuyorsun benim bildiğim bir yer var daha geçen yaptırdım.geri dönüşle ilgili bilgim yok onu sanırım bilgisi olanlar en kısa sürede cevaplandırırlar.
MVV formunu nasil doldurdunuz oturum icin ....ilgilenirseniz sevinirim
'basvuru formu hollandaca fakat turkce aciklamalisida var ordan bakarak doldurabilirsiniz formuda gidip konsolosluktan almaniza gerek sitenin ismini tam hatirlamiyorum ama internetten indirilebiliyor

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol