Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

MuLakat'a Giren ARKADASLAR YARDIM PLS

Yorum için giriş yap 17 mesaj · 5.150 görüntülenme
BEN 28 NISAN ÇARSAMBA GUNU KAGITLARIMI IKS TESLIM ETTIM

BUGUN TELEFON GELDI IKSDEN MULAKAT ICIN RANDEVU VERDILER HAFTAYA CARSAMBA MULAKATA GIDECEM MULAKATTA NE GIBI SEYLER SORUYORLAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM

MULAKAT YAPILAN YER IKS BINASINI YAKININDA BI YERMIS ? BILEN WARMI ?
Arkadaşım mulakatta hertürlü soruyla karşılaşabilirsin... eşinle ne zaman nerde nasıl tanıştığınızdan başlayıp, hangi tarihlerde nerede görüştüğünüz, telefonlamı görüştünüz mektupmu yazdınız internetten chat mi yaptınız bu tarz şeyler soruyorlar. eşinin boyu kaç gözleri ne renk doğum tarihi ne kaç yıldır belçikada yaşıyor belçikaya nasıl gitmişbelçikada nerede oturuyor kaç kardeşler daha önce evlendinizmi vs. ne zaman nişanlandınız ne zaman nerede evlendiniz düğün ne şekilde oldu vs. ve bunlara ait fotoğraflar götür yanında nişan düğün gezi vb birlikte çekilmiş fotolarınızdan bir demet yap götür. eşin hangi yemekleri sever nelerden hoşlanır gibi sorularda gelebilir. bu soruların hepsi gelecek diye bişey yok tabi ama bu tarzda sorularla evliliğinizin gerçekmi yoksa sahtemi olduğunu anlamaya çalışıyorlar. daha farklı sorularda sorabilirler ben hatırladığım kadarıyla yazdım diğer arkadaşlarında ekleyeceği şeyler olacaktır. mulakatta sakin ve kendinden emin ol gerisi zor değil birbirinizi gerçekten tanıyorsanız. allah yardımcın olsun...
atabilgin yazdı:
Arkadaşım mulakatta hertürlü soruyla karşılaşabilirsin... eşinle ne zaman nerde nasıl tanıştığınızdan başlayıp, hangi tarihlerde nerede görüştüğünüz, telefonlamı görüştünüz mektupmu yazdınız internetten chat mi yaptınız bu tarz şeyler soruyorlar. eşinin boyu kaç gözleri ne renk doğum tarihi ne kaç yıldır belçikada yaşıyor belçikaya nasıl gitmişbelçikada nerede oturuyor kaç kardeşler daha önce evlendinizmi vs. ne zaman nişanlandınız ne zaman nerede evlendiniz düğün ne şekilde oldu vs. ve bunlara ait fotoğraflar götür yanında nişan düğün gezi vb birlikte çekilmiş fotolarınızdan bir demet yap götür. eşin hangi yemekleri sever nelerden hoşlanır gibi sorularda gelebilir. bu soruların hepsi gelecek diye bişey yok tabi ama bu tarzda sorularla evliliğinizin gerçekmi yoksa sahtemi olduğunu anlamaya çalışıyorlar. daha farklı sorularda sorabilirler ben hatırladığım kadarıyla yazdım diğer arkadaşlarında ekleyeceği şeyler olacaktır. mulakatta sakin ve kendinden emin ol gerisi zor değil birbirinizi gerçekten tanıyorsanız. allah yardımcın olsun...

Saolasın atabiLqin Heyecan Yapmassam iyi geçer muLakat
bende mulakata cagrilirim korkusuyla bu siteden ve internetten bayagi arastirma yapmistim.esin kardeslerinin dogum tarihlerine isimlerine yaslarina;evlilerse enistelerin dogum tarihlerine ne is yaptiklarina ev adreslerine cocuk varsa yine ayni sekilde yas vb. gibi sorular sormuslar bazi kisilere.ben o yuzden butun bu sorulari en ince detayina kadar ezberlemistim ama mulakata alinmadim..esin ic camasir bedenine yatagin hangi tarafinda yattigina kadar da soruyolarmis.pantolon bedeni ayakkabi numarasi,kullandigi sampuan,dis macunu markasi,parfum bunlar cok onemli.esine hic hediye aldinmi aldiysan ne zaman aldin,hic gul verdinmi verdiysen ne zaman.benimde duyduklarim bunlar.
MuLakatta BekLedigim Gibi Geçmedi :( Kadin Köpek gibiydi waLLa heyacandan herşeyi kariştirdim inş Bi Sorun Olmaz. Eşimde Belçikada Mulakata gircek mi?

yardimci oLursaniz Sevinirim..!
eşin belçikada belediyeden evrakları almaya gittiğinde onada benzer sorular sorabilirler onun için sana sorulan soruları ve verdiğin cevapları aranızda konuşun. benim eşimede belediyede mulakat tarzı baya bisoru sormuşlardı.
Kadin Köpek gibiydi waLLa heyacandan herşeyi kariştirdim

:P

Hayirdir ne yapti kadin ? Istanbulda mi girdin yoksa ,yoksa Roza 'ya mi denk geldin ..

Ama Ankarada ki kadininda ondan kalir yani yok ya..

Vallahi mulakat falan bos is bu .. Ben birseye yaradigini yada zarari oldugunu gormedim.

Bazilari var mulakatta kavga dahi etti ama vizelerini aldi..

Bazilari var mulakatta superdi ama bir halta yaramadi.

Esini falanda cagirmazlar bence , ben bugune kadar duymadim boyle birsey ..

Belki bir ihtimal Belediyeye cagirip bilindik seyleri sorar .

Emin ol onunda bir halta faydasi dokunmuyor ..

Bunlar seni kafaya takti mi ,takla dahi atsan nafile ..

Bol sans .
eşim belediyeye gidip aile birleşimi için gerekli evrakları istediğinde formül a ve formül b kağıdı istediler eşime belediyede ayını bize yaptıkları gibi yarım saat sorular sormuşlar ve verdiği cevapları yazmışlar tektek. buna mulkat denirmi denmezmi ayrı bir mesele ama soruyorlar benzer cevaplar vermekte fayda var. sonuçta bu sorularla gerçek evlilikmi yoksa sahtemi olduğunu anlamaya çalışıyorlar.
kimler mulakata giriyor acaba
hatice06 yazdı:

eşi belçika vatandaşı olmayanları mulakata çağırıyorlar..
umarım beni cagırmazlar eşim çifte vatandaş yarın randevum var nikahımız var ama dügün olmadıgı için daha hayırlısı olsun herkes için teşekkürler
hatice06 yazdı:
umarım beni cagırmazlar eşim çifte vatandaş yarın randevum var nikahımız var ama dügün olmadıgı için daha hayırlısı olsun herkes için teşekkürler

sen nikah yapmadan nasil aile birlesimi vizesine basvurdun anlayamadim ben hatice?
hatice06 yazdı:

esi ab vatandasi olmayanlar, es ab vatandasi olsa bile eksik evrak sunanlar mulakata cagiriliyolar.
zeyna yazdı:

sen nikah yapmadan nasil aile birlesimi vizesine basvurdun anlayamadim ben hatice?
nikahları warmış :) ama düğünleri olmamış daha atabilgin.

Solvit ile görüştük 8 buçuk ay oldu dedik mağdururuz dedik :) 9 ay maksimum süreleri war bekleyin ondan sonra bize başvurun dediler. tamam dedik :x
pardon baris yanlis okumusum :)
=)
zeyna yazdı:
pardon baris yanlis okumusum :)

hehe pardon bende atabilgin yazmış sandım. :(

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol