Öncelikle, herkese selamlar arkadaşlar. Arkadaslar yine her zaman ki gibi tavsiyenize ihtiyacım var Biz İnd'ye evraklarımızı 1 ay önce verdik fazla dahi oldu bundan önce eşimin hastalıgından dolayı calısmadıgı için defarlarca ret aldık maalesef ama Eşim 4 aydır calısıyor ve süresiz kontrat vermişler problem su ki Kendisini İnd'den aramıslar yeni bir maas bodrosu istemişler eşimin bana söyledigine göre sanırım verdiği maaş bordorusunda maaşı İnd nin isteğinden 30 euro daha asağıymış... Bunu duyunca gercektende üzülmemek elde değil ögrenmek istediğim sey su ki bu vize için büyük problem olur mu ?? 30 euro için 5 senedir beklediğimiz vize denilen mühür damgasını vermezler mı?Eşim yeni bir maas bordrosu alacagını calıstıg şirketin patronunun vergilerle İnd nin istediği rakamı ulastıracagını söyledi Diyelim ki zamanında veremediler bizim için en son 15 agustusa kadar cevap geleceği belirtildi Arkadaslar bu konu hakkında beni bilgilendirseniz gercekten sevinirim. 16 agustosdada benim kücük böcük diyorum beni kızım 2 yasına girecek kısmetse 1 senedir de göremiyorum.... :( Her neyse Yardımlarınız için şimdiden teşekürler. Allah yar ve yardımcımız olsun. :geek: