Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

MVV- İND-YARDIM

Yorum için giriş yap 9 mesaj · 4.214 görüntülenme
Arkadaslar hep kafamız karısıyor degısık yorum yapılıyor ben aradım buy sıtede ve kımse yazmamıs vıze ve mvv seruvenını arkadaslar vızenın kac ayda cıktıgı ve esınızın sızden ıstedıgı evraklar sızden ıstenen ler konsoloslukta benım bu pazartesı isteğim çıkıyor fatkat hıc bır bılgı bulamadım ıstek ankara konsolosluguna gelecek ıstek geldıkten sonra esımemı bılgı verıyorlar yoksa banamı ne kadar suruyor ankraraya gelmesı azda olsa bıraz yorumlarınıızı beklıyorum bu sıte bızler ıcın var arkadaslar herkese tesekkur ederım

bu arada " ind "=ne anlama gelıyor onuda ogrenebılırmıyım
Slm. Once Hollandadadi Esinize vede Size Turkiyedeki kisiye..Esiniz in Eline/Size gonderilir vizenizi aliniz olumlu/onaylandi..

Direk Hollanda Konsoloslugundan vize almak icin randevu aliniz! ind mvv oturum harci icin 830,00 ind hollanda gocmenler dairesi vize(yerlesim hollanda oturum musadesi -mvv-dokument veren makam)www.ind.nl dikkat erken bilgi gelir odeyiniz

http://www.iks.com..

schengen vizesi bakiniz aciklama iks.com hollanda..link ordan indiriniz formul schengen genis bilgi tel iks.com ..ok.
yazacak bır arkadasımız yokmu daha lutfen arkadaslar sız de yazın bızde yazalım yazalımkı sızde bılgılenın bu sıte destek sıtesı lutfen goruslerınızı beklıyorum efeler dıyarı ufoss zarem geluk haydı arkadaslar kendınıze ıyı bakın saygılar
haluk38 yazdı:
yazacak bır arkadasımız yokmu daha lutfen arkadaslar sız de yazın bızde yazalım yazalımkı sızde bılgılenın bu sıte destek sıtesı lutfen goruslerınızı beklıyorum efeler dıyarı ufoss zarem geluk haydı arkadaslar kendınıze ıyı bakın saygılar

arkadaşım siz vize işlemine başladınızmı?

yazınızı biraz daha açık yazabilirmisiniz?

sınavı ne zaman kazandınız?

bu pazartesi isteğim çıkıyor konsolosluktan demişsiniz.

Bide eşime ne evrak göndermeliyim demişsiniz!!

şimdi baştan bir yazınız bakalım

siz vizeye daha yenimi başlıyacaksınız?

ve eğer vizeye yeni başlıyacaksanız, Türkiye' denmi yoksa Hollanda' danmı vizeye başlıyacaksınız?
hollandan basvuru yaptık arkadasım
haluk38 yazdı:
hollandan basvuru yaptık arkadasım

ne zaman yaptınız başvurunuzu?

vizeniz çıktımı?

830€ ödendimi Hollanda' dan?

Hiç açıklama yapmıyorsunuz

Size nasıl yardımcı olacağız ki? :roll:
arkadasım 830euro daha yatmadı esim istegı yapalı 2 gun oluyor bu para hemen yatmasımı gerkıyor yoksa İND okeyledıgı zamanmı yatıyor ınd den ne zaman bılgı gelır esıme ben esıme burdan ıstedıgı evrakları gonderdım maası yetıyor kendı ısı var herhangı bır sorunmuz yok ınd den sonuc ne zaman bellı olur en fazla kac hafta sonra ınden bır bılgı gelıyor bu konuda bıraz aydınlatırsanız teskkurler
haluk38 yazdı:
arkadasım 830euro daha yatmadı esim istegı yapalı 2 gun oluyor bu para hemen yatmasımı gerkıyor yoksa İND okeyledıgı zamanmı yatıyor ınd den ne zaman bılgı gelır esıme ben esıme burdan ıstedıgı evrakları gonderdım maası yetıyor kendı ısı var herhangı bır sorunmuz yok ınd den sonuc ne zaman bellı olur en fazla kac hafta sonra ınden bır bılgı gelıyor bu konuda bıraz aydınlatırsanız teskkurler

arkadaşım daha yolun başındasın dur bakalım istek bi onaylansın ondan sonra para yatacak...ne zaman bilgi geleceğini bilemiyoruz ki siteyi okursan herkezinki farklı zamanlarda geliyor bizim 35 gün oldu hala cevap yok...arkadaşlar daha ayrıntılı bir şekilde yardımcı olacaklardır.. hayırlı akşamlar...
haluk38 yazdı:

arkadaşım müracaat yaptıktan sonra müteakip 3 yada 4 hafta içinde sizden ekstra bir evrak isteyecek olurlar ise mektup gönderirler !!

eğer bir ses soluk çıkmaz ise

ind yi arayıp vizenin ne durumda olduğunu sorarsınız !!

normalde ind nin verdiği açıklamaya göre vize sonucunuz " pozitif yada negatif " 3 ay içinde size bildirilmesi gerekir !!

hadi kolay gele ;)

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol