Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

MVV ALDIM ASKERLİK SORUNU CIKARMI

Yorum için giriş yap 3 mesaj · 1.883 görüntülenme
Arkadaslar ya bir sey dicem ben su an 27 yasındayım askerlik tecilim kasımda bitiyor yine üniye kayıt olmama gerek var mı sunu da ögrenmek istiyorum Hollanda hükümeti vizemi verdine göre Turkiye sorun cıkarmazlar dimi yaa biraz elhamlı oluyor ama beni anladıgınızdan emimim bence bir sorun olmaz gibime geliyor ama yinede sorim dedim eger hollandda hükümeti verdiyse....yinde bilen varsa bu konuda bir seyler yazarsanız sevinirim erkek arkadaslar özellikle daha iyi bilir. Allah yar5 ve yardımcınız olsun :geek: :geek: :ugeek:
kızkardeşimin eşi de askerliğini tecil ettirip yurtdışına çıkmıştı, zaten kasım ayına kadar giriş yaparsın hollandaya. :) daha sonra da yurtdışında işçi konumunda olacağın için o şekilde tecil ettirirsin. bu konuya erkekler daha doğru cevap verecekler ama ben senin vizenin çıktığını okuyup ardından da bu mesajını görünce biraz olsun için rahatlar diye cevap yazdım. umarım başka cevaplar da gelir.
Zahmet edip, bir şeyler yazdığın için tesekürler Helin arkadaşım. İnsan oğlu işte ne kadar da olsa, her seyden yüzde yüz emin olmak istedim. Bende senin gibi düşünüyor ve öyle de bir bilgi aldım ama dedim belki burdaki erkek arkadaslarımızdan benden de aynı durumda olup, gidenler olmştur. Ayrıca, bencede bir sorun olsa NL hükümeti kesinlikle vize vermezdi... Bu arada insAllah senin ve diger yangın ve diger gercekten sabretip, yenilgiyi kabul edemeyen, bu yapılan haksızlıga karşı tüm sabırla Allah'a yalvaran ve ondan medet uman herkesin Allah işini gücünü rast getirsin... Saygılar :geek:

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol