Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

mvv aldım sonunda

Yorum için giriş yap 9 mesaj · 2.972 görüntülenme
Ufff ya tam 7 yıl bitti bu mvv laneti yüzünden, kocattı beni:) ama allaha çok şükürler olsun, bu sitedeki arkadaşların yardımıyla sınavı verdim başvuruyu yaptık ve bitti sonunda. Elimde pasaport sabahtan beri emin olmak için defalarca baktım durdum.

En başta bu siteyi kurup derdimizi paylaşmamızı sağlayan ve devamı için durmadan çalışan tüm arkadaşlardan ve dualarını esirgemeyen diğer arkadaşlardan Allah binlerce defa razı olsun.

temmuzda yolculuk var allah kısmet ederse. Dualarım sevdiklerine kavuşmak için çaba gösteren diğer arkadaşlarla hep. Allah hepinizin de yardımcısı olsun inşallah.
hayirli ugurlu olsun arkdsm,,,cok sevindim senin adina... gec olmus ama bundan sonraki hayatin kolayliklarla dolu olsun ins ins ins rabbim sagsalim esine yuvana yeni hayatina kavusmanida nasip eder ins ins ins,,,
ozgurk yazdı:
Ufff ya tam 7 yıl bitti bu mvv laneti yüzünden, kocattı beni:) ama allaha çok şükürler olsun, bu sitedeki arkadaşların yardımıyla sınavı verdim başvuruyu yaptık ve bitti sonunda. Elimde pasaport sabahtan beri emin olmak için defalarca baktım durdum.

En başta bu siteyi kurup derdimizi paylaşmamızı sağlayan ve devamı için durmadan çalışan tüm arkadaşlardan ve dualarını esirgemeyen diğer arkadaşlardan Allah binlerce defa razı olsun.

temmuzda yolculuk var allah kısmet ederse. Dualarım sevdiklerine kavuşmak için çaba gösteren diğer arkadaşlarla hep. Allah hepinizin de yardımcısı olsun inşallah.

Hayirli ugurlu olsun arkadasim herseyde bi hayir vardir.Allah yeni yasaminda saglik ve huzur versin.
hayırlı olsun :)
hayırlı olsun kardes...
hayırlı uğurlu olsun kardeşim yeni yaşamında mutluluklar diliyorum.
Allah mutluluğunu daim kılsın kardeş,

darısı bizim vizelerin başına ama mümkünse 7 yıl sonra olmasın :lol:
Allah hayırlı uğurlu etsin arkadaşım, umarım bir ömür boyu güzellikler sizinle olur. Başarılar.
yeni hayatinda sana basarilar dilerim hersey gonlunce olsun ..

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol