Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

mvv başvurusunu hollandadan yapmak için yardım**?

Yorum için giriş yap 10 mesaj · 3.504 görüntülenme
mvv için hollandadan başvurularda mvv için istenen belgeleri (evlenme ehliyet belgesi ,benim pasaport fotokopilerim sınav sonuç belgesi ,askerlik yapıldıgına dair belge,sabıka kaydı,v.b.).... ind göndermek gerekiyormu? yoksa bu belgeler olumlu görüş çıkınca konsoloslugamı veriliyor sadece.Yani sadece benim partnerimin kişisel bilgilerimi lazım hollanda da başvuruyu başlatmak için.Samen wooning hollandadan başvuran arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden sagolun :P
selam sevgılı arkadasım,,ben askerlık kagıdı harıc obur saydıkların hepsını gonderdım,ve eşim bugun ınd'yı aradı ve eksık suan bısıy yokmus benım belgelerden..yani anlıcan bu mvv vızesının askerlıgı yapıp yapmamanlar alakası yok..aklında bulunsun..

saygılar emrah/muğla
sen yinede gönder arkadaşım, bende gönderdim, bunları çıkatırmak ve göndermek çok zor değil, sen her ihtimale karşı gönder,

ALLAH (C.C.) yardimcin olsun....
slm arkadaşlar! ben ünv öğrencisiyim ve askerliğimi yapmadım daha askerlik sorunu olur mu ?bişey daha okulu bitirmeden yani hala öğrenci kaydım varken gidecem nl ye öğrenci olmam bi sorun teşkil eder mi ?bu 2 soruma cevap alabilirsem çok sevinirim.her şey gönlünüzce olsun inşşş
askerligin sorun olacagini sanmiyorum, cunku basvuru evraklari arasinda askerlikle ilgili herhangi bir belge istenmiyor, ögenciykende birsey olacagini sanmiyorum, cunku senin ukulu bitirip bitirmemen, okulu aksatıp aksatmaman hollanda hükümetininin umrunda degin,

ALLAH (C.C.) yardımcın olsun...
resatus yazdı:
mvv için hollandadan başvurularda mvv için istenen belgeleri (evlenme ehliyet belgesi ,benim pasaport fotokopilerim sınav sonuç belgesi ,askerlik yapıldıgına dair belge,sabıka kaydı,v.b.).... ind göndermek gerekiyormu? yoksa bu belgeler olumlu görüş çıkınca konsoloslugamı veriliyor sadece.Yani sadece benim partnerimin kişisel bilgilerimi lazım hollanda da başvuruyu başlatmak için.Samen wooning hollandadan başvuran arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden sagolun :P

Merhaba arkadas bu hollandadan mvv basvurusu yaparken vizen ne vizesiydi? ve hangi sinav sonuc belgesinden bahsediyorsun biraz acarsan konuyu sevinirim..
Merhaba arkadas bu hollandadan mvv basvurusu yaparken vizen ne vizesiydi? ve hangi sinav sonuc belgesinden bahsediyorsun biraz acarsan konuyu sevinirim..

mvv basvurusu hollandada otrum izni icin basvuru, yani eşinin yada holladdada kayıtlı partnerin yanında yaşamak için yapılan başvuru, hollandada oturum izni alabilmek için önce hollanda hükümetinin konsolosluk ve büyükelçilikte yapılan hollandaca dil sınavına girmen gerekiyor,

daha fazla ayrıntılı bilgi için http://www.mfa.nl/ank-tr/bakonsolosluu/vize/genel_artlar adresine bakabilirsin
trnlali yazdı:

mvv basvurusu hollandada otrum izni icin basvuru, yani eşinin yada holladdada kayıtlı partnerin yanında yaşamak için yapılan başvuru, hollandada oturum izni alabilmek için önce hollanda hükümetinin konsolosluk ve büyükelçilikte yapılan hollandaca dil sınavına girmen gerekiyor,

daha fazla ayrıntılı bilgi için http://www.mfa.nl/ank-tr/bakonsolosluu/vize/genel_artlar adresine bakabilirsin

peki sen hollandaya nasil geldin? Ne vizesi ile hollandadan basvuru yapabiliyorsun?
arkadasim ben daha hollandaya gitmedim, benim nişanlım hollandada,

sinava girdim kazandim, basvurumu kayıtlı partnerin yanında ikamet için yaptim, vizem cikti, tabi bunlar yazdigim kadar kisa sürmedi, sinava calisma süresini saymassak 8 aydir ugrasiyorum,

az öncede söyledigim gibi verdiğim adresi incelersen hollandada hangi amaçla kalmak istiyorsan yada mvv için hangi şartlar gerekiyor görebilirsin,
trnlali yazdı:
arkadasim ben daha hollandaya gitmedim, benim nişanlım hollandada,

sinava girdim kazandim, basvurumu kayıtlı partnerin yanında ikamet için yaptim, vizem cikti, tabi bunlar yazdigim kadar kisa sürmedi, sinava calisma süresini saymassak 8 aydir ugrasiyorum,

az öncede söyledigim gibi verdiğim adresi incelersen hollandada hangi amaçla kalmak istiyorsan yada mvv için hangi şartlar gerekiyor görebilirsin,

O sayfalari en az 1000 defa okumusumdur. Fakat ben sandimki Hollanda oldugun ve farkli bir vize ile geldini Ornegin isci vizesi falan. ve sonra samenwonen a cevirmeye calistini

Kusura bakma birader. Turkce bu istedigin yere cekebilirsin anlamak :) KOlay gesin..

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol