Arkadaşlar 20 aralıkta kağıtlarımı ind ye postaladık malum yılbasına denk geldiği için anca yeni ellerine ulaşmıs ve bugün eşime mektup gelmiş dosyanız elimize ulaştı diye herkese gelen mektup gibi en geç 3 ay içerisinde cvp vereceğiz demişler mektupta 3 martta en geç sonucunuz elinizde olur demişler sizlerden ricam benim içinde dualarınızı eksik etmemeniz inş en kısa zamanda olumlu bir sonuç alırım bende hepinize şimdiden çok tşk ederim....dua eder dua beklerim inşallah....
MVV başvurum
İnşallahh arkadaşım en yakın zamanda olumlu cevap alır, sevdigine kavuşursun inşallahh..
1 gün sonra pazartesi günü bende sınava giricem, sende dualarını eksik etme,, inşallahh kazanırımm..
Allah yardımcımız olsun.. :geek: :geek:
1 gün sonra pazartesi günü bende sınava giricem, sende dualarını eksik etme,, inşallahh kazanırımm..
Allah yardımcımız olsun.. :geek: :geek:
ikra arkdsm ins ins ins diliyorumki 3 aya kalmadan cabucacik olumlu cvbi duyarsin dualarimiz tum sinava giricek ve tum vize bekleyen arkdslarimizla....konyali arkdsm sende ins ins ins hayirlisiyla sinavini kolaylikla gecersin pazartesi hemen sonucunuda soylerler ins ins ins...dualarimiz sizlerle,,,
Arkadaşlar 20 aralıkta kağıtlarımı ind ye postaladık malum yılbasına denk geldiği için anca yeni ellerine ulaşmıs ve bugün eşime mektup gelmiş dosyanız elimize ulaştı diye herkese gelen mektup gibi en geç 3 ay içerisinde cvp vereceğiz demişler mektupta 3 martta en geç sonucunuz elinizde olur demişler sizlerden ricam benim içinde dualarınızı eksik etmemeniz inş en kısa zamanda olumlu bir sonuç alırım bende hepinize şimdiden çok tşk ederim....dua eder dua beklerim inşallah....
insallah en kısa zamanda cıkar vizen allah hepimizin yardımcısı olsun...
Allah hepinizden razı olsun inş dualarımız kabul olur bizlerde biran önce bu zorlu yoldan başarıyla çıkabiliriz.Sınava girecek bütün arkadaşlarımada benim gibi vize bekleyen arkadaşlarımada rabbim kolaylık ihsan eder inşallah. :geek: :geek: :geek:
slm ikra bende 24 aralik ta hollanda da vizeye basvurdum 1 hafta sonra geldi bildiri mektubumuz .bize 11 ocakta cevap yollariz demisler ve yine uc ay icinde cevap gelir demisler.. yani anlayacagin iki tarih vermisler,,,,belki dosyalarimiz bile yanyanadir bakalim hakkimizda hayirlisi ins cok erken cikar, allah ikimizede sabir versin....
slm nazi inş dediğiniz gibi olur en kısa zamanda sizin de benimde ve diğer vize bekleyen dostlarında güzel haberlerini duyarız burda.Eşime gelen mektupta herhangi bir tarih vermemişler sadece 3 martta en geç sonucunuz belli olur demişlerki bu tarih zaten normal prosedür.Dileğim o ki Rabbimden sıkıntısız bir şekilde hallolur her evrağımız tam eksik hiç bir kagıdımız yok ve benim eşim diğer konulardada yazmıştım adalet bakanlığının kendi memuru yani vize işlerinin yapıldığı kurum kendi memurlarına bile zorluk çıkarırlarsa pes artık derim bunlara....İyi düşünelim iyi olsun nazi ve cenk inşallah rabbim bizleri bu zorlu yolda yanlız bırakmaz....
ben 27 kasimda basvurdum en gec 9 subat dediler hala bekliyorum arkadaslar bu hafta ici ins cikar....
İnşallah arkadaşım inşallah ilk senin senden sonrada en kısa zamanda bizlerin müjdeli haberi gelir.... :geek: :geek:
alah tüm bekleyenlerin ve iyi niyetle emek sarfedip umut arayanların yardımcı olsun benim vizem 15 günde çıktı . rabbim hepinizi tez zamanda sevdiklerinize kavuşmayı nasip etsin arkadaşlar.
rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin arkadaşlar. inşallah vizelerimiz biran önce çıkar ...
Çok teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten çok zormuş beklemek Rabbime dua etmekten başka bir çaremiz yok artık herşeyin en iyisini en güzelini yine o bilir.... Allah benim ve benim gibi vize bekleyen arkadaşlarımın yardımcısı olsun....dua ile...
AMINNNNNNN.................... hayatim vize oldu sabah kalkiyorum vize aksam yatiyorum vvize beni bu hale dusurenlere yaziklar olsun..... bole kanunlar bole yasalara ......
MVV formunu nasil doldurdunuz oturum icin ....ilgilenirseniz sevinirim
sevgili arkadasım benim istegim nl den yapıldıgı için mvv formunu eşim doldurdu nl de. eşimin kendi hakkımızda dolduracağı bölümleri eşim doldurdu daha sonra eşimin isyerinin doldurması gereken bölümleride işveren doldurdu ve diğer evraklarımızla postaladı ind ye.zaten eşinizin nüfus bilgileri sizin nüfus bilgileriniz bunlara ihtiyaç duyuluyo bildiğim kadarı ile forumda bildiğim bunlar eşinizin doldurması gerekiyo...umarım yanlış bilgilendirmemişimdir...bu konuda daha bilgili arkadaslarımın size yardımcı olacağından eminim...Allah yardımcınız olsun şimdiden...
insallah aksilik cikmadan sevindirici haberi en yakin surede alirsin.icimden gecen ocagin sonu yada subatin ilk haftasi bakalim ne olcak.
ALLAH (cc) YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
inşallah sevgili arkadasım inşallahhhhhh 31 OCAKta kına gecem var annem ve eşim 14 şubatta dönecekler nl ye inşallah onlarla beraber gidebilirim o zamana kadar gelsinde başka birşey istemiyorum ben ve benim gibi bekleyen dostlarada boll boll sabır versin rabbim....
yok hala bir haber yok hayy Allahım katil olcam en sonunda :) :)
umarim en kisa zamanda bi cvp duyarsin arkdsm ,,,
inşallah sevgili arkadasım inşallahhhhhh 31 OCAKta kına gecem var annem ve eşim 14 şubatta dönecekler nl ye inşallah onlarla beraber gidebilirim o zamana kadar gelsinde başka birşey istemiyorum ben ve benim gibi bekleyen dostlarada boll boll sabır versin rabbim....
inşallah çıkar biranönce de birliktye gidersin.allah hepimizin yardımcısı olsun..
moralim çok bozuldu arkadaslar 22 aralıkta vizeye basvurmustuk ve bugün eşim ind yi aradı ve ona söylenen sözler moralimi alt üst etti... :( eşim adalet bakanlığınının kendi memuru ve maaş belgelerinde sorun varmış sorunda net maaşını göremiyorlarmış eşimin maaş belgelerinde netto brut vardiye parası hepsi yazıyor bu nasıl oluyor ben anlamıyorum eşimin maaşı 2400 euro istedikleri maaş zaten bunların bu paranın çok çok altında değilmiydi yoksa yine benmi yanlış biliyorum...süresiz kontrat maaş hersey yolunda değilmi sizce...yoksa bunuda mı yanlış biliyorum....Allah bu insanları bildiği gibi yapsın beddua etsem neye yarar kızsam neye yarar...telde size mektup yollicaz demişler ve bu mektupta büyük bir ihtimal red mektubu olacakmış bunuda sanki çok güzel bir durummus gibi söyleyecek kadarda pervassızlar...inanın o kadar moralim bozukki hata kusur ettiysem affola..dua ile kalın..
arkadasim senin adina cok uzuldum bende tam anlamis degilim yapilan aciklamalardan.resmi dairede calisan veya baska yerde calisan birinin maasi nasil belli olmas bankaya yatan para belli kontrat belli ki kontrati ind ye veriyorsunuz zaten onlarin goremediklari ne acaba esin sanirim soylenileni daha iyi anlamistir.bence ind dekilerin dediklerini aynen calistigi yere iletsin belkide kayitta ufak bir hata olabilir red gelmeden hemen ek mektup gonderim.ne diyeyim sanki ben red almis gibi uzuldum inan.hakkimizda hayirlisi olsun.
moralim çok bozuldu arkadaslar 22 aralıkta vizeye basvurmustuk ve bugün eşim ind yi aradı ve ona söylenen sözler moralimi alt üst etti... :( eşim adalet bakanlığınının kendi memuru ve maaş belgelerinde sorun varmış sorunda net maaşını göremiyorlarmış eşimin maaş belgelerinde netto brut vardiye parası hepsi yazıyor bu nasıl oluyor ben anlamıyorum eşimin maaşı 2400 euro istedikleri maaş zaten bunların bu paranın çok çok altında değilmiydi yoksa yine benmi yanlış biliyorum...süresiz kontrat maaş hersey yolunda değilmi sizce...yoksa bunuda mı yanlış biliyorum....Allah bu insanları bildiği gibi yapsın beddua etsem neye yarar kızsam neye yarar...telde size mektup yollicaz demişler ve bu mektupta büyük bir ihtimal red mektubu olacakmış bunuda sanki çok güzel bir durummus gibi söyleyecek kadarda pervassızlar...inanın o kadar moralim bozukki hata kusur ettiysem affola..dua ile kalın..
ikra arkdsm inan ne diyecegimi bilemiyorum hersey bukadar yolundayken bu nedemek anlayabilmis degilim gercektende,,,ama ind de 10 dk icinde 5 kere arasan 5 degisik insan ciksa 5 degisik bilgi verip birbirlerinin zitti seyler soyleyebiliyolar umalimki seninkide oyle sacmalamak icin konusan birine denk gelmis olsun ve gelen mektubun icinde seni kocamaan bi mujde bekliyo olsun ins ins ins,,,
inşallah şanslı inşallah diyim canım ama inan artık hiç ümidim kalmadı hiç yoktan oldugu için ümidim kalmadı...hiç yoktan ya gercekten hiç yoktan dolayı... bir devlet memurunun maaşınıda göremiyorlarsa orjinal belgelerle yazıkki ne yazık bu devlete....bide insan haklarından haktan hukuktan bahsediyorlar....yazık sizin gibi devlete hemde çok yazık...
paşakurt sizede çok tsk ederim arkadasım iyi niyetinizden dolayı...Allah hepinizden razı olsun...sizlerde olmasanız nasıl paylasacağız bu sıkıntılarımızı...dua ile kalın...
paşakurt sizede çok tsk ederim arkadasım iyi niyetinizden dolayı...Allah hepinizden razı olsun...sizlerde olmasanız nasıl paylasacağız bu sıkıntılarımızı...dua ile kalın...
arkadasım yeni gördüm inan ne söyleyecegimi bilemiyorum.öyle kötü bi durumki bu bekleme stresi hep acabalarla yasıyosun zaten birde üstüne negatif bi yorum gelince tamamen altüst oluyosun.sıkma canını inşallah en kısa zamansa olumlu yanıt alacaksın.yazdıgın maas miktarı istenen tutarın üstünde,eşinin çalıstıgı yer de çok iyi.bence kesin bi yanlış anlaşılma vardır.öyle olsa bile bu düzeltilmeyecek bişey deil.en kısa zamanda bulurlar merak etme.Allah yardımcın olsun ne diyeyim....
arkadaslar sizinle paylaşmak istedim red geldi vizeme malesef... :( aradıgımızda söylenen söz aynen şöyle sizin işleminizi yapan memur yeni basladı işe tecrübesiz oldugu için belki tam anlayamamıstır sorununuzu bu yüzden red cevabı vermiştir size..... sizce bu açıklamaya karsılık ben ne diyebilirim...inanın en çok sinirlendiğim kağıtlarımızda eksik degil fazlası vardı bir tecrübesiz yüzündenmi ben geceleri uyuyamadım mide kanaması geçirdim bu sıkıntıları boşu boşuna yaşadım... :( böyle bir şey ilk defa duydum halada çok şaşkınım... eşim çok sinirlenmiş sakin olun beyfendi bi daha istek yapın demişler...onlar için ne kadar kolay değilmi nede olsa bunun stresini yaşayan bizleriz.... :(
arkadaslar sizinle paylaşmak istedim red geldi vizeme malesef... :( aradıgımızda söylenen söz aynen şöyle sizin işleminizi yapan memur yeni basladı işe tecrübesiz oldugu için belki tam anlayamamıstır sorununuzu bu yüzden red cevabı vermiştir size..... sizce bu açıklamaya karsılık ben ne diyebilirim...inanın en çok sinirlendiğim kağıtlarımızda eksik degil fazlası vardı bir tecrübesiz yüzündenmi ben geceleri uyuyamadım mide kanaması geçirdim bu sıkıntıları boşu boşuna yaşadım... :( böyle bir şey ilk defa duydum halada çok şaşkınım... eşim çok sinirlenmiş sakin olun beyfendi bi daha istek yapın demişler...onlar için ne kadar kolay değilmi nede olsa bunun stresini yaşayan bizleriz.... :(
Merhaba ikra oncelikle sizin adiniza cok uzuldum gercekten,gecmis olsun....
Agzimi bozdurcaklar bana yahu bunlar oyle bir insanlarki oyle yamann insanlar ki oyle kurnazlar kii...Dedikleri lafa bak !!! tecrubesizmis....:@
Tecrubesizse bakmasin arkadas!!!!
valla boyle aptalca sebeplerle milletime zulm ediyolar yaa deli oluyorum....
ikra esin indde kiminle gorusurse mutlaka (ismini alsin!!!)
benimde oturumumda sorun cikmisti (UNUTULMUSSSS)TU...
esim indyi aradi sikayett etti 1 hafta icinde geldi....
Diyecegim o ki belki bir faydasi olur ama esinin indyi arayip sikayet etmesi bana bu kisi byle boyle tecrubesizz biri bakti vs gibi bir sebeple red verdi diyerek dosyanizi tekrar incelemeye aldirmasi(disinizi gostermezseniz:umurlarinda deil)...
insallah hayirli haberlerini aliriz ikra Allah sabir versin..
Bize sinav vize sartlar (ayrimcilik olmasin ama) gemilerle doldurup doludup afrikalilari getirmisler....
çok tsk ederim umuder arkadasım destekleriniz bizim için çok önemli biz şöyle yaptık onların bize hazırladıkları red mektubunu evimize postalamadan biz onlara posta yolladık :) eşim bütün maaş dökümanlarını yolladı iş yerinden alarak 12 aylık....içerisinede daha fazla maaşının detayını gösteren belgelerde ekledi....aslında ellerindeki belgelerdede belli ama işte ne yapalım tecrübesizzz biri bakmıs ya dosyaya....koskoca ind ve tecrübesizlik çok komik...bakalım sonuç degisecekmi zannetmiyorumda bir umut işte...olmazsa tekrardan basvuru...umut dünyası değilmi sevgili arkadasım.. :) Rabbim yardımcımız olsun...
çok tsk ederim umuder arkadasım destekleriniz bizim için çok önemli biz şöyle yaptık onların bize hazırladıkları red mektubunu evimize postalamadan biz onlara posta yolladık :) eşim bütün maaş dökümanlarını yolladı iş yerinden alarak 12 aylık....içerisinede daha fazla maaşının detayını gösteren belgelerde ekledi....aslında ellerindeki belgelerdede belli ama işte ne yapalım tecrübesizzz biri bakmıs ya dosyaya....koskoca ind ve tecrübesizlik çok komik...bakalım sonuç degisecekmi zannetmiyorumda bir umut işte...olmazsa tekrardan basvuru...umut dünyası değilmi sevgili arkadasım.. :) Rabbim yardımcımız olsun...
iyi etmissiniz ikra insallah bunlari isleme alirlarda esinin maasini daha fazla gostermé,gozlerine sokma ihtiyaci ortadan kalkar...esinde dedigim gibi surekli elke dag ararsa (disini gostermezsen ilgilenmiyolar) daha iyi olurr,dilerim en kisa zamanda kavusursunuz ALLAH yar ve yardimciniz olsun:tecrubesizlerden korusun!!!
AMİNN sevgili arkadasım AMİNN....Allah razı olsun senden valla artık ne sonuç çıkar bilemiyorum ama şansımızı denedik...bakalım bu sefer tecrübeli birimi çıkacak karsımıza...yarın zaten yeniden arayacak eşim inşallah postaladıgımız dosyayı biran önce dikkate alırlarda hayırlı bir haber alırız...
1
2
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol