Cümleten Selamın Aleyküm Arkadaşlar;
Aralık 2009'da Sınavı kazanarak büyük bir yükü atmış bulunmaktayım. Şimdiki süreç Eşimin 21 yaşını doldurmasıydı oda 1 aydan az kaldı artık müraacata doğru büyük bir yol almış durumdayız. Şimdi Benim sorunlarım olacak, bunlarını nedeni ise dediğiniz gibi sormadan soruşturmadan başvuru yapmak istemedigimdendir.
Abilerim Ablalarım; Eşim vast kontratlı bir iş yerinde çalışmakta. Maaşımız yetmediği için ek işte çalışmakta ve maaş sorunumuz kalmadı. Şimdiki sorunlar ise ne nasıl ne yönlerden olacak gibi sorulardır :) Bizim Hallediklerimiz işleri ben size sıralandırıyım siz ona göre neler daha yapmam gerek söylerseniz yardımcı olursanız sevinirim.
Biz Türkiyede evliliği yaptıkran sonra evlilik ehliyet belgesi ile eşim ordaki belediyeye başvurdu evlendiğine dair kayıtlara alınması için 3 hafta kadar bekledikten sonra kayıt tamamlandı ve ondan sonraki olan işimiz eşimin eksi soy adının olduğu pasaportu yenileyerek benim soy adımın olduğu kırmızı pasaportunuda aldı. Ondan sonra ise evimizi tuttuk döşedik. Belediyeye ve gerekli olan yerlere yeni ev adresini bildirdik. Bildiğim kadarıyla artık bir yere kayıt gibi bir sorumluluğumuz kalmadı. Bundan sonra işlerimizin sağlam olması için nasıl yapalım arkadaşlar ?
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol