Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

mvv eksik kagit

Yorum için giriş yap 2 mesaj · 2.204 görüntülenme
arkadaslar ben bu siteyi devamli akip ediyordum ama uye olamadim bi turlu

ben 10 ocakta mvv basvurusu yaptim 19 subatta benden eksik kagit istediler belasting diensle ilgili elektronik aangift istediler isyerimden onu bekliyorum bu acaba bi sorun olurmu vize cevabi kotu gelirmi.sadece bu kagidi istedier.ben bu kagitari gonderince cevap ne gelir acaba cok korkuyorum.3 senedir ugrasiyorum mvv olmadi aksilikler cikti hep.simdi bi tanede 5 aylik bi oglum var.inslalah bu sefer vizemiz kabul olur bakalim sonuc ne gelecek
kayram yazdı:
arkadaslar ben bu siteyi devamli akip ediyordum ama uye olamadim bi turlu

ben 10 ocakta mvv basvurusu yaptim 19 subatta benden eksik kagit istediler belasting diensle ilgili elektronik aangift istediler isyerimden onu bekliyorum bu acaba bi sorun olurmu vize cevabi kotu gelirmi.sadece bu kagidi istedier.ben bu kagitari gonderince cevap ne gelir acaba cok korkuyorum.3 senedir ugrasiyorum mvv olmadi aksilikler cikti hep.simdi bi tanede 5 aylik bi oglum var.inslalah bu sefer vizemiz kabul olur bakalim sonuc ne gelecek

o istedikleri eksik evrakları tamamla ve geri gönder ind' ye fakat 15 günü geçmemek şartıyla !

eğer 2 yada 3 gün içinde evrakları elde edebiliyorsan derhal hızlı ve iadeli tahahütlü ( imza karşılığı ) posta ile gönder ind' ye.

bu eksik evrak olayı vizenizin red olacağı anlamına gelmemektedir !

sadece sizden daha çok bilgi almak istemektedirler ve bu eksik evrak postasını size yazmışlar ve istemişler !

istedikleri evrakları, tamamlayın ve hemen gönderin ind' ye !

evrakları gönderdiğiniz günden sonraki takip eden 1 hafta sonrasına size posta gelecektir ind' den postada, gönderdiğiniz evrakları teslim aldık ve şu anda işleme girdiler şeklinde yazar !

eğerki evraklarınızı gönderdikten sonraki 1 hafta içinde teslim alındı mektubunu almazsanız ind' den ,

o zaman ind' ye arayın ve o yazıyı isteyin !

ondan sonra sabırlı bir şekilde yanıtı bekleyin fakat haftada en az 1 yada 2 sefer ind' yi aramayı unutmayın, işlemlerinizin ne durumda olduğunu sormak için ;)

Allah gönlünüze göre versin :)

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol