Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

MVV FORMUNU NASIL DOLDURCAM ACİL YARDIM!!

Yorum için giriş yap 15 mesaj · 2.291 görüntülenme
arkadaslar ben bu formu nasıl doldurcam hepsi hollandaca bi arkadasım paylasmıs ama sadece üst kısmını doldurabildim devamı için yardımcı olurmusunuz lütfennn
umarım yardımı dokunur

eğer hatalı olduğunu düşünürseniz lütfen düzeltin.
Bundan iyisi can sağlığı,

eline sağlık kardeş :geek:
kardesim allah razı olsun yardımcı olmazmı süpersin sen yhaaa:)tesekkürler valla allah gönlüne göre versin
buse yazdı:
kardesim allah razı olsun yardımcı olmazmı süpersin sen yhaaa:)tesekkürler valla allah gönlüne göre versin

Rica ederim,elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Vizeniz tez zamanda çıkar

inşallah.
tesekkür ederim yardımların içinde iyi dileklerin içinde bakalım randevu almaya calısorum fakata hatlar dolu yarın tekrar deniyecem birde randevu alırken vize için nasıl oluyo tam olarak bi bilginiz varmı kusura bakmayın biraz fazla soruyorum ama sizde yasadıysanız anlarsınız beni şimidden tesekkürler
Estağfurullah arkadaşım ne kusuru, randevuyu saat 13:30 ile 14:30 arası alıyorsun hatlar meşgul

olduğundan devamlı olarak telesekreter çıkar, sürekli olarak tekrar arama yap kesinlikle düşer ve

düştüğünde bir adam sesi bekleyenler arasında X sıradasın dediği anda hattı düşürmüşsün demektir.

Siz MVV müracaatını Hollanda danmı yaptınız Türkiye denmi ?
biz karsılıklı yapacagız esim ordan bende burdan ondan bahsediosun heralde avukat demişki sadece nufus kayıt örnegi ewlilik kayıt örnegi birde dogum kayıt örnegiyle konsolosluga gidin pasaporta sınav sonuc belgesine bakıyolarmıs sadece valla nasıl yapacagımıda tam olarak bilemiorum siz yaptınızmı vize basvurusunu
Hollanda dan müracaatı yaptınız ve vizeniz çıktı sanırım ve sen TR de konsolosluğa vize almaya

gideceksin anladığım kadarıyla, randevuyu alırken sana istenilen evrakları söylerler ama ben ginede

belirteyim ;

Pasaportunun yazılı ve damgalı olan sayfalarının fotokopisi

Formül A (uluslararası doğum belgesi)

Formül B (uluslararası evlenme belgesi)

Vukuatlı nüfus kayıt örneği (aile toplum belgesi)

Eşinin NL ve Tr pasaportunun yazılı ve damgalı olan bütün sayfalarının fotokopisi

NL pasaportu yoksa Oturum kartının fotokopisi

Seyehat sağlık sigortası (benden istememişlerdi ben genede yaptırdım)

Sınav sonuç belgesi ve fotokopisi

ben bunları götürmüştüm ve hatta apostilli yaptırmıştım Formül A,B ve vukuatlı nüfus kayıt örneğini

oradaki görevli gerek yoktu boşuna masraf etmişsin demişti.

Evet ben vizemi aldım şükrolsun Ağustos ilk haftası gidiyorum.
buse yazdı:
biz karsılıklı yapacagız esim ordan bende burdan ondan bahsediosun heralde avukat demişki sadece nufus kayıt örnegi ewlilik kayıt örnegi birde dogum kayıt örnegiyle konsolosluga gidin pasaporta sınav sonuc belgesine bakıyolarmıs sadece valla nasıl yapacagımıda tam olarak bilemiorum siz yaptınızmı vize basvurusunu

busecim bizde seninki gibi yapmistik sadece elindeki kagitlari randevu gunu goturuyosun veriyosun konsoloosluga sonra esinin parayi yatiracagini teyit ettigin bi kagit imzalatiyolar...gerisini esin hollanda dan ind'yle hallediyoo sanada beklemek kalio...
bugun kagıtlarımı konsolosluga teslim ettim işim bitti allahın izniylede beklioruz bakalım artık geriside eşime kaldı:)zor kısımları gecdim darısı bütün bekleyenlere insallah vizem cabuk cıkar
Hadi hayırlısı olsun,inşallah tez zamanda alırsın vizeni.
ins ins ins arkdsm en kisa zamanda duyarsin vizenin ciktigini,,,
inşallah vizen tez zamanda gelir kardeş,

ben daha başvuru bile yapamadım,dün yapıcaktık ama eşimin doctordan alınması gereken rapor MJD ye gitmemiş .doctorda pazartesiye randavu vermiş,

bu Hollanda'nın bürokrasisi insanı verem eder :?

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol