Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

MVV İÇİN EKSİK MAAŞ

Yorum için giriş yap 10 mesaj · 2.467 görüntülenme
Arkadaslar merhaba. Dün kü yazımda hani 30 euro eksikmiş İnd' ye gösterilen evraklarda ne olur vizeyi etkiler mi 5 senedir bekliyoırum ve 16 sında kızım 2 yasına girecek 1 senedir göremiyorum diyer yazmıstım ya gerci cevap gelmedi ama neyse dün o yazıdan sonra ret aldım :( :( NE hissetdiğimi br ben bilirim bir de Allah bir Türk ve adamn gibi adam olduğumuz için bu eziyeti yapan modern görünümlü ama hala içinde haçlı zihniyeti barındaran insanlıkla alakası olmayamn bu kurumdan ve sorumlulardan benim cektiğimin yüzlerce katını cektirsin . GErci sadece bu dünya yok gerci onlar için sadece bura neyse kimsenin basını agritmiyim... Eşim bana dün ret aldıgımızı bu sebebtan dolayı ama calıstıgı yerden bu sefer maasının TAM İstenilen oranda yükseltilecegini söyledi sadece söyledi ... Ve bu durumda ögrenmekl istedigim sey bu konuda bilgilendirirseniz tabii ki .. kagıtları tekrar mı göndermem lasım yoksa eşimin sadece o maas bordrosunu vermesi yeter limi kendisinin bana naklettiğine göre sadece vermesi yeter li ve 3 hafta gibi kısa bir zamanda cevap alabilecegimizi söyledi. Kendisi bir türk olmadıgı ve hollandalılar bizim gibi vize işlemi nedir bilmedikleri için ve sayemizde maalesef tanıstıkları için ben burdan ögrenmek istedim.Yani prosedür eşimin söylediği gibimi devam edecek yoksa aynen 3 4 ay tekrar calısması kontrat götermesi mi lasım yoksa eşimin anlattıgı gibi en son göstercegi maaş bodrosunun 1490 euronun üzerine olması yeter li mı? Şimdiden Tesekürler Allah herkesin kalbine göre versin.
attractive01 yazdı:
Arkadaslar merhaba. Dün kü yazımda hani 30 euro eksikmiş İnd' ye gösterilen evraklarda ne olur vizeyi etkiler mi 5 senedir bekliyoırum ve 16 sında kızım 2 yasına girecek 1 senedir göremiyorum diyer yazmıstım ya gerci cevap gelmedi ama neyse dün o yazıdan sonra ret aldım :( :( NE hissetdiğimi br ben bilirim bir de Allah bir Türk ve adamn gibi adam olduğumuz için bu eziyeti yapan modern görünümlü ama hala içinde haçlı zihniyeti barındaran insanlıkla alakası olmayamn bu kurumdan ve sorumlulardan benim cektiğimin yüzlerce katını cektirsin . GErci sadece bu dünya yok gerci onlar için sadece bura neyse kimsenin basını agritmiyim... Eşim bana dün ret aldıgımızı bu sebebtan dolayı ama calıstıgı yerden bu sefer maasının TAM İstenilen oranda yükseltilecegini söyledi sadece söyledi ... Ve bu durumda ögrenmekl istedigim sey bu konuda bilgilendirirseniz tabii ki .. kagıtları tekrar mı göndermem lasım yoksa eşimin sadece o maas bordrosunu vermesi yeter limi kendisinin bana naklettiğine göre sadece vermesi yeter li ve 3 hafta gibi kısa bir zamanda cevap alabilecegimizi söyledi. Kendisi bir türk olmadıgı ve hollandalılar bizim gibi vize işlemi nedir bilmedikleri için ve sayemizde maalesef tanıstıkları için ben burdan ögrenmek istedim.Yani prosedür eşimin söylediği gibimi devam edecek yoksa aynen 3 4 ay tekrar calısması kontrat götermesi mi lasım yoksa eşimin anlattıgı gibi en son göstercegi maaş bodrosunun 1490 euronun üzerine olması yeter li mı? Şimdiden Tesekürler Allah herkesin kalbine göre versin.

arkdsm dun ku yazinizida okumustum ama bi arkdsmz daha boyle bi basvurusu vardi sitede yazmisti sadece 4 euro eksik oldugu icin red almisti bunu yazipda moralinizi bozmak istemedigim ve bisey olmas arkdsm 30 eurodan kabul ederler belki diye sizi kandirmak istemedigimden cvp yazmamistim size,,sizi cok iyi anliyorum bende 5 sene bekledim yas sorunu sinav sorunu redler aldigim oldu,ve evliligimde besinci seenem bitti ve ben daha yeni geldimnl ye 2 ay olmadi daha,,,isler zor gercektende bide sizin bebeginizde varmis biz duzen kurana kadar onu bile dusunemedik,,,once islerimiz olsun duzenimizi kurlim kimse perisan olmasin dedik,,cunku ozaman cocuk tr de dogcadi ve bide onun vize islemleriyle ugrascaktik neyse kendi dertlerimle skmayim sizide,,,bildigim kadariyla nl den basvurularda red cvbina itiraz etme hakkiniz var esiniz daha iyi biliyodur gerci,,kolay gelsin arkdsm allah yar ve yardimciniz olsun ins ins ins,,,
Öncelikle zahmet edip bana bir seyler için saol arkadasım. Biliyor musun ki bence biliyorsun olumsuz cevapda olsa zahmet edip yazman insanı üzsede bi seyler paylasıldıgından insanı az da olsa rahatlatıyor... Sanırım senle arkadasım durumumuz nerdeyse aynıymıs tek benim kücük bebek haric bu durumu anlatmak kelimeler sığmaz dün ret aldım ama eşimin bana söylediğine göre ki bilmiyorum eger bu ayki maas bordrosunu 1490 dan yüksek gösterebilir miş ve o zaman tekrar işleme alınırmıs falan dedi ama ne kadar dogru bilmiyorum dogrumu onuda acıkca ögrenmek istiyorum.. Senin evliliğin bitmesine üzüldüm kardes sanırım benim ki içinde maalsef öyle görünüyor :( :( Bes sene hep bekledim askerligimi yapmadıgımda dolayı kalıcı bir işe bile baslayamadım 27 yasındayım su an her seye katladın cok para emek her seydenm önce kalbimiz koyduk hele cocuk olduktan sonra onların yanımda 10 gün kalım gece cocugumu kaldırmam ve ucakla gitmesi ve arkamdanm aglaması kücük olmasına ragmen inanılmaz kötü ve en yumusak huylu insanı bile buna neden olan kişilerin veya kurumların önünde akıl almaz kötü seyler yapası bile gelir .... GErci sadece bu dünyanın oldugunu sanan haclLI ZİHNiyetinden baska ne gelir ... Neyse zoruma giden şey son defa eger eşimin dediği gibi yok maası yüksek gösyerip bu seferki maasında olur demişti 1 ay içinde en gec 1 aylık sabrım kaldı eger dediği gibi değilse yavrumdan bile vezgecmek düsüncesi akıl bırakmıyor neyse kardes sende yeni stresten kurtulmusun senide sıkmayalım o seyi ögrenirsem belki 1 ay daha sabredebilirim cünkü askerlik olmasa kalıcı iş imkanı zor askere gidersem biliyorum ki her se degisek sadece aklıma kızım geliyor gelince iş kolay 2 dil bilen bir insamn bos kalmaz Allah ın izniyle. neyse Allah'a amenet ol ve Allah ar ve yardımcımız olsun
galiba bende sizinle aynı durumdayım

evliligime beş sene bitti ve ben hala gitmek icin cabalıyorum

gecenlerde bende red yedim

maaş yüzünden ve bizimkindede 70 euro kadar bi eksik varmış

onuda hallettliler cok şükür bekliyoz bize söylenen bu kez cabuk cıkacak sözü

umarım dogrudur inşallah öyle olur

sizede sabır diliyorum umudunuzu yitirmeyin

bebeginizle size bi ömür boyu mutluluklar diliyorum
attractive01 yazdı:
Öncelikle zahmet edip bana bir seyler için saol arkadasım. Biliyor musun ki bence biliyorsun olumsuz cevapda olsa zahmet edip yazman insanı üzsede bi seyler paylasıldıgından insanı az da olsa rahatlatıyor... Sanırım senle arkadasım durumumuz nerdeyse aynıymıs tek benim kücük bebek haric bu durumu anlatmak kelimeler sığmaz dün ret aldım ama eşimin bana söylediğine göre ki bilmiyorum eger bu ayki maas bordrosunu 1490 dan yüksek gösterebilir miş ve o zaman tekrar işleme alınırmıs falan dedi ama ne kadar dogru bilmiyorum dogrumu onuda acıkca ögrenmek istiyorum.. Senin evliliğin bitmesine üzüldüm kardes sanırım benim ki içinde maalsef öyle görünüyor :( :( Bes sene hep bekledim askerligimi yapmadıgımda dolayı kalıcı bir işe bile baslayamadım 27 yasındayım su an her seye katladın cok para emek her seydenm önce kalbimiz koyduk hele cocuk olduktan sonra onların yanımda 10 gün kalım gece cocugumu kaldırmam ve ucakla gitmesi ve arkamdanm aglaması kücük olmasına ragmen inanılmaz kötü ve en yumusak huylu insanı bile buna neden olan kişilerin veya kurumların önünde akıl almaz kötü seyler yapası bile gelir .... GErci sadece bu dünyanın oldugunu sanan haclLI ZİHNiyetinden baska ne gelir ... Neyse zoruma giden şey son defa eger eşimin dediği gibi yok maası yüksek gösyerip bu seferki maasında olur demişti 1 ay içinde en gec 1 aylık sabrım kaldı eger dediği gibi değilse yavrumdan bile vezgecmek düsüncesi akıl bırakmıyor neyse kardes sende yeni stresten kurtulmusun senide sıkmayalım o seyi ögrenirsem belki 1 ay daha sabredebilirim cünkü askerlik olmasa kalıcı iş imkanı zor askere gidersem biliyorum ki her se degisek sadece aklıma kızım geliyor gelince iş kolay 2 dil bilen bir insamn bos kalmaz Allah ın izniyle. neyse Allah'a amenet ol ve Allah ar ve yardımcımız olsun

arkdsm gercekten zor bu isler ama allahtan umidinizi kesmeyin sakin insan hic beklemedigi bi anda mucize diye adlandirdigi olaylar yasio,buarada yanlis anlasilma oldu sanirim arkdsm benim evliligim bitmedi allahima sukur devam ediyo evliliigimde besinci senemizi bitirdik ve 6 inci senemize girdik ve ben daha yeni gelebildim nl ye esim cok usgrasti ama yas sorunu bizi mahvetti bekledik sabrettik ve emegimizin sonucunu aldik ve ben simdi oturumkartimida aldim,,,rabbime cok sukur,,,sizde allaha emanet olun ve kiziniz var esinizide seviyosunuzki bukadar beklemissiniz biraz daaha sabredin eninde sonunda olacaktir isiniz allah korusun bosanma fln akliniza getirmeyin,,,allah buyuktur bende artik butun kapilar kaapandi dedigim bi zamanda esim avukatla ise giristi ve 29 gunden bile az bi zamanda vizem cikti geldim oturum kartimi aldim calisma iznimi aldim,,okulum belli oldu,,,bunlar 2 ay icinde oldu sabredin umarim en kisa zamanda vizeniz cikar,,,esiniz isin pesini birakmasin,,,cocugunuzu tek basina yetistiremedigini hem calisip hem eve ve cocuga bakamadigini belirtsin,,,bununda yarari olabilir belki,,,kolay gelsin umudunuzu yitirmeyin,,,
Gurbet_gelini yazdı:
galiba bende sizinle aynı durumdayım

evliligime beş sene bitti ve ben hala gitmek icin cabalıyorum

gecenlerde bende red yedim

maaş yüzünden ve bizimkindede 70 euro kadar bi eksik varmış

onuda hallettliler cok şükür bekliyoz bize söylenen bu kez cabuk cıkacak sözü

umarım dogrudur inşallah öyle olur

sizede sabır diliyorum umudunuzu yitirmeyin

bebeginizle size bi ömür boyu mutluluklar diliyorum

evet gurbet gelini senle daaha oncede konusmustuk bende daha bu siteyi bulmadan ve senin nickini gormeden once kendimi gurbet gelini olarak adlandirdigimi ve oraya gittigmizde hepimiz gurbet gelini olucaz diye konusmustuk hatirlarsan,,,bende aynen besinci senem bitti ve altinci senemize girdik cok sukur rabbim herkesin evliliigni yuvasini mutlu etsin bi arada tutsun yuvayi ayri gayri olmasin ins ins ins,,uffff arkdsm cok uzuldum red almana maasinizi duzelltiripde basvursaydiniz keske diger arkdsada soyledim bi arkdsmz 4 euro eksikle basvurmusdu ve red yemisti,,,bende havaalaninda ayakkabimin altinda seninde adin vardi ve ayagimi suruyerek yuruyodum silinsin diye ins ins ins sende diger bekleyen arkdslarda arkadan sira sira geliceksiniz ins ins ins,,,yeterki allahimiza inancimiz umidimizi hicbisekilde kaybetmeyelim,,,sabirli olun bakin ben size bi ornegim evlendim ben evlendikten sonra yas di sinavdi maas limitydi birsuru kanun cikti ama yilmadik esimle azimettik ve ben suan 2 aydir nl deyim her isimi hallettim eylulde okula basliyorum,yeterki umidinizi yitirmeyin kolay gelsin iyi haberlerinizi bekliyoruz en kisa zamanda ins ins ins,,,
Öncelikle yanlıs anlama için özür dilerim sanslı arkadasım ve zahmet edip bir seyler yazdığınız için. Evet haklısnız ve bende Allah! 100% inanan biri olarak umudumu kaybetmemeye 5 sene ve hala katlanıyorum Allah daha büyük acı vermesin kimseye ve dün eşimin bana söylediğine göre calıstıgı yerdeki patronu bugün maaş bodrosunu İnd'nin istediği rakamdan yükseltmiş ve bügün benim eşime verecek o da avulat aracılıgıyla İnd ye verecekmiş ve Avukat ret kararını durdurmuş.... Duyduklarım bunlar duymak bile görmesemde orda olmasamda beni rahattı... Çocuğumu ve eşimi bir daha belki göremicem diye ve 5 senedir cektiklerim bosa gidecek diye cok cok üzüldüm.... İnsallah her sey eişimin dediği gibiyse ki öyledir ve insallahj öyle olacaktır bekllediğimiz an gelecektir siz. eger her sey istedigimiz gibi olursa o damga/mühür denilen mürekkep parcasını aldığım gün koskoca bi adak kesecem insallah. Duanı ve dualarınızı eksik etmeyin.... Allah yar ve yardımcınız olsun :ugeek: :geek:
attractive01 yazdı:
Öncelikle yanlıs anlama için özür dilerim sanslı arkadasım ve zahmet edip bir seyler yazdığınız için. Evet haklısnız ve bende Allah! 100% inanan biri olarak umudumu kaybetmemeye 5 sene ve hala katlanıyorum Allah daha büyük acı vermesin kimseye ve dün eşimin bana söylediğine göre calıstıgı yerdeki patronu bugün maaş bodrosunu İnd'nin istediği rakamdan yükseltmiş ve bügün benim eşime verecek o da avulat aracılıgıyla İnd ye verecekmiş ve Avukat ret kararını durdurmuş.... Duyduklarım bunlar duymak bile görmesemde orda olmasamda beni rahattı... Çocuğumu ve eşimi bir daha belki göremicem diye ve 5 senedir cektiklerim bosa gidecek diye cok cok üzüldüm.... İnsallah her sey eişimin dediği gibiyse ki öyledir ve insallahj öyle olacaktır bekllediğimiz an gelecektir siz. eger her sey istedigimiz gibi olursa o damga/mühür denilen mürekkep parcasını aldığım gün koskoca bi adak kesecem insallah. Duanı ve dualarınızı eksik etmeyin.... Allah yar ve yardımcınız olsun :ugeek: :geek:

ozur dilemenize gerek yok arkdsm sorun degil sadece yazilarimizi okuyan arkdslar olursa onlarda yanlis anlamasin diye duzelttim ayrilma yok diye,,,ne zaman kismetse sizin icin ne zaman hayirli olcaksa ozaman gelmeyi dileyin,,ben her zaman onu diledim rabbimden illaki bian once gidim nolur allahim yerine allahim benim icin ne zamaan gitmek hayirliysa ne zaman gittigimde mutlu huzurlu olabiliceksem islerim ne zaman gittgimde duzenli bi sekilde devam edecekse ozaman gitmeyi nasipeyle dedim,,,demekki benim yiyecek ekmegimde 5 sene sonraymis dedim vizem ciktigindada,,,amin amin amin arkdsm rabbim katlanilmiyacak acilar vermesin dertler vermesin bugunlerde gececek hep bu durumda kalacak degilsiniz,,diyeblirsinizki sen gittin de konusmasi kolay ama degil bende o bes sene icinde cok oyle dedim gidemem artik bitti gitme sansim bir suru kanun cikti dedim,,artik hayatta gidemem fln filan derken koca bi bes seene gecti ve ben burdayim ustune bide butun islerim halloldu yani,,,diyecegim o ki umidinizi ve sabrinizi koruyun dualarimiz sizinle ve butun bekleyen bu islerle ugrasanlar icin,,,yuce rabbim ins ins ins en kisa zamanda vizenizin cikmasini nasipeylesin ve esinize kiziniza kavusmayi kismet etsin,,,panige kapilmayin esimi kizimi bida goremicem diye uzulurken bide bu gidisle benim evliligimde sona yaklasti gibi cumleler kurdunuz ozaman gorebilcekmiydiniz yapmayin sabir sabir sabir deyin ve her zaman dua edin allahdan yardim dileyin,,,esinize inanin eminimki oda kendisini essiz kizinizida babasiz daha fazla birakmak istemiyodur ve elinden geleni hatta daha fazlasini yapmaya ugrasiyodur,,sevgi ve guven herseyin ustunden gelir zamanla,,,kolay gelsin umarim yuce rabbim en kisa zamanda adaginizi yerine getirmeniz icin vesilesini verir(yani vizenizi)sizde adaginizi yerine getirirsiniz,,,allah yardimciniz olsun,,,kolay gelsin,,,
Öncelikle yaptıgınız duaLAR için sizden Allah razı olsun ve her işinizi hayırlı getirsin insAllah.... Bu ettiniz dualarınızın ve edilen duaların kalbten paha biçilemez. İnsallah o gün geldiğimde size ve burdaki arkaşlara bildirmek için can atıyorum. Saygılarımla duanızı eksik etmeyin :ugeek: :geek:
attractive01 yazdı:
Öncelikle yaptıgınız duaLAR için sizden Allah razı olsun ve her işinizi hayırlı getirsin insAllah.... Bu ettiniz dualarınızın ve edilen duaların kalbten paha biçilemez. İnsallah o gün geldiğimde size ve burdaki arkaşlara bildirmek için can atıyorum. Saygılarımla duanızı eksik etmeyin :ugeek: :geek:

rica ederim arkdsm bende bu zorluklari atlatarak geldigim icin bugunlere iyi biliyorum insan cok stresli oluyo hic gidemicekmis gibi oluyo,,,rabbim hepimizin duasini kabul etsin,,,ins ins ins,,,en kisa zamanda vizenizin ciktigini bizimle paylasma sansiniz olur ki eninde sonunda da olacaktir yani,,,saygilar,,,biz geldik dualarimiz artik tum geride kalip bekleyen arkdslarimiz icin,,,

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol