Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

MVV için eksik yaptıgım bişe varmııııııı

Yorum için giriş yap 15 mesaj · 2.725 görüntülenme
14 Eylülde sınava girdim=KAZANDIM

14 Ekimde ankaradan vize başvurusu yaptım

19 ekimde eşime muktup gelmiş parayı yatırabilirsiniz die

30 ekimde para ind sistemine girmiş

7 kasım ama hala bi cevap yok bu durumda ben İnd yi arayıp sorabilirmiyim durumu..
uglyser yazdı:
14 Eylülde sınava girdim=KAZANDIM

14 Ekimde ankaradan vize başvurusu yaptım

19 ekimde eşime muktup gelmiş parayı yatırabilirsiniz die

30 ekimde para ind sistemine girmiş

7 kasım ama hala bi cevap yok bu durumda ben İnd yi arayıp sorabilirmiyim durumu..

arkdslar bakin kesinlikle umidinizi kirmak icin demiyorum yanlis anlamayin ama bunun minumum ve maksimum suresi 1 ile 3 ay arasidir dogrudur bu aralar vizeler erken cikti bikac arkdsmzn ama bu demek degilki herkese ayni sekil davranicaklar diye siz yine en az 1 ayi goze alin daha erken cikarsa supriz olsun sevinin,,,cunku simdi diger arkdslarinkini dusunup 1 hafta 2 hafta sonra haber gelmediginde uzulup kendinizi strese sokuyosunuz ve yipranmaktan baska hic bi ise yaramiyor bu,,,ama arayin yani agiz yoklamak icin nolcakki arayin deyin kagitlarimiz elinize gectimi ne durumda diye sorun,,,genelde ters cvp veriyolar ama belki iyi birine denk gelirseniz durumunuz hakkinda bilgi alabilirsiniz,,,

lutfen yanlis anlamayin ben erkenden gelicek diye bekleyipde normal surecde gelicek olan vizeniz icin acaba neden cikmadi neden gelmedi diye stres yapmamaniz icin nacizane fikrimi soylemek istedim ins ins ins diliyorumki en kisa zaman icinde vizem ciktiii diye yazarsin siteye arkdsm,,,
Kardes bence senin vize buyuk ihtimal cikmistir esin ind yi sende ankarayi ara kesinlikle bence vizen hazirdir gozun aydin diyelim haber yazarsin
inşşş kardeşim inşşş yarın arıcak eşm ind yi inş iyi bi haber alırım....
kardesim insallah vizen cikmistir.biraz daha sabirli ol.cevap gelir .bu arada sende adana li sin sanirim.hemseriyiz herhalde.bol sanslar sana
ewet kardeşim adanalıym inşş vizem çıkmıştırda :D burda sizinle sevinimi paylaşırımm.. allah sonumuzu hayır etsin....
Yasal olarak IND'in 3 ay zamani var karar vermek icin. Bu sure icinde cevap gelmesi lazim ama genelde 3 aydan once geliyor cevap.
uglyser naptin kardes ciktimi vize?
3 gundur giremiyorum daha yeni fırsatımoldu siteye girmeye 26.kasım.da vizem geldi kargodan aldımpassportu kısmetsede aralık 10 gibi amsterdam dayımD:D:D allah geride kalanlara yardımcı olsun...
arkadaşım Allah yolunu acık etsınn ne mutlu sana darısı bizlere inşaallah tekrar hayırlı olsun
uglyser yazdı:
3 gundur giremiyorum daha yeni fırsatımoldu siteye girmeye 26.kasım.da vizem geldi kargodan aldımpassportu kısmetsede aralık 10 gibi amsterdam dayımD:D:D allah geride kalanlara yardımcı olsun...

OOOO ne güzel kardesim hadi allah yolunu acık etsin yeni yasamında saglık ve huzur versin gelince grsrz yine....Darısı tüm bekleyen arkadaslara....Allah yardımcımız olsun....
aminnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnn tüm arkadaşlara darısı allah herkezin yar ve yardımcısı olsun... görüşücez tabii 2run34 bana az yardım etmedin kardeşim hakkını ödeyemem.
uglyser yazdı:
aminnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnn tüm arkadaşlara darısı allah herkezin yar ve yardımcısı olsun... görüşücez tabii 2run34 bana az yardım etmedin kardeşim hakkını ödeyemem.

Ne demek hepimiz bu yolun yolcusu degilmiyiz herkes birbirine yardımcı olursa daha iyi olur...Bugün ise basladım surinamlı bi kadın dediki hollandada turklerın imajı moracanlara döre daha kötü dedi...3 hafta öncede aynı seyi duydum...Onun icin burda herkese örnek olalım arkadaslar...allah hepimizin yardımcısı olsun...
MVV formunu nasil doldurdunuz oturum icin ....ilgilenirseniz sevinirim,,
fano yazdı:
MVV formunu nasil doldurdunuz oturum icin ....ilgilenirseniz sevinirim,,

iks nin web sayfasında var.buda örnek.

http://www.iks.com.tr/file/bforms/nlornbformutr.pdf

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol