Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

MVV icin pasaport uzatmak

Yorum için giriş yap 4 mesaj · 1.924 görüntülenme
Herkese iyi günler arkadaslar özellikle siye yöneticilerine çünkü gerçekten çok yardımcı oluyorlar hepsi efeler diyarı ve diğer arkadaslar neyse seronomiyi kesip bir şey sormal ve öğrenmek istiyorum. Ben MVV iÇin kağıtlarımı Hollandaya gönderdim başvuru formu hariç burdada başvuru formunun tam doldurum şeklini saolsun arkadas yazmıs onuda hallettim de benim pasaport tarihi bu agustosta bitiyor ve ben daha uzatmadım ama bütün kopyalarını hollandaya gönderdim ama problem şu ki benim pasaport tarihinin 3 ay sonra bitmesi onların vize vermesine engel mi yoksa bir prüz cıkarırlar mı ? beya onay tarihini yani vize basvurumu uzatırlar mı? Bu Konuda yardımcı olursanız sevinirim bu zamana kadar cok red aldığım için maalesef tekrar uzatmak istemiyorum tabiki vize olumlu olursa kimin umrunda olur uzatmak ta... Bu yardımcı olursanız arkadaslar ve happy olurum :geek: 8-)
arkadaşım siz gidiniz polise ve pasaportunuzu 1 yıllık daha uzattırınız. uzattırma işlemini yaptırdığınıza dair pasaportunuzun numarsı değişmez. sadece vize uzatmasını hemen bir arka sayfaya işlerler :)

sadece 1 yıllık uzattır. 5 yıllık filan uğraşma 500 ytl kadar para ödersin :)

vizen inşallah çıktıktan sonra hollandaya vardığında pasaportunun süresi bitime yakın en yakın türkiye konsolosluğuna gidersin ve pasaportunu 5 yıllık yaptırırsın :) onunda masrafı sadece

71€ dur. eğer türkiyede uzattırmak istersen daha pahalı sanırım 250 € filan :)

hadi kolay gele
;)
Zahmet edip cevap yazdığın için dostum teşekürler. Bende pasaportu uzatmanın bana fayda sağlıcagını tahmin edebiliyorum. Problem şu ki ben saten kağıtları gönderdim Hollandaya işye ne gerekiyorsa Mvv İçin yalnız şu var benim pasaportun tarihi 3 ay sonra bitiyor öğrenmek istediğim şey su bu şekilde İnd denilen denilen diyorum isminden bile hoşlanmıyorum :( acaba biz kağıtları işleme koydurdugumuzda benim pasaport nedeniyle cevap verme işlemi uzar mı visa için yoksa bu da bir engel olur mu? Benim düşüncem eğer onaylarlarsa uzatmaktı da . Çünkü 5 yıl içinde varı yoğu elçilik yollarında aileme kavusmak için harcadım. Şu an red verirler diye uzatmak istemiyorum uzatmak istesemde şu an biraz finansal problem var :oops: Yardımlarım için saol dostum :geek: Allah işini güçünü rast getirsin. hadi kolay gelsin :ugeek:
arkadaşım. 1 yıllık uzatma ücreti fazla bir para tutmuyor.

zaten defter parasıda ödemiyeceksin

sadece harç ödeyeceksin

fazla bişi tutmaz

sanırım 150 ytl bile anca tutabilir.

artı sen pasaportunun süresini 1 yıl daha uzattır ve hemen fotokpilerini çek eşine

gönder eşinde hemen ind ye postayla göndersin :)

ind sizden birşey istemeden siz onlara gönderin ki onlarda anlasın bu insanlar işini çok iyi biliyor

ve akıllılar diye ;) korkmayın vizeniz çıkacak inanın buna

hadi yolun açık olsun
;)

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol