selam arkadaslar konsoluslugu aradım 0312 409 17 50 para yatırın dedıler bugun gıttım iş bankasına para kabul etmıyorlar..tekrar aradım 409 17 50 artık bız bakmıyoruz ı data yı arayın dedıler numarası 0312 468 42 05 aradım onlarda bız hazıran 1 de baslıyoruz dedıler istanbulu ara dedıler 0212 225 32 33 onuda aradım evrakları al gel dedıler evraklar nedır randevu almama gerek varmı dedım yok yok ınternette yazıyor hepsını tamamla gel dıyorlar acayıp acayıp konusuyorlar nedır bu karmasaca tekrar aradım 409 17 50 nedır bu karmasaca dedım bız magdur oluyoruz dedım kusura bakmayın su an her sey cok karısık yarın arayın dıyorlar ARKADASLAR YARDIM EDIN lutfen yuzduk yuzduk kuyruguna geldık basladılar gene.....o baskasına baskası baskasına yonlendırıp duruyor ı data olayı nasıl olacak konsoluga gıtmeyecek mıyım para ankaraya yattı istanbul ı data evrakları hazırla gel dıyor tam degısım zamanı herkes işten kacıyor lutfen yardım edın ne yapmam lazım
MVV RANDEVU SORUNU CIKTI SIMDIDE......OFFfff OFFFFFFFFF
kac para yatırdınız ?
forumda yazıyor evraklar onları toplayıp gidin konsolosluga sorun olcagını sanmıyorum.
bu adresden bakın evraklar yazıyor
http://www.idata.com.tr/
forumda yazıyor evraklar onları toplayıp gidin konsolosluga sorun olcagını sanmıyorum.
Arkadaşlar idata veya iks ye başvurmadan ,
konsolosluğu arayıp kendimiz yapamazmıyız bu işleri,
illaki bu aracı şirketlere gitmek zorundamıyız.
eskiden aile nüfus belgesini tercüme ettirmeye gerek yoktu,
şimdi bu idata onuda istiyor,
hay bunların izanına tüküreyim...
konsolosluğu arayıp kendimiz yapamazmıyız bu işleri,
illaki bu aracı şirketlere gitmek zorundamıyız.
eskiden aile nüfus belgesini tercüme ettirmeye gerek yoktu,
şimdi bu idata onuda istiyor,
hay bunların izanına tüküreyim...
işi iyice zora koşuyolar siteye baktım İstanbul diye yazıyo şimdi vize için İstanbula mı gidicez?
arkadaslar once ucretı yatırıp ıdatayı arayıp randevu almanız gerkıyor..hesap numarası fılan da sıtelerınde vardır..sonra ıdata sıtesındekı evrakları toplayıp konsoloslug gıdecekısnız randevu gun ve saatınde..
ben ıks yı aradım sadece ıstanbul bolgesıne ıdata bakıyor dedıler ankara hala ıks nın elınde.otomatık konusmadan bunu soledıler..ama yınede ıyıce bı arastırın ve panık yapmayın.1 2 gun ugrasın..sıkıntı yapmayın.
ben ıks yı aradım sadece ıstanbul bolgesıne ıdata bakıyor dedıler ankara hala ıks nın elınde.otomatık konusmadan bunu soledıler..ama yınede ıyıce bı arastırın ve panık yapmayın.1 2 gun ugrasın..sıkıntı yapmayın.
selam arkadaslar konsoluslugu aradım 0312 409 17 50 para yatırın dedıler bugun gıttım iş bankasına para kabul etmıyorlar..tekrar aradım 409 17 50 artık bız bakmıyoruz ı data yı arayın dedıler numarası 0312 468 42 05 aradım onlarda bız hazıran 1 de baslıyoruz dedıler istanbulu ara dedıler 0212 225 32 33 onuda aradım evrakları al gel dedıler evraklar nedır randevu almama gerek varmı dedım yok yok ınternette yazıyor hepsını tamamla gel dıyorlar acayıp acayıp konusuyorlar nedır bu karmasaca tekrar aradım 409 17 50 nedır bu karmasaca dedım bız magdur oluyoruz dedım kusura bakmayın su an her sey cok karısık yarın arayın dıyorlar ARKADASLAR YARDIM EDIN lutfen yuzduk yuzduk kuyruguna geldık basladılar gene.....o baskasına baskası baskasına yonlendırıp duruyor ı data olayı nasıl olacak konsoluga gıtmeyecek mıyım para ankaraya yattı istanbul ı data evrakları hazırla gel dıyor tam degısım zamanı herkes işten kacıyor lutfen yardım edın ne yapmam lazım
Arkadasim sabret en onemlisi vizenin cikmasi senin cikmis yapma acele.
kac para yatırdınız ?
para yatırılmıyor iş bankası parayı kabul etmıyor
arkadaslar once ucretı yatırıp ıdatayı arayıp randevu almanız gerkıyor..hesap numarası fılan da sıtelerınde vardır..sonra ıdata sıtesındekı evrakları toplayıp konsoloslug gıdecekısnız randevu gun ve saatınde..
para istemıyorlar randevu yok sankı corbacı dukkanı gıbı evrakları topla cık gel dıyor bana mantıksız gelıyor boyle onemlı 1 iş için randevu yok gır hallet cık mı olacak nıye konsolosluga gıdemıyorum aracı ne kadar saglam nedır bellı bıle degıl.. 2 defa turıst vızesı aldım hep ankara konsolosluktan aldım i data sıtesıne gırdım yasadıgım sehır antalya istanbul cıkıyor yarın tekrar arayacam bunlara sert mı konusmak gerekıyor bılmıyorum bugun bıraz sert konustum basladılar kusura bakmayın su an hersey cok karısık kımse bılmıyor yetkılı yok mu yok heryerde baska bırıne baglıyorlar 1 sanıye dıııt baska bırı papagan gıbı 10 defa anlatıyorum hepsıne vızemı almaya gelecem dıye en son ankara konsolosluk yarın arayın lutfen dıyor durum bu...
uhmm yazdıklarınıza bakılırsa gerçekten benimde kafama taktığım kadar sıkıntı var demek , vizem çıktı sistem değişti birşey anlamadım bu işten. Bakalım bizi daha neler bekliyor. Sabır arkadaşlar sabır herşeyin çağresidir sakin sakin ne olduğunu anlaya anlaya çözecez bu işlemleride , panik yapmamıza gerek yok ortada bir sistem var ve uyacağız herkez ne biliyorsa biraz anlatsın ona göre hareket edelim. Herşeyin düzeleceğine inanıyorum vizemizi almışız biz değil onlar bizden korksun yapacakları hamleleri kalmadı :)
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol