arkadaslar 350 euro yatırıldı ve yarın sınav tarihi randevusu alacagım aile birleşimi için.IKS mi yoksa dırek buyukelçılıktenmı alacagız randevuyu.? telefon numarasını yazarmısınız?ben onceden turıst olarak gıtmıstım ıks ıle gorusmustum randevu ıcına ncak ıks ıle gorusmek ıcın 20 tl fılan verıp tın code alıyosun ole randevu alınıyor...o yuzden kafam karıstı.yardımıc olursanız sevınırım...
mvv sınav randevusu alma.acil yardım!!!!
arkadasim forum kurallarina neden uymuyorsun.
ayni konuyu kac kere actin?
burasi ciflik degil ! forumu iyice arastir, soruna cevap bulamazsan yaz.
yazarken de efendice bir baslik acip sor sorunu.
Leonardo
ayni konuyu kac kere actin?
burasi ciflik degil ! forumu iyice arastir, soruna cevap bulamazsan yaz.
yazarken de efendice bir baslik acip sor sorunu.
Leonardo
kardesım sen benım hatalrımı fılanmı kolllyosun.cokmu akıllı sanıyosun kendını?o konuları pespese acamk ıcın gerızekalı olmak lazım ..ama ınsan bı sorar dımı ne oluyo hatamı bu ne dıye...ama cevabını vereyım de rahatla.sıtede sorun vardı herkonu gonderısımde hata verıyordu .o yuzden tekrar gonderdım konuyu.demekkı her hatada otomatık acmıs konuyu.anladınmı cok bılmıs kardesım.ayrıca terbıyenı takın cıflık mıftlık konusma laflarına dıkkat et..esas burası senın babanın cıftlıgı degıl ıyıkı bızden 3 5 konu fazla bılıyon dıye artıstlık yapma
arkdslar ortami gerip birbirinizi kirmayin gereksiz konularda lutfen,,,ben digerlerini kilitledim yanlislikla oldugunu anladigim icin arkdsm sende iletileerini burdan yazip cvplarini burdan takip edebilirsin kolay gele,,,
selam kardeşim!randevuyu iks'den diil istanbul konsolosluğundan veya ankara büyükelçiliğinden alıyosun.istanbul konsolosluğu için tel no : 0212 393 21 21 başarılar dilerim
kardesım sen benım hatalrımı fılanmı kolllyosun.cokmu akıllı sanıyosun kendını?o konuları pespese acamk ıcın gerızekalı olmak lazım ..ama ınsan bı sorar dımı ne oluyo hatamı bu ne dıye...ama cevabını vereyım de rahatla.sıtede sorun vardı herkonu gonderısımde hata verıyordu .o yuzden tekrar gonderdım konuyu.demekkı her hatada otomatık acmıs konuyu.anladınmı cok bılmıs kardesım.ayrıca terbıyenı takın cıflık mıftlık konusma laflarına dıkkat et..esas burası senın babanın cıftlıgı degıl ıyıkı bızden 3 5 konu fazla bılıyon dıye artıstlık yapma
tovbe estagfirullah diyorum, baska bir sey demiyorum
tesekkur ederım acemı kardes bende aynen senın dedıgın gıbı yaptım.dırek konsolosluktan aldım randevuyu.ıyı gunler dılerım
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol