Arkadaşlar merhaba, Biz 3 hafta önce Mvv başvurusu yapıldı eşim tarafından. Bize en son tarih olarak eşimden duyduğum kadarıyla 15 auğustosa kadar gün vermişler. Eşimde 2 gün önce 3. aylık maaş bordrosunu İnd'ye fax lamış. ÖğRenmek istedğim şey şu ben Bu prosedür hakkında Türkiyeden nasıl haberdar olabilirim. Kendim öğrenmek istiyorum duymak değil. Bir de bu zaman kadar hep ret aldım gerçi eşim calısmıyordu insan yinede her sey tam olmasına ragmen( süresiz kontrat,3 aylık maaş bordrosu, sınav)korkuyor geçmişte aldığı redlerden dolayı. Acaba bu eski redler aldıgımız bu seferki her seyimizin tam olmasına ragmen etkiler mi??? Saten senelerdir haksızlık yapilıyor bu seferde her sey tam olmasına ragmen bilmiyorum. 15 agustosta saten son tarih bir işe başlasam mı başlamasam mı diye tereddüt ediyorum iyi teklifler gelmiyor değil. Bana bu kafamın karısık olduğu konularda bir seyler paylasırsanız arkadaslar sevinirim Allah yar ve yardımcımız olsun. Durmak yok yola devam :geek:
MVV SÜRESİ
sevgili arkadasim eger evraklarin tam ise korkma. bizde ilk basvurumuzda ret aldik. eksik kagidimiz vardi. 2. basvurumuzda olumlu cvb geldi. ve ret etkiler mi diye sormussun eger etkileseydi benim 2. bsvurum 15 gun gibi bi zamanda onaylanmazdi kagitlari verdikten 2 hafta sonra vizem cikti. yeterki evraklarin tam olsun morelini bozma sabir edin herseye.
kolay gelsin
kolay gelsin
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol