Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

MVV ( suresi , formlar, maas kagitlari vs vs )

Yorum için giriş yap 3 mesaj · 1.762 görüntülenme
Arkadaslar, su an mvv formu dolduruyorum ama bir sorunum var ben hollandaya gönderdiğim kagıtlarda pasaport tarihim agustosta saten bitiyordu. Su an formu dolduruyorum yani benim pasaport sürem 3 ay sona bitecek ben bu formu şimdiki pasaport tarihi üzerinden dolduruyorum bu herhangi bir sorun teşkil eder mi??? bunu öğrenmek istiyorum. Ayrıca zaten pasaportumu en yakın zamanda uzatacam kısmetse. Bir de merak ettiğim seylerden biride ben 3 gün içinbde kagıtları İnd ye verecem kısmetse ben değil de eşim benim pasaportumun onların elindeki kagıtlarda agustosa kadar son olması ve viseya cevap verme işlemini uzatır mı ? su an mvv formul kagıdınıda bu uzatmadığım pasaportumda yapıyorum sorun cıkar mı? Yardımlarınız için teşekürler şimdiden. :ugeek:
vizeni almaya gıderken pasaportunun suresını uzattır fakat hollandaya gonderdıgınız evraklar yanı ınd ye,,onlar ıcın sorun yok,,eger vızen cıktıgın vızenı almaya gıttıgınde pasaportunun suresı 1 yıldan az ıse vızenı vermezler,,tekrar gıtmek zorunda kalırsın konsolosluga uzattırdıktan sonra..

kolay gele

emrah
attractive01 yazdı:
Arkadaslar, su an mvv formu dolduruyorum ama bir sorunum var ben hollandaya gönderdiğim kagıtlarda pasaport tarihim agustosta saten bitiyordu. Su an formu dolduruyorum yani benim pasaport sürem 3 ay sona bitecek ben bu formu şimdiki pasaport tarihi üzerinden dolduruyorum bu herhangi bir sorun teşkil eder mi??? bunu öğrenmek istiyorum. Ayrıca zaten pasaportumu en yakın zamanda uzatacam kısmetse. Bir de merak ettiğim seylerden biride ben 3 gün içinbde kagıtları İnd ye verecem kısmetse ben değil de eşim benim pasaportumun onların elindeki kagıtlarda agustosa kadar son olması ve viseya cevap verme işlemini uzatır mı ? su an mvv formul kagıdınıda bu uzatmadığım pasaportumda yapıyorum sorun cıkar mı? Yardımlarınız için teşekürler şimdiden. :ugeek:
Herkese öncelikle merhaba arkadaşlar. Benim bir sorunum ve sorum var herkesin olduğu gibi ve paylaşılıp sitedeki arkadaşlarında saolsunlar yardımıyla çözüldüğü gibi. Arkadaslar ben 4 senedir evliyim bu zamana kadar yanlıs prosedür ve eksik veya cahillikden dolayı bir türlü vize alamadım maalesef. 4 sene sonra yani şimdi her sey evrak olarak tamam ve İnd'ye verdim . Önceden eşimin ne yeterli maaşı, nede ben sınava girmiştim su an hepsi tam olup İnd ye gönderdik Bu 4 sene içindede elçilik yolunu tutmaktan o kadar iş tekliflerine dahi degerlendiremedim aileme ve kücük yavruma kavusacam diye. Merrak ettiğim sey su ki ben gecen hafta kagıtlarımızı İnd ye yolladık. İşin bu tarafı harika en sonunda kagıtlarımız ve her seyimiz tamam ama Ben çok iyi bir iş teklifi aldım Antalyanın en büyük hotellerinden birinden (özel çok iyi ingilizce bilen eleman olarak artı hollandacada şükür var)Benle hemen calısmak istediler ama ben kagıtlarımı verdim beni kaygılandıran sey ise su tam uzun zaman sonra calısma ortamına ve işe ve bu büyük otele calısmaya gitmem gerek bir kac gün içinde! Ne YAPACAĞIMI bilemiyorum gercekten çünkü İnd'nin cevapı en gec 2 ay bazen 1 ay içinde site anketlerinden ve giden arkadaslarından ögrendiğim kadarıyla. Şimdi orda olsam tam işe başladık diyelim, 2,- veya 3 haftalık vizem cıktı derlerse beni kabul eden bu şirkete ne diyebilirim gercekten bilmiyorum. Çünku bunu etik bulmuyorum ... ama hiç eşimimi ce cocugumu uzun zamandır da göremiyorum maalesef :( :( tabiki vizem cıkarsa dünyada hic bir sey beni tutamaz.... bu benim senelerdir beklediğim en önemli arzum. Yani kısacası ne yapacağımı bilemiyorum. Ben de dedim ki madem her seyi burda payasıyoruz bende bunu burda sanal da olsa sizlerle paylasmak istedim. Bu Konuda yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Allah hepinizin yarr ve yardımcınız olsun... :geek:

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol