öncelikle, herkese merhaba arkadaslar. Tecil ile ilgili bir sorum olacaktı. Ben 27 yaşındayım, ve hala maalesef askerliğimi yapamadım, bazı önemli sebeblerden dolayı. ÇüNKÜ eşim ve kızım yurt dısındaydı. Oturma izni verirler diye Hollandadan bu sefer aileme kavusurum diye ertelettirdim okullar sayesinde. Beş senedir kavusamadığım aileme bu sefer Allah'ın izniyle önüm açıldı gibi ama sorun su ben su an kendimi bu sene Üniversiteye kaydımı yaptırdım yine. Harcımıda ödedim ayrıca kısmetse 2 ay kalmaz yurt dısına yıllarca beklediğim aileme ve cocuguma kavusma fırsatı dogdu, ama Bu seferde problemin Hollanda hükümetinden degilde askerlik konusuyla olmıyacagından korkuyorum, ama su an tecilliyim sanırım okul tarafından. Ayrıca bu form sitesinde okudugum ve takip ettim kadarıyla tecilli oldugun sürece son vir gün dahi kalsa yurt dısına cıkmama engel olmaz diye okumus hatta kendi e mail'ime kayıt etmiştim. Sizden ricam arkadaslar beni bu konuda aydınlatır ve yardımcı olursanız gercekten mutlu olacağım. Bilen erkek arkadaslar yardımcı olabilirler sanırım cünkü bu sefer mvv için bütün sartlar tamam ve ailem anca bu sekilde kavusabilirim. Yardımlarınız için şimdeden tesekürler.
MVV VE ASKERLİK İLE
Askerlik ile ilgili tesciliniz varsa bir sorun cikmaz,cikis da yurd disi cikisi adina 15,00 ytl odersin,
ben askerlik cikisi icin askerlik subesinden 6 aylik cikis izni ile cikmisdim,
hollandada oturum alinca tekrar yurd disi olarak yerlesimden dolayi uzattiriyorsunuz!
38 yasinda girmeden parali askerlik olarak askerlik yapiyorsunuz!!!!
egerki 3 yil kalmis iseniz... burda zaten Dil egitimi alacaksiniz!!!Ogrenci olarak
cikis belgeni(ogrenci erteleme(askerlik) belgen yaninizda olsun!!! bir ise girersiniz yeterli uzatmayi yaparsiniz(belediye odenegi de olsa gecerli)...
kolay gelsin vize isleminizi elinize aliniz..cunku nufus cuzdaniniz elinizde olsun..
uyari pasaportunuz hollandaya giris de bir yillik olsun ki, burda zorluk cekmeyesiniz..
vize kurallarinda yurd disina cikislarda en az 6 aylik gerekiyor!!
pasaportunuzun gunu ne kadar uzatilmis ise daha iyi olur ...
ben askerlik cikisi icin askerlik subesinden 6 aylik cikis izni ile cikmisdim,
hollandada oturum alinca tekrar yurd disi olarak yerlesimden dolayi uzattiriyorsunuz!
38 yasinda girmeden parali askerlik olarak askerlik yapiyorsunuz!!!!
egerki 3 yil kalmis iseniz... burda zaten Dil egitimi alacaksiniz!!!Ogrenci olarak
cikis belgeni(ogrenci erteleme(askerlik) belgen yaninizda olsun!!! bir ise girersiniz yeterli uzatmayi yaparsiniz(belediye odenegi de olsa gecerli)...
kolay gelsin vize isleminizi elinize aliniz..cunku nufus cuzdaniniz elinizde olsun..
uyari pasaportunuz hollandaya giris de bir yillik olsun ki, burda zorluk cekmeyesiniz..
vize kurallarinda yurd disina cikislarda en az 6 aylik gerekiyor!!
pasaportunuzun gunu ne kadar uzatilmis ise daha iyi olur ...
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol