Arkadaslar biraz önce pasaportumu aldım kargo dan vize yapıstırılmıs sekilde...
Ucak biletimi pegasustan aldım 50 euro..
Axa sigortadan 3 aylık seyahat sigortası 28 euro..
3 kasımda yolculuk baslıyor...
Insallah ordaki islemlerimde kolay olur..Darısı tüm bekleyen arkadaslara allah yardımcımız olsun...
Tabi cok tesekkür ederim siteye ben bu siteden calısarak gectim sınavı...Sorusu olan arkadaslara elimden geldigi sekilde yardım ederim...
Mvv vizemi aldım...
kardeşim hayırlı olsun yeni yaşamında başarılar dilerim sana
Hayırlı olsun. Darısı hepimizin başına inşaallah.
kardeşim hayırlı olsun yeni yaşamında başarılar dilerim sana
Tesekkürler darısı tüm bekleyen arkadaslara...
Kardeşim çok sevindim wallaha senin adına hadi hayırlı ugurlu olsun allah utandırmasın :D:D:D darısı bekliyen bizlerin başına:D
Kardeşim çok sevindim wallaha senin adına hadi hayırlı ugurlu olsun allah utandırmasın :D:D:D darısı bekliyen bizlerin başına:D
Saol kardesim insallah seninle beraber gideriz msn ye girmiyorum pek esim geldi yanımda ama 10 gün sonra gidiyor o zamn girerim...
Hayırlı olsun. Darısı hepimizin başına inşaallah.
Tesekkürler hatice en yakında senin vize haberini duymak dilegiyle allah hepimizin yardımcısı olsun...
2run34 Cok tebrik ederim arkadasım.
Cok sevindim.Darısı bizlerin başına inşAllah :geek:
Bütün mutluluklar sizinle olsun inşAllah
,
,
eywlla kardeşim inş birlikte gideriz ekimin 7 sine başvuru yapılacak allah izinverirse...bian önce çıkarda birlikte gideriz bu arada gözün aydın yenge gelmiş..:D görüşürüz kardeşim msnde :D:D
2run34 Cok tebrik ederim arkadasım.
tesekkürler arkadasım darısı basına...
tesekkürler arkadasım darısı basına...
hayirli olsun kardesim.
isleri yoluna koydun sonunda.
o red gelip isyan ettigin gunler mazide bir ani olarak kaldi bak:)
iste vizeni aldin geliyorsun.
neymiş: "imkansiz diye birsey yoktur, gercekten istiyorsan, inaniyorsan basarirsin."
selamlar...
Leonardo
isleri yoluna koydun sonunda.
o red gelip isyan ettigin gunler mazide bir ani olarak kaldi bak:)
iste vizeni aldin geliyorsun.
neymiş: "imkansiz diye birsey yoktur, gercekten istiyorsan, inaniyorsan basarirsin."
selamlar...
Leonardo
tesekkürler leonardo aynen mazide kaldı allah kimseye yasatmasın.Ama o sıkıntıları gecmemde seninde destegin oldu tesekkurler...insallah gelince problem cıkmadan alırız su oturumu...Umarım seninde islerin yolundadır...
çok sevindim 2run34 arkadaşım. hayat zaten bir koşuşturmaca ya, şimdi yeni bir dönem başlıyor, hayırlı olsun diyelim. darısı da tüm bekleyen arkadaşlarımıza..
çok sevindim 2run34 arkadaşım. hayat zaten bir koşuşturmaca ya, şimdi yeni bir dönem başlıyor, hayırlı olsun diyelim. darısı da tüm bekleyen arkadaşlarımıza..
Tesekkürler helin hayat böyle dedigin gibi Allah hepimize saglık ve huzur versin darısı tüm bekleyenlere...
arkadaşım inan çok sevindim senin adına.vizeli pasaportları elimize almayı rabbim bizede nasip eder inşallah.bundan sonraki yasamında mutluluklar ve basarılar dilerim.Allah utandırmasın..
arkadaşım inan çok sevindim senin adına.vizeli pasaportları elimize almayı rabbim bizede nasip eder inşallah.bundan sonraki yasamında mutluluklar ve basarılar dilerim.Allah utandırmasın..
Tesekkürler zeyna darısı basına insallah...
hayırlısı olsun kardeş ALLAH utandırmasın ne diyeyim. herşey gönlünce olsun
hayırlısı olsun kardeş ALLAH utandırmasın ne diyeyim. herşey gönlünce olsun
Eyvallah pasakurt insallah en kısa zamanda seninde vizen cıkar..
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol