Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

naar nederland kitabı var ısteyene verebılırım

Yorum için giriş yap 9 mesaj · 15.549 görüntülenme
arkadaslar elimde naar nederland kıtabı ve cd var ısteyene bedava verebılırım...ıhtıyacı olanlar lutfen ozelden mesaj atsın..
slm zozo kitabi verceni söylemisnde acaba kitap hala elindemi o kitabi alabilirmiyizbize ayrintılı bilgi yazabilirmisn
bende istiyorum cd ve kitap yardımcı olursan sevinirim teşekkürler Hakan
Kusura baqma ama ben forumda pm atmak icin herhangi bi buton bulamadim.. Ama istersen msn vereyim ordan goruselim :S Tsk..
arkadaslar msn..zomozo@hotmail.com....
msn adresini ekledim :S dogru eklemisimdir insallah zomozo deilmi :S?
arkadaslar bana acil bu kitap lazım satıcak yada yardım edebılcek arkadaslar lutfen..

barboy14@hotmail.com marmarıstenım havale ıle de parayı gonderebılırım lutfen acıl yardım
Arkadaslar Bende Naar Nederland Adli bi dvd seti var, 4 dvd'lik, ama dvd de sorun cikti 1/4 ve 2/4 calisiyo dierleri calismiyo 3/4 ve 4/4 dvd leri olan arkadaslar varsa beraber paylasalim ilk 2sini ben upload yaparim dier ikisinide elinde olan arkadaslar yayinlasin :S
meraba arkadaşım duyarlılıgın icin teşekkür ederim bu kitabı bulamıyorum bursada yaşıyorum ve araştırdım bulamadımbeni bilgilendirip yardımcı olursan sevinirim şimdiden tşk ederim yanıtınızı bekliyorum iyi günler

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol