Forumlardaki arkadaşlar anladığım kadarıyla bu sınava kitap ve CD den çalışmışlar. ben daha çok yeniyim bu konuda. Almanca ve ingilizceyi iyi biliyorum ama Hollandacanın H si bile yok. bilgisayar Mühendisiyim. bu yaştan sonra bi de sınava çalışacağım. çalışmak için ne yapmalıyım. bu kitap ve Cdler nerden alınıyor. bana da bi yardım eli uzatırsanız sevinirim. sınava girmiş çıkmış arkadaşların kitaplarınıda alabilirim.
teşekkürler.
naar nederland setini nerden temin edicez ?
Aramıza hoşgeldin arkadaşım. İkinci el alım satıma bakarsan ben dahil bazı arkadaşlar cd ve kitapları veriyor.eger ki benden temin etmek istersen adresim thebadcattam@hotmail.com. Bu konuda yardımcı olabilirim. Kolay gelsin
Forumlardaki arkadaşlar anladığım kadarıyla bu sınava kitap ve CD den çalışmışlar. ben daha çok yeniyim bu konuda. Almanca ve ingilizceyi iyi biliyorum ama Hollandacanın H si bile yok. bilgisayar Mühendisiyim. bu yaştan sonra bi de sınava çalışacağım. çalışmak için ne yapmalıyım. bu kitap ve Cdler nerden alınıyor. bana da bi yardım eli uzatırsanız sevinirim. sınava girmiş çıkmış arkadaşların kitaplarınıda alabilirim.
teşekkürler.
ikinci el alim satim basliginda kitaplarini satan arkadaslar vardi.
bir goz atin. aksi taktirde esiniz hollandadan satin alip size gonderecektir.
badcat arkadasimi msne ekledim ama ne gelen var ne giden:)
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol