ve evet hollandaya gelmis bulunuyorum bende mezunlara katildim guzel duzenli ve soguk bi ulke gunesi ariyorum kac gundur burda olupta bulan var mi acaba bana yazsin gidip bakayim :lol:
Nasil soguk bi yer burasi yaa
hadi allah hayırlı eylesin yeni yaşamında mesut ve bahtiyar etsin allah mutluluklar sizlerin olsun gözünaydın kardeşim.
hayırlı olsun arkadaşım..yeni yaşamına bir an önce alışman dileğiyle..herşey gönlünce olsun..darısı başımıza inşallah.. ;)
:) burda gunes bulmak biraz zor ama insallah yazin birazda olsa goruruz gunesi.
yeni yasaminda basarilar arkadasim.
kolay gele
Hakan
yeni yasaminda basarilar arkadasim.
kolay gele
Hakan
ve evet hollandaya gelmis bulunuyorum bende mezunlara katildim guzel duzenli ve soguk bi ulke gunesi ariyorum kac gundur burda olupta bulan var mi acaba bana yazsin gidip bakayim :lol:
bu ulkeye muslumanlar gelmeseydi hep bu ulke buzlukla(kar-yagmur-soguk)gunlerle gecer idi.
yaz bitti kis geldi...sabirli olursan oda guler eger sende buranin iklimine(romatizmali hayata) alisirsan
iyi giyinip ,iyi gezmek gerekir,ki saglam hareketli kalasiniz!!!!!!!!!!
eklem agrilarinin bol oldugu ulkedeyiz desek iyi olur, soguk ile sicak arasind(yel carpmasi) ile yasiyoruz,,, haberimiz bile yok.....!
hadi hayirlisi.....ayagimiza ve kucuk yuruyusler, halinde hareketleremizin tempolu olmak umutiyla(yurusden uzak kalmiyalim)
hayirli olsun Ellobo arkadasim,
umarim yeni hayatinda mutlu ve huzurlu olursun..
kis geldi gunes yok, hos yaz olsada gunese hasret kaliyoz :)
kolay gele
umarim yeni hayatinda mutlu ve huzurlu olursun..
kis geldi gunes yok, hos yaz olsada gunese hasret kaliyoz :)
kolay gele
hayırlı olsun kardeş :)
Allah yeni yasaminda utandirmaz insallah...
Hosgeldin. Biraz detatyli anlatta ilk defa gelen gozuyle hollandayi tanisinlar....
mavide yakisdi dimi arkadaslar
Hosgeldin. Biraz detatyli anlatta ilk defa gelen gozuyle hollandayi tanisinlar....
mavide yakisdi dimi arkadaslar
hayırlı olsun ellobe uzun zamandır sende bu sitedesin inşallah bizlerde en kısa zamanda orada oluruz...
ellobo tebrikler arkadaşım hadi gözün aydın ohhh süper ya hemde 47 gün diyosun hemde türkiyeden diyosun ilk kez duyuyorum galiba türkiyeden istek yapıpta en kısa zamanda sonuçlananı bizleree dua et arkadaşım allah utandırmasın
herkese tesekkur ederim dualariniz icin evet benimki kisa surdu basvurunuzu tam ve zamaninda yapip herseyi dakika hesaplarsaniz boyle olyor hatta biz 1 haftada birseyden dolayi geciktik yoksa dahada erken olacakti yani 5 haftada bile olabilirdi ona gore iyi ve hizli olursaniz tr dende hizli olur merak etmeyin ben girerken gumrukten ayagimi surdum yerlere :lol:
el lobo hoşgeldin sefalar getirdinn....
ya neden kimse hollandanin nersine geldigini solemiyor yada nerde oldugunuzu belitmiyosunuz...
oncelikle herkes sagolsun tekrardan iyi dilaklerinizi aynen bende sizler icin katiliyorum Allah herkesin gonlune gore versin
ilk once bu tr den basvurma isiyle ilgili olarak basvuran veya basvurmayi dusunen arkadaslar basvurdunuz zaman esim 830 euro yu ordan yatiracak deyin kagidi eve bi zarf gelecek onu esinize hemen scanleyin veya faxlayin oda hemen o dakka yatirsin yatirdiktan sonrada ind ye verilecek kagitlar elinde hazir olursa benimkinden daha once bile gelir yani is ne kadar hizli istedigize bagli acikcasi
ugur abi daha ayrinti demissin o ilk yazdigimda daha bi yere gitmemistim ama son2-3 gundur biraz gezdik hollandayi duzenli bi yer acikcasi ve daha oonce size anlatilan herseyi unutun cunku burda herseyi tekrardan ogreneceksiniz insanlari cok sicak bi kere benim kendi evimden disari cikiyorum herkes gulumsuyor kesin her gittiginiz yerde selamlasmak ana kural ben cok yer gezdim ama bu kadarini gormedim herkes yabanci dil biliyor benim ingilizcem var hic zorlanmadim hemen ertesi gun yalniz cikip gezdim ve hic sorun cekmedim yabancilara karsi bi onyargi varsada bu yaslilarda onlarda kismen haklilar cunku burdaki yabanci gencleri gelince gorursunuz belki aralarinda en iyi bizimkiler digerler zaten ilk bakista ilk hareketlerde anlasiliyor ama cogu hollandali illa secmek gerekirse diyorlar turkleri ilk siraya alirim yinede burda en iiyi yabanci topluluk turkler konustuklarim en azindan oyle dedi
ben lelystaddayim burda yabanci agirligi esit o yuzden yorumlarim daha objektif yabancilar icinde biraz muslanman fazla ama neyse bide hollandaki herkes polonyalilara gicik :lol: cok ucuza is yapiyorlar diye en cok duydugum ve anladigim bunlar ama ben bircok arkadasa gore sansliyim cunku benim akrabalarin %90ni burda hic zorluk olmadi ama yinede buraya paltolu kazakli gelin yoksa donarsiniz bide iklim cok garip hemen yagmur hemen ruzgar hemen gunes belirsizlik havasi (regen regen regen )yani simdilik bu kadar ilerde genis yorumlarda gorusmek uzere
RTL 2 den ben el lobo lelystad hollanda iyi aksamlar 8-) :lol:
ilk once bu tr den basvurma isiyle ilgili olarak basvuran veya basvurmayi dusunen arkadaslar basvurdunuz zaman esim 830 euro yu ordan yatiracak deyin kagidi eve bi zarf gelecek onu esinize hemen scanleyin veya faxlayin oda hemen o dakka yatirsin yatirdiktan sonrada ind ye verilecek kagitlar elinde hazir olursa benimkinden daha once bile gelir yani is ne kadar hizli istedigize bagli acikcasi
ugur abi daha ayrinti demissin o ilk yazdigimda daha bi yere gitmemistim ama son2-3 gundur biraz gezdik hollandayi duzenli bi yer acikcasi ve daha oonce size anlatilan herseyi unutun cunku burda herseyi tekrardan ogreneceksiniz insanlari cok sicak bi kere benim kendi evimden disari cikiyorum herkes gulumsuyor kesin her gittiginiz yerde selamlasmak ana kural ben cok yer gezdim ama bu kadarini gormedim herkes yabanci dil biliyor benim ingilizcem var hic zorlanmadim hemen ertesi gun yalniz cikip gezdim ve hic sorun cekmedim yabancilara karsi bi onyargi varsada bu yaslilarda onlarda kismen haklilar cunku burdaki yabanci gencleri gelince gorursunuz belki aralarinda en iyi bizimkiler digerler zaten ilk bakista ilk hareketlerde anlasiliyor ama cogu hollandali illa secmek gerekirse diyorlar turkleri ilk siraya alirim yinede burda en iiyi yabanci topluluk turkler konustuklarim en azindan oyle dedi
ben lelystaddayim burda yabanci agirligi esit o yuzden yorumlarim daha objektif yabancilar icinde biraz muslanman fazla ama neyse bide hollandaki herkes polonyalilara gicik :lol: cok ucuza is yapiyorlar diye en cok duydugum ve anladigim bunlar ama ben bircok arkadasa gore sansliyim cunku benim akrabalarin %90ni burda hic zorluk olmadi ama yinede buraya paltolu kazakli gelin yoksa donarsiniz bide iklim cok garip hemen yagmur hemen ruzgar hemen gunes belirsizlik havasi (regen regen regen )yani simdilik bu kadar ilerde genis yorumlarda gorusmek uzere
RTL 2 den ben el lobo lelystad hollanda iyi aksamlar 8-) :lol:
el lobo dostum öncelikle kapağı nl ye attığın için tebrikler. ne kadar sıkıntılı bir süreç olsada sonunda oluyor bu işler.sende bunları dolu dolu yaşadın ama sonuçta başardın.ayrıca bu kadar pozitif olman ve bunları yansıtman çok güzel.genellikle ilk izlenimler pek öyle iyi olmaz.umarım her zaman böyle olumlu düşünceler içinde olursun.daha önce 5 yıl almanya . 1yıl hollanda da kaldığım için bu sürecin insanı nasıl yorduğunu iyi bildiğimi sanıyorum.ve burdan bütün arkadaşlara söylüyorum .bugün olmayacakmış gibi görünen herşey birgün mutlaka olur.yeterki kendimize inanalım.hatayı başkalarında aramayalım. ati
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol