Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Ne Gelmez Sonuçmuş :((

Yorum için giriş yap 15 mesaj · 5.471 görüntülenme
Haziran 11 de sınava girdim bugün ayın 21i ve hala ne arayan var ne soran. telefonuma her mesaj geldiğinde ACABA diyorum ups denmi ama yok bi türlü gelmedi. Benim yapmam gereken bişey varmı. Yoksa herzamanki yaptığımızı yapacağız BEKLE BEKLE BEKLE :((
kardeşim size verdikleri ups kağıdında ups kargonun internet sitesinden postanızı takip edebilirsiniz.
Yok kardeş bakıyorum da daha gönderi gönderilmedi yazıyor. konsolosluktan çıkamadı anlaşılan :cry:
arkadasım bende ayın 16sında girdim 18inde geldi cabuk gelio aslında ama sen istersen su ups fişinin üstündeki telefondan bi arasana sonra ordaki kodu söylüolar bilgi veriolar sana
buse yazdı:
arkadasım bende ayın 16sında girdim 18inde geldi cabuk gelio aslında ama sen istersen su ups fişinin üstündeki telefondan bi arasana sonra ordaki kodu söylüolar bilgi veriolar sana

Kardeş belki sen ankarada olunca erken gelmiştir. Gerçi o daha kötü ankaradan ankaraya 2 günde geliyorsa daha 10 günüm daha var :(
hımm anladım kardeşim ya ama gercekden beklemekde cok kötü oluyoo bayada olmus ama insallah allahım hayırlı sonuclarla sewindirir seni geç olsunda güç olmasın :| bende vizeyi verecemde randevu alamadım yarın bi daha deneyecem bakalım
Kardeş benim sınav sonucumda çok gecikmişti,

iki hafta sonra geldi ups,

bu zaman zaman olabiliyormuş,

sen canını sıkma muhakkak kazanmışsındır.
kardeşim benim posta 6-7 güne gelmişti. ama internetten kontrol ediyordum sürekli hep yoldaydı yani sizinki gibi gönderilmedi demiyoru. peki kardeşim konsolosluktan sordunuz mu gönderilmiş mi diye.
konsoloslugu arayip sormakta fayda var...en azindan gonderilmemisse bile bugun gonderiyoruz diyebilirler yada sundan dolayi gonderemedik su gun gonderilicek postalar diyebilirler...
Bencede arkadaşım konsolosluğu ara sor ne oldu ne gitti diye.
Konsolosluğu arayacağım ama numarasını bilmiyoum. bugün ups yi aradım henüz bize ulaşmadı kargonuz dediler. Her zamanki gibi BEKLİYORUZ :(
patlicani yazdı:
Konsolosluğu arayacağım ama numarasını bilmiyoum. bugün ups yi aradım henüz bize ulaşmadı kargonuz dediler. Her zamanki gibi BEKLİYORUZ :(

03124091750 numara bu olması lazım, 13:30 ile 14:30 arası arayabilirsin. telesekreter çıkabilir

sürekli araman gerekiyor.
tamam arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum sonuç yola çıkmış angaradan geliyor. Yarın inşallah gelecek. Tecrübelerim ve sonucunu yarın akşam paylaşacapım. :))
Hadi hayırlısı,inşallah güzel bir sonuç geçer eline.
hadi bakalim arkdsm hayirli haberlerini bekliyoruz ins ins ins...

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol