mrb arkadaşlar uzun süredir aranızda değildim... sınavı geçeli yaklaşık 9 ay oldu vizeye başvuralı ise 3 buçuk ay oldu... eksik evrak dediler eşimin işyerinden tekrar evrakları istediler.... ekimin 20 sinde vizem çıkacak diye beklerken evraklarınız tamam biz size 4 ila 6 hafta arasında haber verecez dediler 3 hafta geçti hala haber yok... ind deki görevli bize takmış olacakki bütün evraklarımız tamam olduğu halde vizeyi vermio... inşallah önümüzdeki 3 hafta içinde haber çıkar... size sorum ise evraklar tamam demişler ind nin red verme olasılığı var mı?? ne çıkmaz bir vizeymiş offf offf allah hepimizin yardımcısı olsun....
NE ZAMAN ÇIKACAK BU VİZE
ınd nın her zaman evrak talep etme hakkı vardır zaten basvuruyu yaparken ımzaladıgımız basvuru formunda boyle bır madde var. senden eksık evrak ısteyebılırler cunku benden 3 kere evrak ıstedıler. ınsallah senden ıstemezler.
sağolasın arkadaşım fakat ind bize evraklarınız tamam inceleyeceğiz dediler; bence karar aşamasına gelmesi lazım çünki eksik evrakları söylediler zaten bize bizde tamamladık gönderdik ; fakat hala bir haber yok hayırlısı beklemek çok zor
arkadasım ınd sıze evraklarınız tamam demıs bu dogru ama ınceleyecekler bakacaklar ki sorun yoksa vıze verecekler. bızden ıstenılen evraklar tamam yanı ıstedıklerı tamam. bende aynı pozısyondayım beklıyorum 3 hafta oldu.
arkadaşlar dün bir haber geldi eşim aramış ind yi 1 buçuk ay yine sallamışlar benim anlamadığım neden de belirtmemişler çok yıprandık ama bunlar ileri tarihe atmaya devam ediyo allah yardımıcımız olsun çok zorr
ind eksik evrak belirtmeden süreyin tekrar uzattı böyle birşey var mı sebepte söylemiyorlar 90 gün oldu 1 buçuk ay daha uzattılar biz ce eksik birşey de yok :?:
Allah sabırlık versin.Bazen evrakta eksik olmadan da insanları bekletiyorlar.Beklemekten başka çare yok.Biraz da bıksınlar vazgeçsinler gibi düşünüyorlar belkide.Ama bilmiyorlar ki evlilikler bizde genelde bir sefer yapılır.iYİ DÜŞÜN İYİ OLSUN. :geek:
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol