Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

neden ret anlamıyorum

Yorum için giriş yap 3 mesaj · 2.334 görüntülenme
--------------------------------------------------------------------------------

Datum visumaanvraag : 3/06/2008

Datum registratie visumaanvraag door Dienst Vreemdelingenzaken : 19/09/2008

Beslissing/Status Dossier : Casa: Weigering schijnhuwelijk

Datum beslissing/Status Dossier : 2/12/2008

bu nedir ret degilmi aile birlesimi neyapmalıyım yardimci olursanız sevinirim mahkemeyemi bas vuram avukatla
ahmet03 yazdı:
--------------------------------------------------------------------------------

Datum visumaanvraag : 3/06/2008

Datum registratie visumaanvraag door Dienst Vreemdelingenzaken : 19/09/2008

Beslissing/Status Dossier : Casa:Weigering schijnhuwelijk

Datum beslissing/Status Dossier : 2/12/2008

bu nedir ret degilmi aile birlesimi neyapmalıyım yardimci olursanız sevinirim mahkemeyemi bas vuram avukatla

arkdsm sozlukden tercume ettirdim ve;

Weigering:ret

schijnhuwelijk:sahte evlilik anlamina geliyomus.

yani sonuc sahte evlilikden ret demisler sozluge gore.egerki bu karar dogru degilse tabiki hakkinizi arayin.kolay gelsin umarim hersey yoluna girer.
ahmet öncelkle geçmiş olsun demek istiyorum.ama sana neden ret verdiklerinide anlamadım çünkü o kadar insan başvuruyoki kons.yani demek istediğim çok nadir ret veriyorlar.demek istediğim senin yaptığın bişeymi eksik onu öğrenmek istiyorum biraz nası başvurdun yada durumun falan nasıl anlatırmısın bizde sana yardımcı olalım yani.bu arada bende yeni vize aldım 15 ocakta belçikaya gidiyorum ve izmirde yaşıyorum.görüşmek üzere

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol