Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

NEDERLAND GELELI 25 GUN OLDU ( onemli tafsiyeler)

Yorum için giriş yap 15 mesaj · 48.256 görüntülenme
HERKESE MERABALAR BEN GUCCI' nin ESIYIM 2 SENELIK BIR ZAMAN ZARFINDAN SONRA NIHAYET COK SOGUK HAVA SARTLARI OLAN BU ULKEYE GELEBILDIM.

NOT: BURAYA GELDIGIM GUNDEN 1 GUN SONRA OTURUM ICIN BAS VURUDA BULUNDUK BASVURU ARTIK ( IND ) DEN YAPIYOSUNUZ BELEDIYEDEN KALKMIS SIZE TAVSIYEM SIZIN GELECEGINIZ GUNUN ERTESI GUNUNE ESINIZ RANDEVU ALSIN KOLAYLIK OLMUS OLUR. ARTI SEVINDIRICI BIR HABER SIZE BELEDIYEYE YAZILMAYA GITTIGINIZDE SOFI NUMARASI VERILIYOR .. ARTIK OYLE 3. VEYA 4 AY BEKLEMENIZE GEREK KALMADI. SON BIR SEVINDIRICI HABER DAHA HER 3 AYDA BIR CEKILEN TUBERKULOZ KONTROLU KALKTI SADECE 1 SEFERLIK TUBERKULOZ FILMi CEKILIYOR .TURKIYE LISTEDEN SILINMIS BUGUNED KADAR HERHANGI BIR HASTALIKLA KARSILASILMADIGI ICIN. SAYGILAR SORULARINIZ OLURSA CEVAPLIYABILIRIM BU ARADA BEN ERKAN
hayırlı olsun arkadaşım

yeni hayatında başarılar ;)
çok şükür eşine kavuşmusun ALLAH geride kalanlarıda kavuştursun inş. hakkında herşeyin hayırlısı olsun yeni yaşamında mutluluk ve saglıkla inş.
selam arkadaşım tebrik ediyorum eşine kavuşmuşun ne güzel bi duygu böyle allah hepimize biran önce yaşatır umarım bu duyguyu.insanın sevdiğinden eşinden ayrı kalması çok zor sabır bakalım napalım zamanı gelen gitcek yeni yaşantında eşinle sana bir ömür mutluluk diliyorum
gozun aydin arkadasim

umarim yeni hayatinda mutlu ve huzurlu olursun

verdigin haberler icin tesekkurler

hosgeldin

kolay gele
TSKLER ARKADASLAR SAGOLUN..
selam arkadasım bende gelelı 20 gun oldu fakat ınd den bana 4 5 ay beklemem soylendı calısma ıznı vermedıler sadece oturum ıznıben ne yapıcam dedım tatıle cıkın dedıler.bu konuda benı aydınlatabılırmısın calısma ıznını ne zaman verıyolar.sofı numarasını alabıldınızmı bırde buraya ne zaman geldınız?
gözün aydın inşallah eşlerine kaaaavuşmak icin bekleyen bizler biran önce kavuşuruz senin gibi güzel haberler bizde verebiliriz yeni hayatın hayırlı ugurlu olsun
tekrar selam sende hos geldin ben geleli tam bugun 1 ay oldu sofi numarasini belediye veriyo artik uzun zaman beklemene gerek yok sen kayit icin belediyeye gitmedinmi hemen veriliyo adresine geliyo sofi numaran . belediyeye goturmen gereken evrak pasaportun senin ve esinin turkiyeden a ve b formulumu orjinali ile kayit yaptiriyosun oturum karti gelmeden bir sey yapamiyosun oturum kartinin gelmeside 3 ila 6 ay suruyo benim oturum karti sanirim subatin 2. haftasina gelecek
merhaba gucci arkadasin esi kardesim hosgeldin aama soyle bi durum var ben burda geldigim beri kac kere beledyeye gittim hicbir sey yapmadiklaeri gibi bilgide vermiyorlar sana sorum acaba hangi belediye seninki ve belli bir meslek var mi?
ben vildan ve hollandaya gitmek uyum sinavi gerekli islemler ve ne kadar beklemem gerektigi konusunda hic bir bilgim yok.bana yardimci olurmusunuz lutfen.

tesekkurler
vildan yazdı:
ben vildan ve hollandaya gitmek uyum sinavi gerekli islemler ve ne kadar beklemem gerektigi konusunda hic bir bilgim yok.bana yardimci olurmusunuz lutfen.

tesekkurler

aramiza hosgeldin Vildan

uyum sinavi ve vize basvurusu ile ilgili bilgiler sitemizde mevcut

biraz goz gezdirirsen, bi cok bilgiye sahip olacagindan eminim

Allah yardimcin olsun

kolay gele
hayırlı olsun arkadasım senın vızen oturm mu yoksa turıst vızesı mı

cunk ben 6 aylık oturum aldım banada soffı numarası verırler mı cevaplarsan sevınırım
ahhh nerde ben daha sinava bile girmedim hazirlanma asamasindayim ben,insallah rabbim hepimizin emeklerini bosa cikarmaz.
gucci selamlar ablam . yaklasik 20 gundur siteye giremiyordum kisisel sebeblerden . bugun yeni girdigimde nl ye geldigini gordum . bende geleli 1bucuk ay olacak . aralik basinda gelmistim . roosandaal da bir koydeyim ben . seninde soyledigin gibi belediyeyey kayit yaptirdim gerci ordan alacagim kayit belgelerini almak bile 1 ayimi aldi . steenbergen belediyesine bagliyiz . beldeiyeden sana vergi numarasi verildigini soylemissin . ama bana herhangi bisey vermediler . bunu sen ozelliklemi istedinde verdiler yoksa kendiliklerindenmi verdiler. coruyorum cunku steenbergen belediyesindekilerde ind den neler istendigi konusunda bile haberdar degillerdi baya islemleri yaptirmakta zorlandik .

ind ye basvuru yapalida 1 ayi gecti henuz bir haber yok . 6 aylik gecici oturum verdiler ama onunlada tr ye gidip gelemezmisim cikis yaparsaniz yeniden giremezsiniz diye uyardilar. calisma iznine gelince oda 1 yillik oturum alinmadan calisamazsiniz diyorlar , hersey sorun yani . nl ye gelmekle isler bitmiyormus ablam bunuda anladik . kursa bile yazilmama izin vermedi ind bekliceksiniz dedi.

beni bu vergi numarasi isi icin aydinlatirsan maille sevinirim

mailim hazan_1965@hotmail.com

tesekkurler

not: ozeline yazmaya calistim ama malesef kabul etmiyor kisi belirlemediniz diyor .

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol