Phillia,latince sevgi demek msn adressi açarken bi türlü adıma bulamamıştım bende diğer dillerde denmeye başlayınca ancak latincede durabildim :D dünyada ne kadar çok Sevgi varmış
nickleriniz nerden geliyor???
sinem:sino
ekrem:eko :P
ekrem:eko :P
memleketimin güzel ilçesinin yani yaşadığım yerin adı diğeride memleketimin plaka kodu :) gemlikli16
benım ısmın emrah,ve emrahtr emrah türkiye anlamına gelıyor..
selamlar mugla'dan
selamlar mugla'dan
josef cozi oldu işte adım yusuf
benım bu sıtede 2 tane ısmım var bırı dıyar onu en sevdıgım abım soyledı dıyar olsun bende ok dedım ama bu hasret cunku sevdıgıme hasretım :D
elif ikra,her iki kelimeside kuran'da geçen isimdir..(ikra oku demek) ikra'bismi rabbikellezi halak:yaratan rabbinin tanımlamasıyla oku..demek rabbim güzel isimler koymayı ve isimlere uygun şekilde yaşamayı nasip etsin inşallah..
elif ikra,her iki kelimeside kuran'da geçen isimdir..(ikra oku demek) ikra'bismi rabbikellezi halak:yaratan rabbinin tanımlamasıyla oku..demek rabbim güzel isimler koymayı ve isimlere uygun şekilde yaşamayı nasip etsin inşallah..
amin amin amin arkdsm :geek: :geek: :geek:
asil demir demir soyadim ama kizim olursa adini asil koyacam isallah ordan gelior yani
Geluk - Abla
Geluk un ablasıyım. bu yuzden bu nıckı sectım :)
Sevgılerımle
Sevgılerımle
Geluk - Abla
Sevgılerımle
hosgeldiniz ablacim...
Nickim Leonardo ünlü kişilik; düşünür ve sanat adamı Leonardo Da Vinci den gelmektedir.
bir arkadaşımın bana verdiği isim. beni anlattığını söylemişti o günden bu yana da çıkmazsokak...
benimki ise ismim ve dogdugum asik oldugum sehirden Samsundan gelir :)
gulnur55 8-) :roll:
gulnur55 8-) :roll:
adım hakan ama nickimle alakası yok hani hollandaya gidecez ya vize cıkarsa nasip olursa 2 yıldır çıkacak ins halledecez de hollandaya gidince yabancı statüsünde olacagım için yabancı :lol: :lol: :lol: 84 dogum tarihim 54 ise adapazarının plakası nebilem böle yaptım işte nick yoklugunda buldum :lol: :lol: :lol:
savasçı kadın zeynadan esinlenerek koydum..arkadaslarım sinirlendigim zaman yine zeynalıgın tuttu derler :) o yüzden bu ismi uygun gördüm
Benim ismim Turan ama ingilizce iki (2) run = kosmak ama bunu ingilizce okursak Turan oluyor bende nickimi 2run yaptım :-)
Selamlar .
Benim ismin Esra 70 i de Karamanın plakası oldugundan yazdım :)
Selam ve Dua ile.
Benim ismin Esra 70 i de Karamanın plakası oldugundan yazdım :)
Selam ve Dua ile.
atabilgin benim ikinci adım ve soyadımın birleşik yazılmasıyla ortaya çıktı, sanal alemde hep atabilgin olarak yeraldım. ilk ismim oğuz, yani bendeniz oğuz ata bilgin.... ;)
ismimden geliyor:)
ismimden geliyor:)
:) :) :) :)
darisibasima :) diye diye basima geldi ... darisi diger isteyenlerin basina Amin
1 2
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol