Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

nihayet bu kez kazandım cok güzel bi duyguymuş

Yorum için giriş yap 23 mesaj · 7.193 görüntülenme
arkadaşlar bende kazandım sabah biraz sorunla karşılazsamda nihayetinde sınava girdim ve kazandım eee yeşil olmayı hakettim artık
tebrikler gurbet gelini.İnşallah vizende bir an önce çıkar ve gurbete yani sevdiğine olan yolculuğun mutlu sonla noktalanır.
hayırlı olsun arkadaşım.. :ugeek:
hayırlı olsun !

vize ızdırabında Allah sabır versin ;)
senin boyayi kenara koymusdum zaten :D

Tebrikler :ugeek:

Allah vize islemlerinde kolaylik versin :geek:
arkadaşım tebrikler darısı vizene olsun :ugeek:
tebrikler arkadasim

sabrettin sinavi kazandin ..!

insallah vize islemlerinde bi skinti yasamadan kolayca vizeni alir ve sevdigine kavusursun

darisi diger arkadaslarimizin basina

rengin hayirli olsun

kolay gele
Arkadaşım gecmiş olsun :geek:

sabah sen sınavı kaçta girdin

sen saat 10demiştin ama sizi göremedim?

eee nasıl geçti sınav iyimidi ne gibi zorlıklarla karşılaştın?belirtmemişsin
tebrikler gurbet gelini, artık gurbete gitmeye hazırsın yani...
SLM arkadaşlar,benim soruma neden kimse cevap vermiyor?bu konu hakında bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim :) Gülüm
tebrik ederim gurbet gelini gözün aydın.herşey gönlünce olsun :P
tbrikler gurbetgelini sana demistim hic korkma bu sefer olucak diye dimi arkdsm cok tebrik ederim inanki cok sevindim yesilde yakisti hani yani,,, ;) allah vize islemlerinde yar ve yardimcin olsun ins ins ins,,,,
sabah konsolosluga gittim dışardaki güvenlige sordum randevünüz yok dedi bende kurs hocamı aradım hocam konsolosluga bildirdi onların hatası bana yanlış tarih vermişler pazartesiymiş benim randevüm hocam biraz kızdı bugüne aldı randevüyü iceriye girdim oranın müdürü geldi hollandalıymış bişeyler dedi anlamadım görevli tamam gel gir dedi cok üzüldüm böyle bi sorunla karşılaştıgıma ama yinede girdim10:30başladım sınava hic ara vermedim1.bölümden100 aldım 2.bölümden 42 aldım kurtuldum darısı gireceklerin başına.
tebrikler darısı vizene arkadaşım!!!! :ugeek:
tebrikler arkdasımm.. bu buyuk stressi uzerinden attin ya .. o yeter.. vize islemleri icin kolay gelsin ..umarim kisa zaman icersinde hal olur. ama bir sorum olacak ... sinavda hatirladigin zitlar ve ya sorular varsa aciklarsan sevinirim.. bende 13 de sinava girecem .. onun icin.

sevgiler ..
gurbet gelını sen kazanmıssın bıle ya,,pardon ben senı sınava daha gırmedı sandımm :lol:

neyse wat a grappıg man!!

bol sans arkadasım vizende..umarım tez zamanda cıkar;)

emrah/dalyan
gercekten senin adına cok sevindim arkadasım 1. de bizi üzmüstün ama simdide sevindirdin umarım vizende 2. ye gerek kalmaz ve cok cabuk cıkar allah yardımcın olsun.
merhaba arkadasım,,senın sınavı gectıgın tarıhe felan bakıyordum,,sen suan hollandadasın dımı?sanırım!!senın sınava gırıp cıktıktan sonra nekadar bekledın vizen elıne ulasıncaya kadar?yanı ankaraya konsolosluga gelınceye kadar nekadar zaman gectı arkadasım??
fyesil yazdı:
gercekten senin adına cok sevindim arkadasım 1. de bizi üzmüstün ama simdide sevindirdin umarım vizende 2. ye gerek kalmaz ve cok cabuk cıkar allah yardımcın olsun.
sevgili emrah arkadasım. benim 1. basvuruda ret gelmişti. sebebi ise belediyeden alınan evlilik belgesinden kaynaklandı. yani oraya yanlıslık! eşimin anne ve baba isimleri yanlıs yazılınca ind tekrar istedi bu belgeyi. yani onların yapmıs oldugu bir hata bize maloldu. onu bekliyorduk. ama 3 hafta icinde ret gelmisti bize fazla beklemediydik. bizim diger kagıtlarda sorun yoktu. maas 2200 net kontrat süresiz. evlilikte ok tamamen.

yani bugun itibariyle 2. basvurumuz basladı. hayırlısı artık eşim evrakları bugun yolladı.

umarım anlatabilmişimdir.

allah herkesin yardımcısı olsun
tebrıkler arkadasım vıze ıslemlerın kolay gelsın
tebrik ederim inan çok sevindim.darısı bekleyenlere.vizende allah kolaylık ve sabır versın.

[kayan_yazi]ik heb heel erg gemist[/kayan_yazi]
Senı candan tebrık ederım arkadasım,ınan cok sevındım.

Vızende en kısa zamanda cıkar ınsallah..

Allah hepımızın yardımcısı olsun.
Gurbet Geline Arkadaşım geçmiş olsun gözünaydın.İNŞALLAH vizenide alır biran önce sevdiklerine kavuşursun

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol