Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Nihayet sınava girip kazanlar arasına GİRDİM:D

Yorum için giriş yap 11 mesaj · 4.703 görüntülenme
21 nisan sabah 10.00 da sınava girdim arkadaşlar...Forum daki arkadaşların anlattıgı gibi çok heyecanlıydım.Sabah 5 de ankara'daydık.Bence sınava giricek arkadaşlar varsa merak ediyorlarsa; acele etmeyin otogar da güzel bir kahvaltı edin.Sonra biz metroya bindik direk kızılayda indik.Ordan yıldız minübüslerine bindik ve konsolosluğun 15 metre falan yukarsında indik.

Tabi en zor zaman sınav saatini bekleme zamanı...Evet şimdiye kadar bu kadar heyecanlanamamıştım.İşte o an geldi içeriye aldılar...

İçeriye aldıklarında bekleme odasında beni yarım saatten fazla beklettiler, tabi heyecan iyice arttı ama belli etmemeye çalıştım.Herkeze tavsiyem soguk kanlı olmaya çalışın..45 dakika sonra aldılar.Karşımdaki kadın çok iyiydi.Parmak izi aldık ve direk fotobox geçti..Süper geçti.30 soru tam net harika dedim.Sonra tekrar bekleme odasına aldılar bir 45 dk daha bekledim.Tabi o arada ben kolay olacagını düşünüyorum ama işte öle olmadı..

İkinci bölümde çalıştıgımız gibi önce örnek veriyorlar deel A ...örnekler aynen çalıştıgımız gibi. bipp sesinden sonra gördüm gerçegiii.Çok hızlı, Ses boguk anlaşılmıyor ve Çalıştıgımız yerlerle alakası yok..

Neyse ben hiç susmadım bilsemde bilmesemde konuştum.Bildiklerimi söledim hiç susmadım.Ama ordaki kadından mı bilmiyorum heyecan kalmadı tamamen serin kanlıydım..

Sınav bitti kadına sordum nasıldı: kadın bilemem dedi...Tabi ben bozuldum:( dedim yani bişey söleyin, kadın demezmi iyiydi konuştun susmadın:) tmm dedim..

Yani tek söylüye bileceğim diğer arakadaşlarında söyledigi gibi susmayın.Bilmediğiniz yerden bile çıksa bildikleriniz söleyin..

Ben 21 nisanda sınava girdim 28 nisanda cevap geldi yani dün asıl burda sonucu beklemek daha da öldürüyor insanı..Ama çok şükür voldoende evet geçtigimin cevabı geldi..

Şimdi artık vize için bekleme zamanı.

İnşallah emek çekip uğraşan bütün arkadaşların emeğini Yüce RABBİM karşılıksız bırakmaz...
:ugeek: :ugeek: :ugeek: tebrikler kardesim.onemli bir stresten kurtulmussun.peki puan larin nasil geldi.kac puan alabildin yazabirlimisin kardesim.mvv icin ne zaman basvuru yapacaksiniz.vizen de kisa zamanda cikar insallah.

bol sanslar
Tebrikler kardeşim hayırlısıyla vizende bir an önce çıkar inşaallah.
cigdem20 yazdı:
21 nisan sabah 10.00 da sınava girdim arkadaşlar...Forum daki arkadaşların anlattıgı gibi çok heyecanlıydım.Sabah 5 de ankara'daydık.Bence sınava giricek arkadaşlar varsa merak ediyorlarsa; acele etmeyin otogar da güzel bir kahvaltı edin.Sonra biz metroya bindik direk kızılayda indik.Ordan yıldız minübüslerine bindik ve konsolosluğun 15 metre falan yukarsında indik.

Tabi en zor zaman sınav saatini bekleme zamanı...Evet şimdiye kadar bu kadar heyecanlanamamıştım.İşte o an geldi içeriye aldılar...

İçeriye aldıklarında bekleme odasında beni yarım saatten fazla beklettiler, tabi heyecan iyice arttı ama belli etmemeye çalıştım.Herkeze tavsiyem soguk kanlı olmaya çalışın..45 dakika sonra aldılar.Karşımdaki kadın çok iyiydi.Parmak izi aldık ve direk fotobox geçti..Süper geçti.30 soru tam net harika dedim.Sonra tekrar bekleme odasına aldılar bir 45 dk daha bekledim.Tabi o arada ben kolay olacagını düşünüyorum ama işte öle olmadı..

İkinci bölümde çalıştıgımız gibi önce örnek veriyorlar deel A ...örnekler aynen çalıştıgımız gibi. bipp sesinden sonra gördüm gerçegiii.Çok hızlı, Ses boguk anlaşılmıyor ve Çalıştıgımız yerlerle alakası yok..

Neyse ben hiç susmadım bilsemde bilmesemde konuştum.Bildiklerimi söledim hiç susmadım.Ama ordaki kadından mı bilmiyorum heyecan kalmadı tamamen serin kanlıydım..

Sınav bitti kadına sordum nasıldı: kadın bilemem dedi...Tabi ben bozuldum:( dedim yani bişey söleyin, kadın demezmi iyiydi konuştun susmadın:) tmm dedim..

Yani tek söylüye bileceğim diğer arakadaşlarında söyledigi gibi susmayın.Bilmediğiniz yerden bile çıksa bildikleriniz söleyin..

Ben 21 nisanda sınava girdim 28 nisanda cevap geldi yani dün asıl burda sonucu beklemek daha da öldürüyor insanı..Ama çok şükür voldoende evet geçtigimin cevabı geldi..

İnşallah emek çekip uğraşan bütün arkadaşların emeğini Yüce RABBİM karşılıksız bırakmaz...

Tebrikler allah vizende kolaylık saglasın.
gözün aydın kardeşim inşallah tez zamanda vızende cıkar ve sevdıgıne kavusursun darısı bızlere olsun rabbım butun sınava gırecek ve vıze bekleyen kardeşlerımızın yardımcısı olsun tebrık ederım senı hayırlı gunler
arkadaşım hayırlı uğurlu olsun sınavı geçmişsin inşallah en kısa zamanda vizen de çıkar, tabi diğer ben gibi bekleyen arkadaşlarında vizeleri çabucak çıkar allahın izniyle...

rabbim umutlarımızı hep canlı tutsun ve yardımcımız olsun...
Çok teşekkürler arkadaşlar.Yaradanım emek çekenlerin emeğini korusun inşallah...Puanlarım fotobox dan 100 dil bilgisi 28 geldi geçtik yani.

Ama ben burda ders aldım hocam 45 yada 47 bekliyordu..Tamamen dil bilgisinde hiç bir şey anlamıyorsun yada bende öyle oldu.Zaten bildirmişler ses boguk diye not düşmüşler gelen kağıtta..

Neyse önemli olan geçtik..ALLAH'ım herkeze sonuna kadar yardımcı olsun.Stresi çok kötü..Vİze için işte artık top karşıda:)İşlemlere başlıyorlar..Bakalım zaman neyi göstericek:)
hayirli olsun.darisi vizene insallah.
hayirli olsun arkadasim simdi sirada buyuk sinav vize insallah onuda sorunsuz alirsin
cigdem20 yazdı:

tebrikler arkadaşım neler söyledin sınavda biraz aık anlatırmısın teşeşkürler...
tebrikler arkadasim gozun aydin ALLAH yardincin olsun vizende de darisi sinava gireceklere olsun kardesim eger aklinda kalan sorular varsa yada zit anlamli kelimeler yazarmisin genelde sinava giren arkadaslari hep takip ediyorum ne tur sorular hangi kelimeler cikti diye..hersey gonlunce olsun hayatinda

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol