cumagunu avukat aradı vızem cıkmış bayramdan sonra bende hollandadayım ınsallah herkesın bayramını kutlarım benım ıcın cıfte bayram oldu 1 nısanda basvurmustum tr den 1sefer erd geldı sebebıde kontratın yetersız oldugu ıcın basvuracak olanlara benden tavsıye neolursa olsun basvurduktan sonrakı kalan kontrat suresı 15 ay olsun ısyerının verdıgı kontratı bıttıkten sonra yıneleyecegız kagıdını kabul etmıyorlar aynısı benım basıma geldı cok ugrastım
NIHAYETVIZEMCIKTI
Hadi hayirlisi... :ugeek:
Sende Mezun olacaksin yani...
Allah utandirmasin :geek:
Sende Mezun olacaksin yani...
Allah utandirmasin :geek:
iki bayrami bi arada yasiyosun yani..!
tebrikler arkadasim
umarim hayat istedigin gibi gider ve mesut mutlu yasarsin sevdiginle
kolay gele
tebrikler arkadasim
umarim hayat istedigin gibi gider ve mesut mutlu yasarsin sevdiginle
kolay gele
gercekten hayırlı olsun arkadasım...
lutfen bu konuda bana yardımcı olun bılgılı arkadaslardan ve bılenlerden yardım ıstıyorum..
benimde eşimin kontratının bıtmesine 10 filan kaldı... is yeriyle görüstük onlar sözlesmeyi yapamayız ama sozlesmenin yanında mektup yazarız kontrat bıttıkten sonra devam etcegıne dahir dedıler...ve sonra bunu bizde ind ye sormak ıcın aradık sorduk..ind ıle gorustuk ama onlarda kesın bısey demıyolar...
lutfen tecrubelı ve kesın bılen arkadaslardan rıca edıyorum bana bu konuda yardımcı olun..
okadar kısı bısey dıyorkı artık kafam karıstı
nolur beyler bu konuda sadece bılgılı ve kesın arkadaslar bana yardımcı olsun
sımdıden cok tesekkurler yardımlarınzı ıcın
lutfen bu konuda bana yardımcı olun bılgılı arkadaslardan ve bılenlerden yardım ıstıyorum..
benimde eşimin kontratının bıtmesine 10 filan kaldı... is yeriyle görüstük onlar sözlesmeyi yapamayız ama sozlesmenin yanında mektup yazarız kontrat bıttıkten sonra devam etcegıne dahir dedıler...ve sonra bunu bizde ind ye sormak ıcın aradık sorduk..ind ıle gorustuk ama onlarda kesın bısey demıyolar...
lutfen tecrubelı ve kesın bılen arkadaslardan rıca edıyorum bana bu konuda yardımcı olun..
okadar kısı bısey dıyorkı artık kafam karıstı
nolur beyler bu konuda sadece bılgılı ve kesın arkadaslar bana yardımcı olsun
sımdıden cok tesekkurler yardımlarınzı ıcın
cumagunu avukat aradı vızem cıkmış bayramdan sonra bende hollandadayım ınsallah herkesın bayramını kutlarım benım ıcın cıfte bayram oldu 1 nısanda basvurmustum tr den 1sefer erd geldı sebebıde kontratın yetersız oldugu ıcın basvuracak olanlara benden tavsıye neolursa olsun basvurduktan sonrakı kalan kontrat suresı 15 ay olsun ısyerının verdıgı kontratı bıttıkten sonra yıneleyecegız kagıdını kabul etmıyorlar aynısı benım basıma geldı cok ugrastım
hayirli ugurlu olsun arkdsm gozunuaydin,yeni yasaminizda kolayliklar mutluluklar esinizle birlikte ins ins ins,,, :geek: :geek: :geek:
i aksamlar cetinaltun arkadasim.msjini okudum.ayni sorun bendede gecti.bende is yerinime mektup yazdirmistim.biz bu kisiden memnunuz kontrati bittiginde suresiz kontrat verilcek diye.ind bnmkini kabul ettiydi sorun olmadi yani.ama bende dosyaniza bakan kisiye bagli.insaniyetli birisiyse kabul eder ama yok gicigin tekiyse malesef sansina red yersin.bende bir isyerinimde 10 ay zaminim vardi diyerinde 6 ay kalmisti bitmesine.iki isyerinimdede bu sekil mektup yazdirmistim.
bence siz gonderin yinede ne kadar fazla kagidiniz olursa o kadar i olur.ve is yeri kontratla ilgili neler vere bilirse versin sizde gonderin ama sakin ve sakin patronun imzasi ve is yerinin muhuurnu unutmayin cunku buna cok dikkat ediyorlar
mehmet arkadasim sana hayirli olsun.rabbim insallah bundan sonraki islerinde kolaylik verir.ve insallah en kisa zamanda esinin yaninda olursun..
gercekten cok guzel bir duygu esinin yanina gelmesi.esini suan cok iyi anliyorum.benim esimde rabbim nasip ederse 3 gun sonra yanimda ayin 4de sabah 9. 30 da yanimda olcakkk
cifte bayram bnm icin yani... :ugeek:
allah yardimciniz olsun simdiden.
bence siz gonderin yinede ne kadar fazla kagidiniz olursa o kadar i olur.ve is yeri kontratla ilgili neler vere bilirse versin sizde gonderin ama sakin ve sakin patronun imzasi ve is yerinin muhuurnu unutmayin cunku buna cok dikkat ediyorlar
mehmet arkadasim sana hayirli olsun.rabbim insallah bundan sonraki islerinde kolaylik verir.ve insallah en kisa zamanda esinin yaninda olursun..
gercekten cok guzel bir duygu esinin yanina gelmesi.esini suan cok iyi anliyorum.benim esimde rabbim nasip ederse 3 gun sonra yanimda ayin 4de sabah 9. 30 da yanimda olcakkk
cifte bayram bnm icin yani... :ugeek:
allah yardimciniz olsun simdiden.
gozunaydin arkadasim tebrikler
arkadaş hayırlı olsun
benimde vizem yeni onaylandı
randevümüde aldım10 ekim cuma günü
benimde vizem yeni onaylandı
randevümüde aldım10 ekim cuma günü
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol