Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

niveau 4 staatexamen YARDIM PLEASE

Yorum için giriş yap 4 mesaj · 2.170 görüntülenme
Arkadaslar bugun okula gittim .. test felan oldum gorevli niveau 4 staatexamen `a gitmemi uygun gordu ...

tavsiyelerinizi dusuncelerinizi ve yardimlarinizi bekliyorum ... bu nedir ne ise yarar sitede gozume carpmadi ...
http://www.expertisecentrumnt2.nl/staat/staat2008

NT2 bolumun de bilgiler bulunuyor ileri seviyede hollandaca(Egitim)vs!!!!
okulda size bahsedilen sınav nt2 staatsexamen programma 2 , arar'ın verdiği linkde tüm bilgileri bulabilirsiniz, türkçe de var. ayrıca bu forumda da çok bahsi geçti, arama yaparsanız, fikir edinirsiniz. bu sınavı alırsanız, inburgeringexamen yapmanıza gerek kalmıyor, hollandacaya iyi seviyede hakim olduğunuzu belgelemiş oluyorsunuz.
helin yazdı:
okulda size bahsedilen sınav nt2 staatsexamen programma 2 , arar'ın verdiği linkde tüm bilgileri bulabilirsiniz, türkçe de var. ayrıca bu forumda da çok bahsi geçti, arama yaparsanız, fikir edinirsiniz. bu sınavı alırsanız, inburgeringexamen yapmanıza gerek kalmıyor, hollandacaya iyi seviyede hakim olduğunuzu belgelemiş oluyorsunuz.

BenimKi universite yada yuksek okul da DIL KURsu derslerim baslayacak ve gidecegim yer parali oldugu icinde belediye karsilayacakmis .. mektubum geldiginde daha da aydinlatacagim sizi o zaman yardim edersiniz insALLAHCC ....

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol