arkadaslar malum hepınız bılırsınızkı nl de ev cok buyuk bı sorun su anda esım ve ben tek odalı bı evde yasıyoruz ve esım hamıle yanı yakında 3 kısı olacagız ve bu durumda bu evde bebekle yasamak ımkansız ev burosuda yenı ev vermıyo ayrıca prıvate ev tutmaya kalksanız 2 odalı eve 700 euro ıstıyolar hal boyleyken bızde ev satın almayı dusunuyoruz ben yenı ıse basladım esım zaten fast kontratlı calısıyo esımın yıllık bruto gelırı 27500 euro bende ıse basladım aylık 1200 euroya sımdı benım sormak ıstedıgım su bız sadece esımın maası uzerınden ev almak ıstıyoruz abn amro bankasıyla gorustuk ve esıme kendı maasından 130000 euro kredı verebılıyolarmıs bızde 100000 ıle 120 000 arasında degısen apartman evlerden satın alalım dıyoruz lakın sunu bılmıyorum sımdı bu evı satın alırsak ve dıyelımkı seneyede esım ısten cıkarsa ne olur ayrıca su anda nl de ev satın almak ne kadar mantıklı sızlere gore nl de ev satın alanlar devletın yardımlarından faydalanabılıyolarmı yanı ıssızlık parası veya sosyal yardım bunları alabılıyolarmı lutfen bılıgısı olan arkadaslar cevaplarlarsa sevınırım
nl de ev almak yardım lutfen
hollandada ev almak isteyenler www.funda.nl sitesinden faydalanabilir.
sayin arkadasim,vast contrati olan birisi evet kredi cekebiliyor, lenen.nl buradanda kredi cekebilirsiniz fakat lenen.nl in kredi faiz garantisi vermiyor bildigim kadariyla,diyelimki 1 yıl ıcın %4faiz var ama gelecek sene icinde aynı %4 garantisini vermiyor anladinmi,,bende bi 1yatak odalı evde oturuyorum,Makeeler dan bu ev ve acayip pahalı,benim kiram 375 euro water inc.. elektrik gas kendim oduyorum ama mesela evin belediyeden oldugu zaman odedigin kiranin bir miktarini HUUR TOESLAG geri oduyor arkadasim,,bana suan geri oduyor oturdugum ev ıcın ama sadece 65euro oduyor 375euro kira icin cunku ev ozel,,eger bu ev belediyeden olsaydi 120euronun uzerinde geri odeme yapiyor huurtoeslag...
benim icin bayagi bi pahali cunku benim giderim cok,,ben 180 kinderalimentatie oduyorum cocuguma aylık ve kira gaz elektrik,zorg verzekeringen falan cok yani,,
diyelimki arkadasim senin esin işten cıktı ve işten cıktıgı yıl ıcın,mesela 2009 un haziran ayinda işten cıktı,ozaman belastingenterug yapabilir,,,cunku o yıl ıcın fazla para kazanmadıgı ve calısmadıgı ıcın belastingen terug yapabilir fakat belastingen parayı aylık odemiyor,1 kerede hepsini oduyor,ve eviniz kira is HUURTOESLAG sizde yapabilirsiniz,bilemiyorum nekadar geri odeme yaparlar,ve ZORGTOESLAG terug te yapabilirsiniz,,ben bunların hepsinden faydalaniyorum suanda ve hepsini kendim internetten yaptim ve suanda odemeye basladilar arkadasim,,bak benimde bi vast contracli isim var ama ben para cekmeyi aklımdan bile gecirmiyorum arkadasim.
bol sans
http://www.toeslagen.nl/ bu adresten butun bu dediklerimle kolaylikla yapabilirsiniz,,
cocugunuz dogdugu zaman kinderopvangtoeslag ta yapabilirsiniz sanırım ama tam olarak onu bılmıyorum bı okuyun sıteden,yani cocugunuzada para alabilirsiniz;)
groetjes emrah
benim icin bayagi bi pahali cunku benim giderim cok,,ben 180 kinderalimentatie oduyorum cocuguma aylık ve kira gaz elektrik,zorg verzekeringen falan cok yani,,
diyelimki arkadasim senin esin işten cıktı ve işten cıktıgı yıl ıcın,mesela 2009 un haziran ayinda işten cıktı,ozaman belastingenterug yapabilir,,,cunku o yıl ıcın fazla para kazanmadıgı ve calısmadıgı ıcın belastingen terug yapabilir fakat belastingen parayı aylık odemiyor,1 kerede hepsini oduyor,ve eviniz kira is HUURTOESLAG sizde yapabilirsiniz,bilemiyorum nekadar geri odeme yaparlar,ve ZORGTOESLAG terug te yapabilirsiniz,,ben bunların hepsinden faydalaniyorum suanda ve hepsini kendim internetten yaptim ve suanda odemeye basladilar arkadasim,,bak benimde bi vast contracli isim var ama ben para cekmeyi aklımdan bile gecirmiyorum arkadasim.
bol sans
http://www.toeslagen.nl/ bu adresten butun bu dediklerimle kolaylikla yapabilirsiniz,,
cocugunuz dogdugu zaman kinderopvangtoeslag ta yapabilirsiniz sanırım ama tam olarak onu bılmıyorum bı okuyun sıteden,yani cocugunuzada para alabilirsiniz;)
groetjes emrah
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol