Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

nl den istek yaparken ev olması gerekiyo mu

Yorum için giriş yap 6 mesaj · 1.942 görüntülenme
nl den istek yaparken eşimizin üstüne ev olması gerekiyo mu yok sa gerekmiyo mu ailesinin yanında otursa problem oluyor mu ?
son zamanlarda yeni bir kanun çıkarmadılarsa öyle birşey yok. kaldı ki, pek çok kişi de ailesinin yanına getiriyor eşini ilk etapta. çünkü ev bulmak da apayrı bir sorun zaten.
slm.ben yazınızı okuduktan sonra eşime sordum. evi satın alınmış olması gerekmiyormuş ama hollandadaki eşin ya da partnerin kiralıkta olsa bir yer belirtmesi gerekiyormuş.
tamam arkadaşlar çok teşekkür ederim sadece adres gerekliymiş bize eski avukatmız senin üzerine ev olması lazım kiralık falan demişti.zaten o avukat yüzünden 2 kere ret aldık.şimdi öyle bişey yokmuş teşekkür ederim saolun
ev konusunda dikkatli olmani tavsiye ederim esinin uzerinde kiralikta olsa ev olmasi iyi eger ailesinin yanina gideceksen buyuk ve oda sayisinin yeterli olmasi gerekiyor yoksa sadece adres deyip gecme red alirsin
yaa eşimin üstüne kiralık ev var ama evde kalmıyo ailesinin yanında kalıyor.ailesinin yanında kaldığı için belediyeye bildirmesi gerekjiyomuş belediyeden öyle dediler.belediyeye bildirdik aynı zamanda eşim ind ye kağıt ta gönderdi ben ailemin yanında kalıyorum diye.ev bayaa büyük ondan yana problemimiz yok.bakalım zaten bize son zaman mayıs 20 sine kadar haber gelecek demişlerdi bakalım gelmesine az zaman kaldı hayırlssı inşallah red gelmez.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol