Arkadaslar oturum kartiniz cikmadan normal sigortaya kayit yaptiramiyorsunuz.Ayrica ind ye oturum karti icin basvurunuz sirasinda sizden hollandada gecerli bir saglik sigortasi policesi istiyorlar. Ben ANVB sirketinden yaptirdim 3 aylik 170 euro odedim. Eger oturum kartiniz 3 aydan once cikar ise policeyi iptal etirebiliyorsunuz sigorta sirketide belli bir kesinti yaparak paranizi iade ediyor. Imigratie sigortasi deniyor bu policeye.
Nl ye geldikten sonra sigorta mecburiyeti.
arkadaşım. verdiğin bilgilerden dolayı tşk.
fakat sanırım senin olduğun bölge farklı bir uygulama yapıyor sanırım :?
mesela diğer bir kaç üyemiz var Hollanda' ya vardıktan sonra yapılması gerekilen
işlemlerle ilgili, ilginçtir onlar böyle bir şey götürmemişler ind ye . enterasan :D
bana eşimde böyle birşey dedi. sen gelince bir şirket var ded 6 aylık hayat sigortası yaptıralım dedi 316 euro olması lazım. bende örnek olarak Geluk den bilgi aldım . bana önerisi şuydu.
eğer ciddi bir problemin yok ise boşu boşuna o şirkete para ödemeyin. oturum kartın geldikten sonra mecburen sigorta yaptırmanız gerekir kendinize hemen hemen her ay 100 euro kadar ödemeniz lazım.
o 316 euroyu oturum kartı geldikten sonra gerçek sigortanız için kullanırsınız ;)
fakat sanırım senin olduğun bölge farklı bir uygulama yapıyor sanırım :?
mesela diğer bir kaç üyemiz var Hollanda' ya vardıktan sonra yapılması gerekilen
işlemlerle ilgili, ilginçtir onlar böyle bir şey götürmemişler ind ye . enterasan :D
bana eşimde böyle birşey dedi. sen gelince bir şirket var ded 6 aylık hayat sigortası yaptıralım dedi 316 euro olması lazım. bende örnek olarak Geluk den bilgi aldım . bana önerisi şuydu.
eğer ciddi bir problemin yok ise boşu boşuna o şirkete para ödemeyin. oturum kartın geldikten sonra mecburen sigorta yaptırmanız gerekir kendinize hemen hemen her ay 100 euro kadar ödemeniz lazım.
o 316 euroyu oturum kartı geldikten sonra gerçek sigortanız için kullanırsınız ;)
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol