Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

OCAK 25 TE 3 AY DOLDU SES SEDA YOK

Yorum için giriş yap 14 mesaj · 5.405 görüntülenme
EWT ARKADAŞLAR OCAK 25 TE VİZE BASVURUSUNDA 3 AY DOLDU AMA...

GÖNDERDİĞİMİZ BELGELERE EKSİK BELGE VAR DEDİLER GÖNDERDİĞİMİZ HALDE ...

NEYSE TEKRAR GÖNDERDİK...

2 HAFTA OLDU TABİ AMA HALA BEKLİYORUZ BAKALIM NE ZAMAN CVP GELCEK...

:shock: :roll:
sabret biraz hayırlısı olsun inşallah cıkar vizen bizler kac senedir bekliyoruz

sabretmakten başka cagre yok
kaç senemi _????? :shock:

neden o kadar uzun :roll:
benim yaş sorunum vardı 4 sene oldu dahada vizede ne gibi ahsilik cıkacak diye bekliyoruz
sabredeceksin arkadaşım senelerdir bekleyen de var 15 günde çıkanda var.benim 1.5 sene oluyor başlayalı ve2 hafta oldu çıkalı.bide bizim eksik evrak olmadığı halde 3 ay sürdü.dua et bol bol elinden başka bişey gelmez....
evet arkdslar sizi cok iyi anliyorum cunku bende yas sorunumdan dolayi haalaaaa basvuramadim,,,suanda sadece sinav isini hallettim,,,bosu bosuna gunlerimi geciriyorum basvuru yapamiyorum...benim evleneli 5 sene oldu tam 18 e gircem 21 yas cikti 21e yaklastim sinav cikti sinavi hallettim yas geri onume engel cikti,,,ins bu kadar beklememe vizem kolay cikar,,,umarim ins ins ins hepimizin vizesi cok cabuk cikar yuce rabbim yardimcimiz olsun

amin amin amin....
amin amin amin.3 kere söylersek mekeler duyuyomuş dimi arkadaşım ;) ;)
evet arkdsm oyle diyolar dogru yada yanlsi farketmez hepimiz inan insanlariz uc kere de soylesek iyi 5 kerede soylesek iyi amin demek insallah demek bunlar guzel kelimeler,,,, ;) :)
evet.doğru.yeterki içtenlıkle söylensın.
evet arkdsm yeterki ictenlikle soylensin,ben inaniyorum ki bu sitedeki herks ictenlikle soyluyo,,,ayni dertten muzdarip olan bi arkdsmz icin ins demezsek amin demessek ictenlikle,,,kendimiz icin dememizin ne anlami varki hepimiz ayni yolun yolcusuyuz amin derken butun hepimiz iicn dememiz lazim,,,
selam arkadasim

Allah yardimcin olsun insallah olumlu cevap gelir ama bence bos birakmayin..! esin takip etsin, telefon acsin, boyle yakinmakla elinize bisey gecmez..!

Eger avukat araciligiyla basvuru yayptiysaniz, avukat telefon acsin..!

telefon acsak nolcak, bekleyin diyecekler bize diye dusunmeyin. onlar oyle der ama birincisinde degilse ikincisinde islemi ski takip edip, siz telefon actikca hizlandirirlar islemi...!

kolay gele
HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM ARKADAŞLAR....[kayan_yazi][/kayan_yazi]

DEDİĞİNİZ GİBİ HERKES AYNI YOLUN YOLCUSU...[kayan_yazi][/kayan_yazi]
slm arkadaşlar ben yeni tanışıyorum sizlerle sınavı kazandım ve aylardır vize bekliyorum :oops: banada dua edin lütfen.birinci isteğime red geldi ikinciye başvurdu eşim 43 gün oldu hala bekliyorum bu arada birinciyi 4 ay bekledikten sonra red geldi beklemekten bıktım.inşaallah ALLAHIM bizide güldürür herkese büyük sabırlar dilerim
gülüm yazdı:
slm arkadaşlar ben yeni tanışıyorum sizlerle sınavı kazandım ve aylardır vize bekliyorum :oops: banada dua edin lütfen.birinci isteğime red geldi ikinciye başvurdu eşim 43 gün oldu hala bekliyorum bu arada birinciyi 4 ay bekledikten sonra red geldi beklemekten bıktım.inşaallah ALLAHIM bizide güldürür herkese büyük sabırlar dilerim

selam Gulum aramiza hosgeldin

insallah bu seferki olumlu gelir ve sevdigine kavusursun

Allah yardimcin olsun arkadasim

kolay gele

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol